فصل اول- مقدمه
۱-۱٫ کلیات سل
۱-۲٫ بیان مسئله
۱-۳٫ اهمیت و ضرورت
۱-۴٫ اهداف
فصل دوم- پیشینه تحقیق
۲-۱٫ تاریخچه
۲-۲٫ مایکوباکتریومها
۲-۳٫ طبقه ندی مایکو باکتریومها
۲-۳-۱٫ فتو کروموژن
۲-۳-۲٫ اسکوتوکروموژن
۲-۳-۳٫ غیر کروموژن
۲-۳-۴٫ سریع الرشد
۲-۴٫ باکتریولوژی سل
۲-۵٫ مورفولوژی و خصوصیات میکروسکوپی
۲-۶٫ خصوصیات رشد
۲-۷ . فیزیولوژی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس
۲-۷-۱٫ انتقال مواد غذایی توسط غشاء خارجی
۲-۷-۲٫ انتقال توسط غشاء داخلی
۲-۷-۲-۱٫ انتقال ترکیبات حاوی کربن
۲-۷-۲-۲٫ انتقال ترکیبات غیر کربن
۲-۸٫ فاکتورهای ویرولانس
۱-۹٫ دیواره سلولی
۲-۱۰٫ بیوشیمی دیواره سلولی
۲-۱۱٫ بیماریزایی
۲-۱۱-۱٫ مکانیسم بیماریزایی
۲-۱۲٫ درمان سل
۲-۱۲-۱٫ درمان سل حساس به دارو
۲-۱۲-۲٫ درمان سل مقاوم به دارو
۲-۱۳٫ مقاومت دارویی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس
۲-۱۴٫ مکانیسم مولکولی مقاومت دارویی
۲-۱۴-۱٫ مقاومت به ریفامپین
۲-۱۴-۲٫ مقاومت به ایزونیازید
۲-۱۴-۳٫ مقاومت به پیرازین آمید
۲-۱۴-۴٫ مقاومت به اتامبوتول
۲-۱۴-۵٫ مقاومت به استرپتومایسین
۲-۱۴-۶٫ فلورو کینولونها
۲-۱۴-۷٫ آمینوگلیکوزیدها
۲-۱۴-۸٫ سیکلوسرین
۲-۱۴-۹٫ پاراآمینوسالیسیلیک
۲-۱۵٫ انواع سل
۲-۱۵-۱٫ سل ریوی
۲-۱۵-۲٫ سل خارج ریوی
۲-۱۵-۲-۱٫ سل عقده¬های لنفاوی
۲-۱۵-۲-۲٫ سل پلور
۲-۱۵-۲-۳٫ سل استخوانی
۲-۱۵-۲-۴٫ سل سیستم عصبی مرکزی
۲-۱۵-۲-۵٫ سل شکمی
۲-۱۵-۲-۶٫ سل دستگاه تناسلی
۲-۱۵-۲-۷٫ سل پریکاردیت
۲-۱۵-۲-۸٫ سل ارزنی
۲-۱۶٫ سل در کودکان
۲-۱۷٫ سل و ایدز
۲-۱۸٫ روشهای تشخیص سل
۲-۱۸-۱٫ تست پوستی
۲-۱۸-۲٫ کشت
۲-۱۸-۳٫ تهیه اسمیر
۲-۱۸-۴٫ تکنیک PCR
۲-۱۸-۵٫ بررسی اینترفرون گاما
۲-۱۸-۶٫ رادیوگرافی ریه
۲-۱۹٫ اپیدمیولوژی
۲-۱۹-۱٫ وضعیت بیماری سل انسانی در ایران
۲-۲۰٫ مایکوباکتریوم بوویس
۲-۲۰-۱٫ اهمیت سل گاوی
۲-۲۱٫ مایکوباکتریوم بوویس ب.ث.ژ
۲-۲۱-۱٫ فیلوژنی
۲-۲۱-۲٫ تاریخچه BCG
۲-۲۱-۳٫ تاریخچه تولید و مصرف واکسن ب.ث.ژ در ایران
۲-۲۱-۴٫ ایمنی زایی
۲-۲۱-۵٫ لزوم طراحی واکسن جدید
۲-۲۲٫ پروتئومیکس مایکوباکتریومها
۲-۲۳٫ پیشینه تحقیق پروتئومیکس مایکوباکتریوم توبرکلوزیس و بوویس
فصل سوم- مواد و روشها
۳-۱٫ نمونه گیری
۳-۲٫ کشت و جداسازی باکتری
۳-۲-۱٫ مواد مورد نیاز برای تولید محیط لوون اشتاین جانسون به میزان ۵/۱ لیتر
۳-۲-۲٫ طرز تهیه محیط کشت
۳-۲-۳٫ آلودگیزدایی و تغلیظ نمونه ها
۳-۲-۳-۱٫ آماده سازی محلولها
۳-۲-۴٫ روش کار کشت
۳-۲-۴-۱٫ محیط کشت حاوی تیوفن ۲- کربوکسیلیک اسید هیدرازید
۳-۳٫ تشخیص میکروسکوپی مایکوباکتریوم¬ها
۳-۳-۱٫ تهیه گستره
۳-۳-۲٫ رنگ آمیزی اسید-فست فلورسنس اورامین O
۳-۳-۳٫ رنگـمیزی ذیل- نلسون
۳-۳-۴٫ رنگ آمیزی کینون (رنگ میزی سرد)
۳-۳-۵٫ بررسی و آزمایش گسترش
۳-۴٫ بررسی لوله های کشت
۳-۵٫ شناسایی و تعیین هویت مایکوباکتریوم توبرکلوزیس و بوویس
۳-۵-۱٫ تست نیاسین
۲-۵-۱-۱٫ معرفها و مواد لازم تست نیاسین
۳-۵-۱-۲٫ آماده سازی محلولها ی نیاسین
۳-۵-۱-۳٫ مراحل کارتست نیاسین
۳-۵-۲٫ آزمونهای احیای نیترات
۳-۵-۲-۱٫ معرفها و مواد لازم تست نیترات
۳-۵-۲-۲٫ آماده سازی معرف های تست نیترات
۳-۵-۲-۳٫ مراحل انجام کار تست نیترات
۳-۵-۲-۴٫ استانداردهای احیاء نیترات
