فصل اول: کلیات تحقیق
۱-۱- مقدمه
۱-۲- بیان مسئله
۱-۳- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
۱-۴- ادبیات تحقیق
۱-۵- اهداف تحقیق
۱-۵-۱ اهدف کلی
۱-۵-۲ اهداف جزئی
۱-۵-۳ اهداف کاربردی
۱-۶- سؤالات تحقیق
فصل دوم: مروری بر ادبیات و پیشینه تحقیق
۲-۱- خلیج فارس
۲-۲- استان بوشهر
۲-۳- نفت و آلودگیهای نفتی
۲-۴- ورود نفت به آب دریا
۲-۵- تغییرات نفت پس از ورود به آب دریا
۲-۵-۱ پراکنده شدن
۲-۵-۲ پخش شدن مواد نفتی در سطح آب
۲-۵-۳ حل شدن
۲-۵-۴ تبخیر شدن
۲-۵-۵ اکسیداسیون فتوشیمیایی
۲-۵-۶ بحالت امولسیون در آمدن
۲-۵-۷ قابلیت تجزیه زیستی
۲-۵-۸ ته نشین شدن
۲-۶- تجزیهزیستی
۲-۷- معرفی هیدروکربنهای آروماتیک
۲-۷-۱ طبقهبندی ترکیبات آروماتیک
۲-۷-۲ فرمولاسیون ترکیبات آروماتیک
۲-۷-۳ خواص فیزیکی و شیمیایی
۲-۷-۴ درجه سمیت ترکیبات آروماتیک
۲-۷-۵ اثرات هیدروکربنهای پلیآروماتیک روی سلامتی انسانها و موجودات زنده
۲-۷-۶ هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک و سرطان
۲-۷-۷ چه عاملی ترکیب را سرطانزا میکند؟
۲-۸- فنل
۲-۸-۱ کلیات ترکیب فنل
۲-۸-۲ نامگذاری
۲-۸-۳ فنولهای طبیعی
۲-۸-۴ ساختمان مولکولی و خواص فیزیکی
۲-۸-۵ خواص فیزیکی
۲-۸-۶ تأثیر فنل بر محیط زیست و موجودات زنده
۲-۸-۷ کاربردها
۲-۹- تجزیهزیستی
۲-۹-۱ روشهای پاکسازی بیولوژیکی
۲-۹-۲ مبانی زیستدرمانی
۲-۹-۳ میکروارگانیسمهای هوازی
۲-۹-۴ میکروارگانیسمهای بیهوازی
۲-۹-۵ مخمرها و قارچها
۲-۹-۶ استفاده از بیوراکتورها
۲-۹-۷ کومتابولیسم
۲-۹-۸ دینیتریفیکاسیون
۲-۹-۹ کمپوست کردن
۲-۹-۱۰ درمان بیولوژیکی
۲-۱۰- میکروارگانیسم های تجزیه کننده ترکیبات آروماتیک
۲-۱۱- مسیر های تجزیه زیستی
۲-۱۱-۱ تجزیه میکروبی فنل
۲-۱۱-۲ تجزیه میکروبی نفتالین
فصل سوم: روش شناسی تحقیق
۳-۱- محیط کشتهای مورد استفاده
۳-۱-۱ محیط ONR7a
۳-۱-۲ محیط (ONR7a + نفتالین) آگار
۳-۱-۳ محیط) +ONR7a فنل( آگار
۳-۱-۴ محیط مارین براث (MB)
۳-۱-۵ محیط مارین آگار (MA)
۳-۱-۶ محیط نوترینت براث (NB)
۳-۱-۷ محیط نوترینت آگار (NA)
۳-۲- محلولها
۳-۲-۱ سرم فیزیولوژی
۳-۲-۲ محلول اتیلندیآمینوتترااستیکاسید (EDTA)
۳-۲-۳ محلول Tris-Base
۳-۲-۴ محلول TBE
۳-۲-۵ محلول EDTA Tris-Base- (TE)
۳-۲-۶ محلول اتیدیوم بروماید
۳-۳- مواد مصرف شده در PCR
۳-۴- دستگاههای مورد استفاده
۳-۵- روش عملی
۳-۵-۱ نمونه برداری به منظور جداسازی باکتری های تجزیه کننده
۳-۵-۲ شمارش باکتری های موجود در محیط
۳-۵-۲-۱ شمارش باکتری های هتروتروف
۳-۵-۲-۲ شمارش باکتریهای تجزیهکننده نفتالین
۳-۵-۲-۳ شمارش باکتریهای تجزیهکننده فنل
۳-۵-۳ جداسازی باکتری های تجزیه کننده
۳-۵-۳-۱ جداسازی و غربالگری باکتری های تجزیه کننده
۳-۵-۳-۲ تست های تکمیلی
۳-۵-۳-۲-۱ سنجش رشد باکتری
