فصل اول :طرح پژوهش
۱-۱ بیان مسئله
۱-۲ ضرورت و اهمیت پژوهش
۱-۳ اهداف پژوهش
۱-۴ سؤالات پژوهش
۱-۵ فرضیهها
۱-۶ مفاهیم و واژهها
فصل دوم :مبانی نظری وپیشینه پژوهش
۲-۱ مبانی نظری
۲-۱-۱تغذیه
۲-۱-۱-۱ اهمیت غذا از نظر تامین کالری
۲-۱-۱-۲ نحوه استفاده بدن از غذا
۲-۱-۱-۳ ترکیب و هضم و جذب مواد غذایی
۲-۱-۱-۴ هورمون کنترل کننده عمل هضم
۲-۱-۲ جایگاه تغذیه در ورزش
۲-۱-۲-۱ تغذیه قبل از ورزش
۲-۱-۲-۲راهنماییهای تغذیهای قبل از مسابقه
۲-۱-۳ تغذیه هنگام ورزش
۲-۱-۴ اثر تغذیه بر ذخیره گلیکوژن عضله
۲-۱-۴-۱ افزایش ذخیره گلیکوژن
۲-۱-۴-۲بارگیری گلیکوژن – نشاستهی حیوانی
۲-۱-۵ تغذیه بعد از ورزش
۲-۱-۶ پیشرفت در آموزشهای تغذیهای
۲-۱-۷ ضرورت نوشیدن مایعات هنگام ورزش
۲-۱-۷-۱ زمان بندی مصرف مایعات
۲-۱-۷-۲ ترکیب مطلوب یک نوشیدنی ورزشی
۲-۱-۷-۳ نوشیدنیهای ورزشی
۲-۱-۸ اسمولالیته
۲-۱-۹ کربوهیدراتها
۲-۱-۹-۱ کربوهیدرات مورد نیاز
۲-۱-۹-۲ فرایند هضم کربوهیدراتها
۲-۱-۹-۳ جذب و انتقال کربوهیدراتها
۲-۱-۹-۴ متابولیسم کربوهیدرات
۲-۱-۹-۵ ذخیره کربوهیدراتها
۲-۱-۹-۶ اختلالات متابولیک حاصل از مصرف کربوهیدراتها
۲-۱-۹-۷ فرایند کربوهیدراتها در ورزش
۲-۱-۹ -۸ تاثیر مصرف کربوهیدرات بر فعالیت بدنی
۲-۱-۹-۱۱ تاثیر زمان مصرف کربوهیدرات بر فعالیت بدنی
۲-۱-۹- ۱۲ تاثیر میزان مصرف کربوهیدرات بر فعالیت بدنی
۲-۱-۹-۱۳ ضرورت مصرف کربوهیدرات قبل از فعالیت بدنی
۲-۱-۹-۱۴ اهمیت نوع کربوهیدرات
۲-۱-۱۰ ساکاریدها و انواع آن
۲-۱-۱۰-۱ فروکتوز
۲-۱-۱۰-۲ گالاکتوز
۲-۱-۱۰-۳ گلوکز
۲-۱-۱۱ کلیاتی در مورد فراهم آوری، جذب و مصرف گلوکز
۲-۱-۱۲ دی ساکاریدها (قندهای دو گانه )
۲-۱-۱۳ پلی ساکاریدها (قندهای چندگانه یا مرکب)
۲-۱-۱۳-۱ نشاسته
۲-۱-۱۳-۲ گلیکوژن
۲-۱-۱۳-۳ دکسترین
۲-۱-۱۳-۴ سلولز
۲-۱-۱۴ کربوهیدراتهای مرکب
۲-۱-۱۶ منابع انرژی برای تمرین
۲-۱-۱۷ منابع سوختی در خلال ورزش
۲-۱-۱۸ مصرف مکمل کربوهیدرات در خلال ورزش
۲-۱-۱۹ تنظیم سوخت و ساز کربوهیدراتها در خلال ورزش
۲-۱-۱۹-۱ تولید گلوکز کبدی
۲-۱-۱۹-۲ انتقال گلوکز عضله اسلکتی
۲-۱-۱۹-۳ انتقال گلوکز وابسته به انسولین
۲-۱-۲۰ اثر مصرف کربوهیدراتها در حین ورزش بر سلولهای ایمنی
۲-۱-۲۱ تمرینات ورزشی و حساسیت به انسولین
۲-۱-۲۲ عملکرد قبلی عروقی و سازگاری با فعالیت ورزشی
