فصل اول
۱- مقدمه
۱-۲ پنیر
۱-۳ نقش میکروارگانیسم ها در مراحل رسیدن پنیر
۱-۴ پروتئولیز
۱-۵ گلیکولیز
۱-۶ لیپولیز بر روی پنیر
۱-۷ فلور میکروبی روده
۱-۸ پروبیوتیکها
۱-۸-۱ مکانیسم اثر پروبیوتیک ها
۱-۸-۲ اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت انسان
۱-۹ پری بیوتیکها
۱-۱۰ لاکتوباسیلوس
۱-۱۱ بیفیدوباکتریوم
۱-۱۲ اسید لاکتیک
۱-۱۲-۱ عملکرد اسید لاکتیک
۱-۱۲-۱ ساختار ژنتیکی باکتریسین ها
۱-۱۳ اسید استیک
فصل دوم
۲- پیشینه پژوهش
فصل سوم
۳- مواد و روش ها
۳-۱ تهیه نمونه های پنیر
۳-۲ بررسی باکتری شناسی نمونه های پنیر
۳-۳ بررسی خواص ضد میکروبی جدایه ها
۳-۴ تست تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها
۳-۵ تست تعیین حساسیت در برابر اسید و صفرا
۳-۶ تجزیه و تحلیل آماری داده ها
فصل چهارم
۴- نتایج
۴-۱ نتایج آزمون تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها
۴-۲ نتایج آزمون تحمل صفرا
۴-۳ نتایج مربوط به تحمل اسید
فصل پنجم
۵- بحث
۵-۱ نتیجه گیری
۵-۲ پیشنهادات
منابع
محصول های مرتبط
ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)
فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…
شیوع ژن های شیگاتوکسین و اینتیمین در سویه های اشریشیا کلی O157:H7 جدا شده از عفونت ادراری در شهرستان الشتر
چکیده : باکتری E.coliO157H7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت غذایی و بیماری هایی مانند : اسهال، کولیت خونریزی…
مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد(18- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی
در این پژوهش تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین درطول نگهداری درشرایط انجماد بررسی…
بررسی تاثیرspp. Streptomyces جدا شده از خاک بر انحلال فسفات به منظور تولید کود زیستی فسفاته
مصرف بی رویه کودهای شیمیایی موجب عدم تعادل عناصر و مواد غذایی موجود در خاک، کاهش بازده محصولات کشاورزی و…
بیان وتخلیص پروتئین نوترکیب DR2418 داینوکوکوس رادیودورانس در اشریشیا کلی
زمینه و اهداف: داینوکوکوس رادیودورانس یکی از میکروارگانیسم های مقاوم به پرتو است و می تواند در محیط های خشن…
تشخیص برخی از سرووارهای سالمونلا انتریکا به کمک Multiplex PCR در موارد اسهالی ارجاعی به بیمارستانهای سبزوار
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل…

قوانین ثبت دیدگاه