
فصل اول: مقدمه
۱-۱-برزی کاکتوس
۱-۲-رده بندی برزی کاکتوس
۱-۳-خصوصیات گیاهشناسی و اکولوژیکی
۱-۴- اهمیت ویژه پیوندزدن در کاکتوسها
۱-۵-موارد استفاده از گیاه کاکتوس
۱-۶-خاک و عناصر غذایی مورد نیاز
۱-۶-۱-خاک
۱-۶-۲-ویژگی های فیزیکی
۱-۶-۳-ویژگیهای شیمیایی
۱-۶-۳-۱-اسیدیته محیط
۱-۶-۳-۲-نمکهای محلول
۱-۶-۳-۳-عناصر غذایی
۱-۷-اجزای تشکیل دهنده بسترکشت
۱-۷-۱- زغال
۱-۷-۲-پیت ماس(peat mass)
۱-۷-۳- پرلیت
۱-۷-۴-کوکوپیت (الیاف نارگیل)
۱-۷-۶-ماسه
۱-۷-۷-ورمی کمپوست
۱-۷-۸-رس
۱-۷-۹-خاک برگ
۱-۸-بررسی فعالیت های زیستی
۱-۸-۱-گونه های فعال اکسیژن(ROS)
۱-۸-۱-۱-تنش اکسیداتیو در گیاهان و عوامل ایجاد کننده آن
۱-۸-۱-۲-سیستم های آنتی اکسیدانی آنزیمی
۱-۸-۱-۳-سیستم های آنتی اکسیدان غیر آنزیمی در گیاهان
۱-۸-۲-ترکیبات فنلی
۱-۹-برخی از جنبه های کاربردی آنتی اکسیدان های گیاهی
مروری بر پژوهشهای پیشین
۲-۱-مطالعات انجام شده در زمینه اثر بستر کشت بر رشد اندام زمینی واندام هوایی
۲-۲-مطالعات انجام شده در زمینه اثر بستر کشت بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی گیاهان
۲-۳-مطالعات انجام شده در زمینه کار میکروبی
اهداف پژوهش:
۳-۱-مکان آزمایش
۳-۲-تهیه محیط کشت های مختلف برای کاشت برزی کاکتوس
۳-۳-گونه مورد مطالعه
۳-۴- شرح کلی آزمایش
۳-۵- دمای محیط آزمایش
۳-۶- نور محیط آزمایش
۳-۷- آزمایش های تاثیر بستر کشت بر رشد اندام زمینی واندام هوایی برزی کاکتوس
۳-۸-آزمایش های اثر بسترکشت بر مقدار کلروفیل وکاروتنوئید برزی کاکتوس
۳-۸-۱-مواد و محلول های مورد نیاز
۳-۸-۲-اندازه گیری کلروفیل و کاروتنوئید
۳-۹-آزمایشهای اثر بستر کشت بر مقدار آنتوسیانین
۳-۹-۱-مواد و محلولهای مورد نیاز
۳-۹-۲-روش آزمایش
۳-۱۰- آزمایش های اثر بستر کشت بر مقدار اسیدآمینه پرولین در اندام هوایی برزی کاکتوس
۳-۱۰-۱-مواد و محلول های مورد نیاز
۳-۱۰-۲- تهیه محلول نین هیدرین
۳-۱۰-۳- روش آزمایش
۳-۱۱- بررسی اثر بستر کشت بر مقدار قندهای محلول در اندام هوایی برزی کاکتوس
۳-۱۱-۱- مواد و محلولهای مورد نیاز
۳-۱۱-۲- تهیه معرف مس قلیایی
۳-۱۱-۳- تهیه محلول آرسنومولیبدات
۳-۱۱-۴- روش آزمایش
۳-۱۲- آزمایش اثر بستر کشت بر میزان ترکیبات فنلی کل (Total phenolics)
۳-۱۲-۱- مواد و محلول های مورد نیاز
۳-۱۲-۲- روش آزمایش
۳-۱۲-۳- تهیه محلول استاندارد
۳-۱۳-آزمایش اثر بستر کشت بر پتانسیل آنتی اکسیدانی بااستفاده از روش DPPH
۳-۱۳-۱- مواد و محلول های مورد نیاز
۳-۱۳-۲- روش آزمایش
۳-۱۳-۳- تهیه محلول استاندارد
۳-۱۴-بررسی خاصیت ضد میکروبی اندام هوایی کاکتوس برزیکاکتوس طی روشهای متفاوت
۳-۱۴-۱-فهرست وسایل مورد استفاده شده برای کار میکروبی
۳-۱۴-۲-فهرست مواد استفاده شده برای کار ضد میکروبی
۳-۱۴-۳-تهیه محیط کشت میکروبی
۳-۱۴-۴-کشت ۲۴ ساعته
استاندارد نیم مک فارلند
۳-۱۴-۵-تهیه عصاره آبی
۳-۱۴-۶-تهیه عصاره هیدروالکلی
۳-۱۴-۷-سنجش انتشار دیسک Disc diffusion
۳-۱۴-۸-انتقال میکروب به محیط کشت
۳-۱۴-۹-آمادهسازی دیسکهای حاوی عصاره گیاهی
۳-۱۴-۱۰-نحوه خواندن و گزارش کردن
تجزیه و تحلیل آماری داده ها
۴-۱-نتایج اثر بسترهای کشت مختلف بر اندام هوایی برزیکاکتوس
