فصل اول
۱- مقدمه
۱-۲ پنیر
۱-۳ نقش میکروارگانیسم ها در مراحل رسیدن پنیر
۱-۴ پروتئولیز
۱-۵ گلیکولیز
۱-۶ لیپولیز بر روی پنیر
۱-۷ فلور میکروبی روده
۱-۸ پروبیوتیکها
۱-۸-۱ مکانیسم اثر پروبیوتیک ها
۱-۸-۲ اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت انسان
۱-۹ پری بیوتیکها
۱-۱۰ لاکتوباسیلوس
۱-۱۱ بیفیدوباکتریوم
۱-۱۲ اسید لاکتیک
۱-۱۲-۱ عملکرد اسید لاکتیک
۱-۱۲-۱ ساختار ژنتیکی باکتریسین ها
۱-۱۳ اسید استیک
فصل دوم
۲- پیشینه پژوهش
فصل سوم
۳- مواد و روش ها
۳-۱ تهیه نمونه های پنیر
۳-۲ بررسی باکتری شناسی نمونه های پنیر
۳-۳ بررسی خواص ضد میکروبی جدایه ها
۳-۴ تست تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها
۳-۵ تست تعیین حساسیت در برابر اسید و صفرا
۳-۶ تجزیه و تحلیل آماری داده ها
فصل چهارم
۴- نتایج
۴-۱ نتایج آزمون تعیین حساسیت میکروبی جدایه ها
۴-۲ نتایج آزمون تحمل صفرا
۴-۳ نتایج مربوط به تحمل اسید
فصل پنجم
۵- بحث
۵-۱ نتیجه گیری
۵-۲ پیشنهادات
منابع
محصول های مرتبط
بررسی اثر فرمولاسیون نانو ذرات نقره، عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار برخی باکتری های بیماریزای پوست شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
فصل اول: کلیات ۱-۱- اهمیت موضوع وبیان مسئله ۱-۲- اهداف فصل دوم: مروری بر متون گذشته ۲-۱- کلیات گیاه شناسی…
انالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه خارج سلولی 166CD در میزبان پروکاریوتی
فصل اول: مقدمه سرطان سرطان کولورکتال سرطان کوورکتال عوامل خطرزا در ابتلا به سرطان کولورکتال تغییرات مولکولی در سرطان تشخیص…
ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون
فصل اول: کلیات هدف بیوتکنولوژی میکروبی روشهای سنتی میکروبیولوژی صنعتی بیوتکنولوژی میکروبی نوین جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی مقدمه ای بر…
ارزیابی بیان ژنهای λ-Red در سویه های E.coli, Vibrio Cholerae & Shigella dysentrieaeجهت بهینه شدن نو ترکیبی همسان
فصل اول: مقدمه ۱-۱ انتقال ژن در باکتری ۱-۲ ترانسفورماسیون ۱-۳ نوترکیبی ۱-۴ تعریف PCR ۱-۴-۱ کاربردهای PCR : ۱-۴-۲…
طراحی و ساخت واکسن کاندید یونیورسال بر علیه ویروس های پاپیلوماانسانی سویه های 6.11.16.18.31.45 بر پایه پروتئین های L1 و L2
فصل اول: مقدمه مقدمه: فصل دوم: کلیات و مروری بر مطالعات گذشته. ۲-۱- تاریخچه ۲-۲- طبقه بندی ۲-۳- ساختمان…
شیوع ژن های شیگاتوکسین و اینتیمین در سویه های اشریشیا کلی O157:H7 جدا شده از عفونت ادراری در شهرستان الشتر
چکیده : باکتری E.coliO157H7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت غذایی و بیماری هایی مانند : اسهال، کولیت خونریزی…
قوانین ثبت دیدگاه