فصل اول
(مقدمه)
۱- مقدمه
۱-۱- آنزیمها
۱-۲- منابع بیوکاتالیزوری
۱-۲-۱- کاربردهای صنعتی بیوکاتالیزورها
۱-۳- نشاسته
۱-۴- آمیلازها
۱-۴-۱- منابع آلفا آمیلازها
۱-۴-۱-۱- آمیلازهای باکتریایی
۱-۴-۱-۲- آمیلازهای قارچی
۱-۴-۲- طبقه بندی آمیلازها
آنزیمهای هیدرولیز کننده نشاسته به چهار گروه عمومی تقسیم میشوند:
الف) اندو آمیلازها
ب) اگزو آمیلازها
ج) آنزیمهای شاخه شکن
د) تراسفرازها
۱-۴-۲-۱- اندو آمیلازها
۱-۴-۲-۲- اگزو آمیلازها
۱-۴-۲-۳- آنزیمهای شاخه شکن
۱-۴-۳- ساختار آمیلازها
۱-۴-۴- مکانیسم عمل آلفا-آمیلاز
۱-۴-۵- کاربردهای آلفا-آمیلازها
۱-۴-۵-۱- تولید اتانل زیستی
۱-۴-۵-۲- صنایع شوینده
۱-۴-۵-۳- صنایع نساجی
۱-۴-۵-۴- کاغذ سازی
۱-۴-۵-۵- صنایع غذایی
۱-۵-۴-۶- تولید نان و شیرینی پزی
۱-۴-۵-۷- تولید شربت گلوکز و فروکتوز
فصل دوم
۲- مروری بر پژوهشهای پیشین
فصل سوم
۳- ابزار، مواد و روشهای تحقیق
۳-۱- ابزار
۳-۲- مواد
۳-۲-۱- بافرها
۳-۲-۲- مواد شیمیایی
۳-۲-۳- محیطهای کشت مورد نیاز
۳-۱-۴-کشت باکتری مولد آلفا آمیلاز و تشخیص کیفی تولید آنزیم خارج سلولی
۳-۲- بررسی سینتیک رشد و فعالیت آلفا آمیلازی باکتری در محیط کشت پایه
۳-۳- روشهای استفاده شده در مراحل سنجش و تخلیص آلفا آمیلاز
۳-۳-۱- تخلیص آنزیم آلفا آمیلاز
۳-۳-۲- تخلیص بر روی ستون DEAE-Cellulose
۳-۳-۳- سنجش فعالیت آنزیمی
۳-۳-۳-۱-روش سنجش فعالیت آنزیم
۳-۳-۳-۲-واحد آنزیمی
۳-۳-۴- سنجش پروتئین
۳-۳-۴-۱- سنجش کمی پروتئین به روش برادفورد
۳-۴- روشهای بررسی خصوصیات بیوشیمیایی آلفا آمیلاز با خلوص نسبی
۳-۴-۱- اثر غلظتهای مختلف سوبسترا بر فعالیت آلفا آمیلاز (تعیین Km و Vm)
۳-۴-۲- اثر دما بر فعالیت آلفا آمیلاز با خلوص نسبی
۳-۴-۳- اثر pH بر فعالیت آلفا آمیلاز
۳-۴-۴- بررسی پایداری حرارتی آنزیم دارای خلوص نسبی
۳-۴-۵- اثر pH بر پایداری آنزیم دارای خلوص نسبی
۳-۴-۶- روش بررسی اثر یونهای فلزی و EDTA بر فعالیت آنزیمی
۴- نتایج
۴-۱- ترشح آنزیم آلفا آمیلاز از باسیلوس لیکنیفورمیس سویه ۱۳۹۰BR
۴-۲- سینتیک رشد و تولید آنزیم آلفا آمیلاز
۴-۳- تخلیص و شناسایی آنزیم آلفا آمیلاز از باسیلوس لیکنیفورمیس ۱۳۹۰BR
۴-۴- خصوصیات بیوشیمیایی آلفا آمیلاز
۴-۴-۱- اثر pH و دما بر فعالیت آلفا امیلاز
۴-۴-۲- اثر دما بر پایداری آلفا آمیلاز سویه ۱۳۹۰ BR
۴-۴-۳- اثر pH بر پایداری آنزیم آلفا آمیلاز
۴-۶- اثر غلظتهای مختلف سوبسترا بر فعالیت آمیلاز ۱۳۹۰BR ( تعیین Km و Vmax)
۴-۷- اثر یونهای فلزی بر فعالیت آنزیم
۵- بحث و نتیجه گیری
پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی تشریحی- تکوینی ساقه و آنالیز میکرومورفولوژیک چوب افدرا
هدف از پژوهش حاضر مطالعه تغییرات ساختاری ساقه و برگ در حین تکوین و همچنین آنالیز چوب Ephdra pachyclada در…
“پراکنش مکانی و زمانی گاماروس در سواحل استان مازندران بابلسر و فریدون کنار “
به منظور بررسی تغییرات فصلی پراکنش و تنوع گاماروسها به تفکیک جنسیت در سواحل ، نمونه برداری بصورت فصلی در…
بیان وتخلیص پروتئین نوترکیب DR2418 داینوکوکوس رادیودورانس در اشریشیا کلی
زمینه و اهداف: داینوکوکوس رادیودورانس یکی از میکروارگانیسم های مقاوم به پرتو است و می تواند در محیط های خشن…
اثر عصاره آبی- الکلی برگ و گل گیاه بومادران شیرازی(Achillea eriophora DC.) بر سیستم قلب و عروق و بررسی تداخل اثر آن با سیستم های کولینرژیک، آدرنرژیک و نیتریک اکساید در موش صحرایی نر
گیاه بومادران شیرازی، گونه بومی جنس بومادران در ایران است. به منظور بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی آن بر روی سیستم…
بررسی تنوع گیاهی و فیتوسوسیولوژیکی پارکهای جنگلی نور و سیسنگان، استان مازندران
جنگلهای شمال ایران میراثی بهجا مانده از دوران سوم زمین شناسی است که به علت تخریب و تداخلات شدید، امروزه…
تشخیص برخی از سرووارهای سالمونلا انتریکا به کمک Multiplex PCR در موارد اسهالی ارجاعی به بیمارستانهای سبزوار
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل…
قوانین ثبت دیدگاه