۳-۵-۳٫ تست کاتالاز
۳-۵-۳-۱٫ محیط و مواد مورد نیاز
۳-۵-۳-۲٫ آماده سازی محلولهای تست کاتالاز
۳-۵-۳-۳٫ مراحل انجام آزمایش روش نیمه کمی کاتالاز و کاتالاز ۶۸ درجه
۳-۵-۳-۴٫ نتایج و تفسیر آزمایش کاتالاز
۳-۵-۴٫ حساسیت به تیوفن ۲- کربوکسیلیک هیدرازید (TCH)
۳-۶٫ آزمایشات حساسیت داروئی در مایکوباکتریوم¬ها
۳-۶-۱٫ تهیه محلول استاندارد مک فارلند
۳-۶-۲٫ تهیه سوسپانسیون باکتری
۳-۷٫ کشت سویه های انتخابی در محیط میدل بروک ۷H9
۳-۷-۱٫ مواد مورد نیاز
۳-۷-۱-۱٫ آماده سازی محیط
۳-۷-۱-۲٫ انتحاب سویه ها و کشت
۳-۸٫ جمع¬آوری سویه ها میکروبی، استخراج و خالص سازی پروتئین
۳-۸-۱٫ استخراج پروتئینهای غشایی
۳-۸-۱-۱٫ مواد مورد نیاز
۳-۸-۱-۲٫ تهیه بافر و محلولها
۳-۸-۱-۳٫ روش کار
۳-۸-۱-۴٫ استخراج پروتئین¬های ترشحی
۳-۸-۲٫ خالصسازی پروتئین
۳-۸-۲-۱٫ مواد مورد نیاز
۳-۸-۲-۱-۱٫ آمادهسازی محلولها و مواد
۳-۸-۲-۱-۲٫ روش کار ترسب پروتئینهای غشایی
۳-۸-۲-۱-۳٫ ترسیب پروتئینهای ترشحی
۳-۸-۲-۲٫ تعیین غلظت پروتئینها
۳-۸-۲-۲-۱٫ مواد مورد نیاز
۳-۸-۲-۲-۲٫ آماده سازی محلول برادفورد
۳-۸-۲-۲-۳٫ روش کار
۳-۹٫ الکتروفورز ژل پلی آکریل آمید(تک بعدی)
۳-۹-۱٫ مواد مورد نیاز
۳-۹-۲٫ آماده سازی مواد
۳-۹-۳٫ روش کار
۳-۹-۳-۱٫ رنگ آمیزی کوماسی بلو R-250
۳-۹-۳-۲٫ رنگآمیزی Blue Silver Staining
۳-۱۰٫ تصویر برداری و آنالیز ژلها
فصل چهارم- نتایج
۴-۱٫ جمعیت مورد مطالعه
۴-۲٫ درصد سویه های مایکوباکتریوم توبرکلوزیس جمع¬آوری شده از بیماران با توجه به موضع جداسازی
۴-۳٫ مشاهده لام رنگ آمیزی اسید-فست فلورسنس اورامین O
۴-۴٫ مشاهده لام رنگ آمیزی ذیل-نلسون
۴-۵٫ نتایج کشتها
۴-۶٫ آزمونهای بیوشیمیایی وحساسیت آنتی-بیوتیکی
۴-۷٫ نتایج تعیین غلظت پروتئینها
۴-۸٫ نتایج مربوط به تفکیک پروتئینها بر اساس وزن مولکولی
فصل پنجم- بحث و نتیجه گیری
پیشنهاد
منابع
محصول های مرتبط
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت COX-2، H2O2 وNO در زخم تجربی ایجاد شده در پوست موش
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ ضروریت انجام تحقیق ۱-۳٫ اهداف پژوهش ۱-۴٫ سئوالات و فرضیهها فصل دوم: مروری…
بررسی اثر فرمولاسیون نانو ذرات نقره، عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار برخی باکتری های بیماریزای پوست شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
فصل اول: کلیات ۱-۱- اهمیت موضوع وبیان مسئله ۱-۲- اهداف فصل دوم: مروری بر متون گذشته ۲-۱- کلیات گیاه شناسی…
تولید اریترومایسین بوسیله Saccharopolyspora erythraea با استفاده از منبع نیتروژنی بومی
امروزه یکی از مهم ترین و پرمصرفترین آنتی بیوتیک های مورد استفاده اریترومایسین می باشد که در درمان طیف وسیعی…
بررسی تنوع ژن Coa در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های بالینی در رشت
استافیلوکوکوس اورئوس از عوامل بیماریزای متداول در انسان و دام است که طیف وسیعی از بیماریها را ایجاد میکند و…
بیان وتخلیص پروتئین نوترکیب DR2418 داینوکوکوس رادیودورانس در اشریشیا کلی
زمینه و اهداف: داینوکوکوس رادیودورانس یکی از میکروارگانیسم های مقاوم به پرتو است و می تواند در محیط های خشن…
قوانین ثبت دیدگاه