فصل اول کلیات
۱- کلیات
۱-۱- مقدمه
۱-۲- بیان مسئله
۱-۳- انتروکوک ها
۱-۳-۱- طبقه بندی
۱-۳-۲- خصوصیات بیولوژیک
۱-۳-۳- تقسیمبندی ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ
۱-۳-۴- ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ انتروکوکوس فکالیس
۱-۳-۵- فاکتورهای ویرولانس (بیماری زایی)
۱-۳-۵-۱- ﻣﻮاد ﺗﺠﻤﻌﯽ
۱-۳-۵-۲- سیتولیزین
۱-۳-۵-۳- ژلاتیناز
۱-۳-۵-۴- فرومون ها
۱-۳-۵-۵- ﻟﯿﭙﻮﺗﯿﮑﻮﺋﯿﮏ اسید
۱-۳-۵-۶- ﻫﻤﻮﻟﯿﺰﯾﻦ اﻧﺘﺮوﮐﻮکوس فکالیس
۱-۳-۵-۷- آﻧﺘﯽ ژن آﻧﺪوﮐﺎردﯾﺘﯽ اﻧﺘﺮوﮐﻮکوس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ ((EfaA
۱-۳-۵-۷-۱- ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ
۱-۳-۵-۸- ادهسین ﮐﻼژن اﻧﺘﺮوﮐﻮکوس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ (ACE)
۱-۴- اپیدمیولوژی انتروکوکوس فکالیس
۱-۵- اهمیت بالینی
۱-۵-۱- بیماریزایی:
۱-۵-۱-۱- باکتریمی:
۱-۵-۱-۲- ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻣﺠﺎری ادراری:
۱-۵-۱-۳- اندوکاردیت
۱-۵-۱-۴- ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻫﺎی داﺧﻞ ﺷﮑﻤﯽ، ﻟﮕﻨﯽ و ﺑﺎﻓﺘﻬﺎی ﻧﺮم
۱-۵-۱-۵- ﺳﺎﯾﺮﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎی اﻧﺘﺮوکوکی
۱-۶- درمان
۱-۷- مقاومتهای آنتی بیوتیکی
۱-۷-۱- ﻣﻘﺎوﻣﺖ آﻧﻬﺎ ﺑﻪ ﮔﻠﯿﮑﻮﭘﭙﺘﯿﺪﻫﺎ
۱-۷-۲- ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮑﻬﺎی ﺑﺘﺎﻻﮐﺘﺎم
۱-۷-۳- ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪآنتی بیوتیکهای ﺗﺘﺮاﺳﺎﯾﮑﻠﯿﻦ
۱-۷-۴- مقاومت در برابر آنتی بیوتیک های ماکرولیدی
۱-۷-۵- ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﺑﻪ ﮐﻠﺮاﻣﻔﻨﯿﮑﻞ
۱-۷-۶- مقاومت به آمینوگلیکوزید ها
۱-۷-۶-۱- تاریخچه روند گسترش مقاومتهای آمینوگلیکوزیدی
۱-۷-۶-۲- انواع مقاومت به آمینوگلیکوزیدها
۱-۷-۶-۳- اهمیت مقاومت آمینوگلیکوزیدی
۱-۷-۷- ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﭼﻨﺪ داروﺋﯽ
۱-۷-۸- HLAR و افزایش مرگ و میز (Mortality)
۱-۸- PCR
۱-۸-۱- Multiplex PCR
۱-۸-۲- طراحی و اجرای Multiplex PCR
۱-۸-۳- تیتراسیون اجزای واکنش:
۱-۸-۴- شرایط ترموسایکلر:
۱-۹- تعریف واژه ها
فصل دوم ( مبانی و تاریخچه)
۲- مروری بر منابع
فصل سوم مواد و روش ها
۳- مواد و روش ها
۳-۱- ﻧﮕﻬﺪاری ﺳﻮﯾﻪ ﻫﺎ:
۳-۲- ﻣﺤﯿﻂ ﻫﺎی ﮐﺸﺖ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده
۳-۳- لوازم و تجهیزات مورد استفاده
۳-۴- محلولهای مورد استفاده و نحوه تهیه آنها
۳-۵- آزمایشهای بیوشیمیایی
۳-۵-۱- ﺗﺴﺖ ﮐﺎﺗﺎﻻز
۳-۵-۲- ﺗﻤﺎﯾﺰاﻧﺘﺮوکوکها از ﺳﺎﯾﺮ اﺳﺘﺮﭘﺘﻮکوکها
۳-۵-۳- ﮐﺸﺖ ﺑﺮ روی ﺑﺎﯾﻞ اﺳﮑﻮﻟﯿﻦ آﮔﺎر
۳-۵-۴- ﺗﺴﺖ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻗﻨﺪآراﺑﯿﻨﻮز