۳-۵-۳-۲-۲ فعالیت امولسیونکنندگی (E24)
۳-۵-۳-۲-۳ سنجش حذف فنل
۳-۵-۳-۲-۴ سنجش حذف نفتالین
۳-۵-۴ شناسایی باکتری ها
۳-۵-۴-۱ استخراج DNA ژنومی با روش فنل کلروفورم
۳-۵-۴-۲ تعیین غلظت DNA استخراج شده
۳-۵-۴-۳ برنامه وغلظت مواد مورد استفاده در PCR
۳-۵-۴-۴ بررسی محصول PCR
۳-۵-۴-۵BLAST کردن نتایج حاصل از توالی یابی نوکلئوتیدی نمونه ها
فصل چهارم: نتایج یافته های تحقیق
۴-۱- نمونه برداری
۴-۲- شمارش باکتری ها
۴-۲-۱ شمارش تعداد کل هتروتروفها
۴-۲-۲ شمارش تعداد کل تجزیه کنندهها
۴-۳- نکات ایمنی جهت استفاده از فنل و نفتالین
۴-۴- جداسازی میکروارگانیسم های تجزیه کننده
۴-۴-۱ کشت نمونهها در محیط ONR7a به اضافه فنل جهت جداسازی باکتریهای تجزیهکننده فنل
۴-۴-۲ کشت نمونهها در محیط ONR7a به اضافه نفتالین جهت جداسازی باکتریهای تجزیه کننده نفتالین
۴-۵- تستهای تکمیلی جهت انتخاب باکتریهایی با توان بالای تجزیه فنل و نفتالین
۴-۵-۱ سنجش میزان رشد باکتری های تجزیه کننده فنل و نفتالین
۴-۵-۲ فعالیت امولسیون کنندگی (E24)
۴-۵-۳ سنجش حذف ترکیبات آروماتیک
۴-۵-۳-۱ سنجش حذف نفتالین
۴-۵-۳-۲ سنجش حذف فنل
۴-۶- شناسایی مولکولی نمونه های تجزیه کننده ترکیبات آروماتیک
۴-۶-۱ بررسی محصول PCR
۴-۶-۲ BLAST کردن توالی نوکلئوتیدی نمونه ها
۴-۷- رسم درخت فیلوژنی برای سویهها
۴-۸- فاصله ژنتیکی بین سویهها
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
۵-۱- بحث و نتیجه گیری
۵-۲- پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت COX-2، H2O2 وNO در زخم تجربی ایجاد شده در پوست موش
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ ضروریت انجام تحقیق ۱-۳٫ اهداف پژوهش ۱-۴٫ سئوالات و فرضیهها فصل دوم: مروری…
ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون
فصل اول: کلیات هدف بیوتکنولوژی میکروبی روشهای سنتی میکروبیولوژی صنعتی بیوتکنولوژی میکروبی نوین جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی مقدمه ای بر…
ارزیابی برون تنی پیگمان های میکروبی بدست آمده در مرحله غربالگری به منظور جاذب اشعه ماورای بنفش در کرم های ضد آفتاب
فصل اول: کلیات تحقیق ۱-۱- مقدمه ۱-۲- هدف از انجام این تحقیق ۱-۳- پیگمان های میکروبی ۱-۳-۱ تعریف پیگمان های…
غربالگری اکتینومایستهای نگهداری شده در کلکسیون میکروارگانیسمهای دانشگاه تهران برای تولید ترکیبات ضد سرطان ریه
فصل اول: کلیات سرطان علل سرطان خصوصیات سلول توموری روش های درمان سرطان تاریخچه ی شیمی درمانی مقاومت دارویی فارماکولوژی…
طراحی و استقرار روش جدید سم زدایی سریع از واکسن سیاه سرفه
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ تاریخچه بیماری سیاه سرفه ۱-۳٫ باکتریولوژی ۱-۴٫ ترکیبات مهم باکتری سیاه سرفه ۱-۴-۱٫…
قوانین ثبت دیدگاه