فصل اول: کلیات
هدف
بیوتکنولوژی میکروبی
روشهای سنتی
میکروبیولوژی صنعتی
بیوتکنولوژی میکروبی نوین
جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی
مقدمه ای بر فرایندهای تخمیری
بیوتکنولوژی صنعتی
نقش مهندسی متابولیک در توسعه سویههای صنعتی
متابولیتهای میکروبی
تعریف و تاریخچه آنتی بیوتیک ها
گروه های میکروبی تولید آنتی بیوتیکها
اکتینومایستها
باکتری Saccharopolyspora erythraea
تقسیمبندی آنتیبیوتیکها
طبقهبندی بر مبنای شباهت عمومی ساختار شیمیایی
ماکرولیدها
طبقهبندی بر اساس مکانیسم عمل
آنتیبیوتیکهای بازدارنده سنتز پروتئین
عوامل تعیینکننده حساسیت و مقاومت میکروارگانیسم ها به آنتیبیوتیکها
انتخاب آنتیبیوتیکها
موارد کاربرد آنتیبیوتیکها
اریترومایسین
تاریخچه و منبع
ساختمان و ویژگیهای اریترومایسین
آنتیبیوتیکهای مشتقشده از اریترومایسین
فعالیت ضدباکتریایی اریترومایسین
مکانیسم عمل اریترومایسین
کاربردهای اریترومایسین و مشتقات آن
موارد منع مصرف اریترومایسین
عوارض جانبی اریترومایسین
انواع در دسترس
میکروارگانیسم های صنعتی
جداسازی و نگهداری میکروارگانیسمها
جداسازی میکروارگانیسمهای مناسب از محیط
کلکسیونهای کشت
نگهداری میکروارگانیسمها
نگهداری در دمای پایین
نگهداری روی محیطکشت شیبدار حاوی آگار
نگهداری با استفاده از روش ژرف انجمادی
نگهداری در نیتروژن مایع
نگهداری در حالت بدون آب
نگهداری در خاک
نگهداری در سیلیکاژل
نگهداری در سلولز
نگهداری در آب مقطر
نگهداری در روغن
لیوفیلیزه کردن
محیط کشت تخمیر صنعتی
نیازهای غذایی میکروارگانیسمها
کربن
عوامل موثر بر انتخاب منبع کربن
نیتروژن
هیدروژن و اکسیژن
مواد معدنی
تنظیمکنندههای متابولیکی
ضد کفها
طراحی و فرمولبندی محیط کشت
فرایند تخمیر تولید آنتیبیوتیک
مراحل کلیدی فرایند تولید یک نوع آنتیبیوتیک
بخشهای اصلی فرآیند تخمیری
تهیه مایع تلقیح و فرایند توسعه آن
مرحله بذر (Seeding
مرحله نهایی (مرحله تولید
تکنولوژی تخمیر آنتیبیوتیک
تخمیر شیک فلاسک
فرمانتورهای همزندار
تاثیر دما بر فرایند تخمیر آنتیبیوتیک
انتقال حرارت و کنترل دما
تاثیر pH روی متابولیسم سلول
مرحله شناسایی و استخراج محصول
فصل دوم: مروری بر متون گذشته
پیشینه پژوهش
فصل سوم: مواد و روشها
میکروارگانیسم مورد استفاده
معرفهای رنگی مورد استفاده
مواد لازم برای سنجش غلظت اریترومایسین
تهیه بافر pH
تهیه بافر pH
تهیه کلرفرم اشباع از بافر pH و بافر pH اشباع از کلرفرم
تهیه محلول برمو فنل بلو
محیطهای کشت اسپوریزاسیون
محیط اسپورزایی
باز کردن آمپول لیوفیلیزه
آزمایش ها با محیطکشت صنعتی برای تولید اریتروماسین
مرحله بذردهی (Seeding
تعیین pH هر کدام از ارلنها
تعیین وزن تر بیومس (PMW
بررسی محیطهای کشت از لحاظ آلودگی ( Contamination test
مرحله تخمیر
میزان اوره اضافه شده به محیط کشت تخمیر
اوره
تجهیزات مورد استفاده در آزمایش ها
روش تهیه سوسپانسیون اسپوری
روش سنجش غلظت اریترومایسین در نمونه های تخمیری
روش HPLC
مقدمه ای بر کروماتوگرافی
فاز ساکن و فاز متحرک
اطلاعات حاصل از یک کروماتوگرام
کاربردهای کیفی
آنالیز کمی
روش استاندارد خارجی(External Standard
روش افزایش استاندارد (Standard Addition
استاندارد داخلی(Internal Standard
نتیجه گیری
روش TLC (Thin Layer Chromatography
سیر تحولی و رشد
کوماتوگرافی لایه نازک (TLC
کاربرد کروماتوگرافی لایه نازک
روش Spectrophotometric
با اسپکتروفوومتر آشنا شویم
قانون بیر لامبرت
استفاده از اسپکتروفوتومتر
روش Bioassay
سنجش میکروبیولوژیک اریترومایسین
محیط کشت پایه سنجش میکروبیولوژیک اریترومایسین
محیط کشت مولر هینتون آگار
محیط کشت مولر هینتون براث
تهیه مایه تلقیح
ایجاد چاهک
تهیه بافر فسفات با = pH
تهیه محلول های استاندارد