۳-۶- رﺷﺪ در ۱۰ و ۴۵ درﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮاد
۳-۷- ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻟﮕﻮی ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮑﯽ انتروکوکوس فکالیس
۳-۷-۱- استاندارد نیم مک فارلند سولفات باریم:
۳-۷-۲- آﻣﺎده ﮐﺮدن ﺳﻮﺳﭙﺎﻧﺴﯿﻮن ﺑﺎﮐﺘﺮی :
۳-۷-۳- روش اﻧﺠﺎم آزﻣﺎﯾﺶ:
۳-۷-۴- بررسی مقاومت افزایش یافته به جنتامایسین و استرپتومایسین
۳-۷-۵- اﺳﺘﺨﺮاج DNA
۳-۷-۵-۱- استخراج از باکتری کشت داده شده :
۳-۷-۶- اندازهگیری غلظت DNA ژنومیک تخلیص شده
۳-۷-۷- انتخاب و تهیه پرایمرهای مناسب
۳-۷-۷-۱- محلول کار پرایمر PCR
۳-۷-۸- روش اجرا Multiplex PCR
۳-۷-۸-۱- PCR Amplification:
۳-۷-۹- آشکارسازی محصولات PCR
۳-۷-۱۰- روش انجام الکتروفورز:
۳-۸- روش تجزیه و تحلیل داده ها:
۳-۹- ملاحظات اخلاقی:
۳-۱۰- مشکلات ومحدویت ها:
۳-۱۱- متغیر ها:
فصل چهارم
۴- نتایج مطالعه
۴-۱- نتایج مربوط به تست بیوشیمیایی
۴-۲- نتایج مربوط تفکیک جنسیت تمام نمونه ها
۴-۳- نتایج مربوط به تفکیک جنسیت تمام نمونه ها
۴-۴- نتایج مربوط به تفکیک گروه های سنی
۴-۵- نتایج مربوط به حساسیت آنتی بیوتیکی
۴-۵-۱- نتایج بررسی مقاومت افزایش یافته به جنتامایسین و استرپتومایسین
۴-۶- نتایج مربوط به واکنش زنجیره ای پلی مراز
۴-۶-۱- استخراج ژنوم
۴-۶-۲- واکنش PCR
۴-۶-۳- نتایج مربوط به الکتروفورز محصولات PCR :
فصل پنجم بحث و پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
بررسی مقاومت نسبت به نالیدیکسیک اسید و مطالعه مولکولی آن در سویه های شیگلا جدا شده از موارد بالینی در تهران
فصل اول:کلـیات تحقیق ۱- مقدمه ۱-۱ بیان مسئله ۱-۲ کلیات ۱-۲-۱ باکتریولوژی شیگلا ۱-۲-۲ طبقه بندی شیگلا ۱-۲-۳ فاکتورهای ویرولانس…
شناسایی فلور میکروبی خارجی و داخلی زالوی طبی Hirudo orientalis
مقدمه توانایی زالو در هضم خون وترشح آنزیم های آنتی کواگولانت و واسودیلیتور به طور همزمان منجر شد که سازمان…
شیوع ژن های شیگاتوکسین و اینتیمین در سویه های اشریشیا کلی O157:H7 جدا شده از عفونت ادراری در شهرستان الشتر
چکیده : باکتری E.coliO157H7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت غذایی و بیماری هایی مانند : اسهال، کولیت خونریزی…
بررسی تاثیرspp. Streptomyces جدا شده از خاک بر انحلال فسفات به منظور تولید کود زیستی فسفاته
مصرف بی رویه کودهای شیمیایی موجب عدم تعادل عناصر و مواد غذایی موجود در خاک، کاهش بازده محصولات کشاورزی و…
تشخیص برخی از سرووارهای سالمونلا انتریکا به کمک Multiplex PCR در موارد اسهالی ارجاعی به بیمارستانهای سبزوار
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل…
قوانین ثبت دیدگاه