۲-۱-۲۳ اجزای گوناگون دستگاه قلبی عروقی
۲-۱-۲۳-۱ خون
۲-۱- ۲۳-۲ اجزای سلولی
۲-۱-۲۳-۳ بخش مایع خون
۲-۱-۲۳-۴ قلب
۲-۱- ۲۴ ارتباط کربوهیدرات با عضله قلب
۲-۱- ۲۵ سازگاریهای کوتاه مدت با فعالیت ورزشی
۲-۱-۲۶ تغییرات در عملکرد قلبی هنگام فعالیت ورزشی
۲-۱-۲۷ حجم ضربهای و برون ده قلبی
۲-۲ پیشینه تحقیق
۲-۲-۱ پیشینه داخلی
۲-۲-۲ بیشینه خارجی
فصل سوم :روش شناسی پژوهش
۳-۱ نوع تحقیق
۳-۲ روش تحقیق
۳-۳ جامعه آماری
۳-۴ روش جمع آوری اطلاعات
۳-۵ روش تجزیه و تحلیل دادهها
۳-۶ پایایی دادهها
فصل چهارم :یافتههای پژوهش
۴-۱ آمار توصیفی
۴-۲ آمار استنباطی
فصل پنجم :بحث ونتیجه گیری
۵-۱بحث
۵-۲ نتیجه
۵-۳ بررسی فرضیه اصلی پژوهش
۵-۴ بررسی و مشکلات پژوهش
محصول های مرتبط
ارائه مدل معادلات ساختاری رابطه بین مهارت های بنیادی ارتباط و رضایت شغلی و نقش آنها بر تعهد سازمانی مدیران ورزشی
مقدمه بیان مسأله اهمیت و ضرورت انجام تحقیق جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق مدل مفهومی تحقیق اهداف…
اثر هشت هفته تمرین مقاومتی بر سطوح پلاسمایی کمرین و انسولین در موش های نر مقاوم به انسولین
فصل اول: مقدمه و طرح پژوهش ۱-۱مقدمه ۱-۲بیان مسأله ۱-۳-ضرورت و اهمیت تحقیق ۱-۴- اهداف تحقیق ۱-۴-۱ هدف کلی ۱-۴-۲-…
تاثیر ورزش های بومی و محلی بر توسعه گردشگری شهرستان چابهار
یکی از راهبردهایی که اخیراً در اغلب کشورهای جهان مورد توجه قرارگرفته، مدیریت و برنامهریزی برای توسعه گردشگری در مناطق…
اثر 6 هفته تمرین پرحجم تناوبی شدید بر غلظت هورمون رشد و گرلین مردان دارای اضافه وزن
هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر ۶ هفته تمرین پرحجم تناوبی شدید بر سطوح سرمی هورمون رشد و گرلین مردان…
اثر 8 هفته تمرین هوازی و مصرف مکمل امگا-3 بر شاخص های التهابی بیماران دیابتی نوع دو
هدف از پژوهش حاضر مطالعه اثر مصرف مکمل امگا-۳ در یک دوره تمرین هوازی فزاینده بر پاسخ سایتوکاین های پیش…
اثر 8 هفته تمرین شدید با و بدون عصاره آبی سرخ و سیاه ولیک بر سطوح نوروپپتید w پلاسمایی و کبد ی ، هورمون های کورتیزول و T4 در موش های صحرایی نر
هدف از این مطالعه تعیین اثر ۸ هفته تمرین شدید با و بدون عصاره آبی(ولیک سرخ وسیاه) بر سطوح نوروپتید…
قوانین ثبت دیدگاه