افزودن محلول های آنتی بیوتیک در پلیت ها
اندازه گیری قطر هاله مهار شده
حذف و جایگزینی داده های گمراه کننده
رسم منحنی استاندارد
استخراج اریترومایسین
تهیه محلول های استاندارد اریترومایسین
تهیه رقت های مایع تخمیر
استخراج اریترومایسین از مایع تخمیر
تشکیل کمپلکس رنگی اریترومایسین با برموفنلبلو
اندازهگیری میزان جذب کمپلکس رنگی اریترومایسین برموفنلبلو
فصل چهارم: نتایج
بررسی اثر غلظت گرمدرلیتر آردسویا برروی پارامترهای موردنظر در طی تخمیر
بررسی اثرغلظت گرم در لیترآرد سویا برروی pH محیط کشت تخمیر
بررسی اثرغلظت گرمدرلیترآردسویا برروی درصد وزنتربیومس درمحیط تخمیر
بررسی اثرغلظت گرم در لیترآرد سویا در میزان تولید اریترومایسین
بررسیاثرغلظتگرمدرلیترآردسویابررویمورفولوژیباکتری erythraea S
سنجشومقایسه همزمان پارامترهای مورد بررسی درتمام غلظتها درطیفرایند تخمیر
سنجش و مقایسه pH در حالتهای مختلف
سنجش و مقایسه درصد وزن تر بیومس تولید شده در حالتهای مختلف
سنجش و مقایسه میزان اریترومایسین تولید شده در حالتهای مختلف
تعیین غلظت بهینه اوره و سویا برای محیط کشت تولید اریترومایسین
بررسی پارامترهای مختلف برای غلظت بهینه(% اوره در تولید اریترومایسین
بررسی اثر غلظت بهینه (% اوره در میزان تولید اریترومایسین
بررسی اثر غلظت بهینه (% اوره بر روی pH محیط کشت
بررسی اثر غلظت بهینه (% اوره بر روی درصد وزن تر بیومس
بررسی اثر غلظت بهینه (% اوره بر روی مورفولوژی باکتری
فصل پنجم: بحث و پیشنهادها
تاثیر ترکیبات به کار رفته در محیط کشت تخمیر در تولید آنتی بیوتیک ها
رابطه بین منابع نیتروژنی استفاده شده در محیط کشت تخمیر و تولید اریترومایسین
مقایسه اثر غلظت های مختلف اوره و سویا به عنوان منبع نیتروژنی بر تولید اریترومایسین
رابطه بین منبع نیتروژنی استفاده شده و pH محیط کشت تخمیر
رابطه بین رشد باکتری Saccharopolyspora erythraea و میزان تولید اریترومایسین
رابطه بین میزان رشد باکتری Saccharopolyspora erythraea وتغییرات بیومس درطی فرایند تخمیر
سینتیک رشد میکروارگانیسم ها
رابطه بین مورفولوژی سویه Saccharopolyspora erythraea و تولید اریترومایسین
برآورد هزینهها
محاسبه میزان اریترومایسین تولیدی و قیمت تمام شده منبع نیتروژنی سویا دریک bach صنعتی
استفاده از گرم در لیتر کنجاله سویا در محیط تخمیر
استفاده از غلظت بهینه % اوره در محیط تخمیر
پیشنهادها
محصول های مرتبط
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
بررسی مقاومت نسبت به نالیدیکسیک اسید و مطالعه مولکولی آن در سویه های شیگلا جدا شده از موارد بالینی در تهران
فصل اول:کلـیات تحقیق ۱- مقدمه ۱-۱ بیان مسئله ۱-۲ کلیات ۱-۲-۱ باکتریولوژی شیگلا ۱-۲-۲ طبقه بندی شیگلا ۱-۲-۳ فاکتورهای ویرولانس…
بررسی باکتری های احیاء کننده سولفات در عفونت های روده بزرگ و آپاندیسیت
فصل اول: کلیات تحقیق مقدمه ۱-۱- مورفولوژی روده بزرگ ۱-۱-۱ سکوم و آپاندیس ۱-۱-۲ کلون ۱-۲- بیماریهای روده بزرگ ۱-۲-۱…
انالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه V پروتئین 166CD در میزبان پروکاریوتی
فصل اول: مقدمه پروتئین ALCAM سرطان سرطان کولورکتال انواع مختلف سرطان کوورکتال علائم شایع سرطان کولورکتال تعیین مرحله بیماری تشخیص…
ارزیابی برون تنی پیگمان های میکروبی بدست آمده در مرحله غربالگری به منظور جاذب اشعه ماورای بنفش در کرم های ضد آفتاب
فصل اول: کلیات تحقیق ۱-۱- مقدمه ۱-۲- هدف از انجام این تحقیق ۱-۳- پیگمان های میکروبی ۱-۳-۱ تعریف پیگمان های…
شناسایی فلور میکروبی خارجی و داخلی زالوی طبی Hirudo orientalis
مقدمه توانایی زالو در هضم خون وترشح آنزیم های آنتی کواگولانت و واسودیلیتور به طور همزمان منجر شد که سازمان…
قوانین ثبت دیدگاه