فصل اول
۱-۱- مقدمه
۱-۲- پیش زمینه
۱-۳- بیان مسئله
۱-۴- اهمیت موضوع
۱-۵- اهداف تحقیق
۱-۵-۱- هدف اصلی
۱-۵-۲- اهداف اختصاصی
۱-۶- پرسشهای تحقیق
۱-۷- محدودیتهای تحقیق
۱-۸- نمودار تحقیق
فصل دوم
۲-۱- معرفی نشاسته و نشاسته تاپیوکا
۲-۱-۱- ترکیب و ساختار نشاسته
۲-۱-۲- نشاسته تاپیوکا
۲-۱-۲-۱- مرفولوژی گیاه کاساوا
۲-۱-۲-۲- فرآوری و تبدیل کاساوا
۲-۲- نانو تکنولوژی
۲-۳- بایو نانو تکنولوژی
۲-۴- کامپوزیت
کامپوزیتهای سبز(کامپوزیتهای زیستتجزیهپذیر)
۲-۵- تعریف نانو کامپوزیت
۲-۶- تعریف بایو نانو کامپوزیت
۲-۷- فلز تیتانیوم
۲-۷-۱- نانو دی اکسید تیتانیوم
۲-۸- فیلم های خوراکی
۲-۹- پوشش ها و فیلم های خوراکی
۲-۱۰- بسته بندی فعال
۲-۱۱- بسته بندی نانو
۲-۱۲- بسته بندی ضد میکروبی
۲-۱۲-۱- انواع بسته بندی های ضد میکروبی
۲-۱۲-۲- مزایای استفاده از بسته بندی های ضد میکروبی
۲-۱۲-۳- معایب استفاده از بسته بندی های ضد میکروبی
۲-۱۳- پلاستی سایزرها
۲-۱۴- روشهای تولید فیلم
۲-۱۵- ارزیابی خواص فیلم های خوراکی
۲-۱۵-۱- خواص ممانعتی
۲-۱۵-۲- خواص مکانیکی
۲-۱۶- خواص ضد میکروبی
فصل سوم
۳-۱- مواد
۳-۲- روش تهیه فیلمهای نانو بایوکامپوزیتی
۳-۳ – ضخامت فیلم
۳-۴- آنالیز فیلم
۳-۴-۱- ویژگی های مکانیکی
۳-۴-۲- رنگ سنجی
۳-۴-۳- نفوذ پذیری بخار آب (WVP)
۳-۴-۴- حلالیت فیلم ها
۳-۴-۵- ظرفیت جذب آب (WAC)
۳-۴-۶- نفوذ پذیری به اکسیژن
۳-۴-۷- خاصیت ضد میکروبی
۳-۵- تجزیه و تحلیل آماری
فصل چهارم
۴-۱- ارزیابی کیفی فیلم زیست تخریب پذیر خوراکی
۴-۱- ۱- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص ظاهری فیلمهای نشاسته تاپیوکا
۴-۱-۲- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر ضخامت فیلمهای نشاسته تاپیوکا
۴-۲- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص مکانیکی فیلمهای نشاسته تاپیوکا
۴-۳- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص فیزیکوشیمیایی فیلمهای تاپیوکا
۴-۳-۱- قابلیت میزان جذب آب
۴-۳-۲- حلالیت در آب
۴-۴- بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص ممانعتی فیلمهای تاپیوکا
۴-۳-۱- تعیین میزان نفوذ پذیری به بخار آب
۴-۴-۲- نفوذ پذیری نسبت به بخار اکسیژن
۴-۵- مشخصه های رنگی
۴-۶- بررسی اثر نانو ذرات بر خواص ضد میکروبی فیلمهای نشاسته تاپیوکا
فصل پنجم
۵-۱- نتیجه گیری
۵-۲- پیشنهادات
محصول های مرتبط
نانو آمیزه های جدید از کو پلی (اتر- اورتان) با الگوی نرم – سخت – نرم و “تیتانیا”ی اصلاح سطحی شده
در این پژوهش نانوذرههای TiO2 توسط ۴،’۴- متیلندیفنیلدیایزوسیانات (MDI) اصلاح شده و از نانوذره های TiO2 اصلاحشدهی سطحی در پلییورتان…
بهینه سازی برج تقطیر با استفاده از مفهوم انتگراسیون حرارتی داخلی و تحلیل اکسرژی
در این پایان نامه روشی برای آنالیز ترمودینامیکی و ارزیابی مصرف انرژی برج تقطیر با به کار بردن خنک کننده…
مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی
در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…
بررسی نظری ساختار، پیوند و ویژگی های طیفی داروهای پادتومری کمپلکس های روتنیم با بازهای DNA.
در این پایان نامه به بررسی کمپلکس های پاد سرطانی دی آمین روتنیم توسط شیمی محاسباتی میپردازیم که موارد زیر…
مطالعه حذف پیکولین توسط کامپوزیت مس پلی اکریل آمید
آلودگی آب علاوه براینکه باعث نشر بسیاری از بیماری های مختلف می شود، سلامت و کیفیت منابع محدود آب تمیز…
بررسی تشکیل گونه منگنز-اکسو به وسیله منگنز پورفیرین
در این مطالعه چهار نوع منگنز پورفیرین {MnTPP، MnTMP، MnT(4-Me)PP و MnT(4-OMe)PP} را سنتز کردیم تا به بررسی تشکیل گونه…
قوانین ثبت دیدگاه