۴-۱-۱-اثر بسترکشتهای مختلف بر طول ساقه
۴-۱-۲-اثر بسترکشتهای مختلف بر وزن تر ساقه
۴-۱-۳-اثر بسترکشتهای مختلف بر وزن خشک ساقه
۴-۱-۴-اثر بسترکشتهای مختلف بر وزن اشباع ساقه
۴-۲-نتایج اثر محیطهای کشت مختلف بر اندام زمینی برزیکاکتوس
۴-۲-۱-اثر بسترکشتهای مختلف بر تعداد ریشه
۴-۲-۲-اثر بسترکشتهای مختلف بر طول ریشه
۴-۲-۳-اثر بسترکشتهای مختلف بر وزن تر ریشه
۴-۲-۴-اثر بسترکشتهای مختلف بر وزن خشک ریشه
۴-۲-۵-اثر بسترکشتهای مختلف بر وزن اشباع ریشه
۴-۳-نتایج بررسی اثر محیط کشت های مختلف بر میزان کلروفیل و کارتنوئید برزی کاکتوس
۴-۴- نتایج بررسی اثر محیط کشت های مختلف بر میزان آنتوسیانین
۴-۵-نتایج بررسی اثر بسترکشت های مختلف بر میزان پرولین
۴-۶-نتایج بررسی اثر بسترکشت های مختلف بر میزان قندهای محلول
۴-۷-نتایج بررسی اثر بسترکشت های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی کل
۴-۸-نتایج بررسی اثر بسترکشت های مختلف بر میزان پتانسیل آنتی اکسیدانی با استفاده از روش DPPH
۴-۹-نتایج بررسی اثر بسترکشت های مختلف بر میزان درصد مهار رادیکالهای DPPH
۴-۱۰-اندازهگیری فعالیت ضدمیکروبی
۴-۱۰-۱-روش انتشار دیسک
۴-۱۰-۲-میکروب E.coli
۴-۱۰-۳-میکروب Staphylococcus aureus
۵-۱-بررسی اثر بسترهای کشت مختلف براندام هوایی برزی کاکتوس
۵-۲-بررسی اثر بسترهای کشت مختلف براندام زمینی برزی کاکتوس
۵-۳-بررسی اثر بسترهای کشت مختلف بر میزان کلروفیل ، کارتنوئید و آنتوسیانین برزیکاکتوس
۵-۴-بررسی اثر بسترهای کشت مختلف بر میزان پرولین و قند برزی کاکتوس
۵-۵-بررسی میزان ترکیبات فنلی کل (Total phenolics) برزی کاکتوس
۵-۶-بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی نمونه های گیاهی با استفاده از روش DPPH
۵-۷-بررسی خاصیت ضد میکروبی اندام هوایی برزی کاکتوس با روشهای متفاوت
محصول های مرتبط
بررسی تنوع ژنتیکی درون جمعیتی و بین جمعیتی ماهی گورخری فارسی
ساختار ژنتیکی ماهی بومزاد گورخری فارسی (Aphanius farsicus) حوضهی مهارلو، از چهار منبع آبی مختلف شامل پیربنو، برمشور، دوبنه و…
تولید اریترومایسین بوسیله Saccharopolyspora erythraea با استفاده از منبع نیتروژنی بومی
امروزه یکی از مهم ترین و پرمصرفترین آنتی بیوتیک های مورد استفاده اریترومایسین می باشد که در درمان طیف وسیعی…
بررسی تشریحی- تکوینی ساقه و آنالیز میکرومورفولوژیک چوب افدرا
هدف از پژوهش حاضر مطالعه تغییرات ساختاری ساقه و برگ در حین تکوین و همچنین آنالیز چوب Ephdra pachyclada در…
مطالعه ارتباط موتاسیون های ژن های VDR و VEGF با سقط مکرر در زنان ایرانی
سقط مکرر شایع ترین رویداد پزشکی ، که در طول ۳ ماهه اول در ۲۰% از بارداری ها رخ میدهد.…
ارتباط پلی مورفیسم TaqI گیرنده ویتامین D (VDR ) با سرطان پستان در شمال ایران
مقدمه: سرطان پستان شایع ترین سرطان در بین زنان است که هزینههای سنگینی را به بیمار و جامعه تحمیل میکند.بنابراین…
بررسی تنوع گیاهی و فیتوسوسیولوژیکی پارکهای جنگلی نور و سیسنگان، استان مازندران
جنگلهای شمال ایران میراثی بهجا مانده از دوران سوم زمین شناسی است که به علت تخریب و تداخلات شدید، امروزه…
قوانین ثبت دیدگاه