جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • info[at]soal24.com
  • فروشگاه
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مرجع آموزش مجازی 24 سوال
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
0

ورود و ثبت نام

سازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه‌کننده‌ی ترکیبات آروماتیک

خانهپژوهش هازیست شناسیسازی و شناسایی باکتری‌های تجزیه‌کننده‌ی ترکیبات آروماتیک
حالت مطالعه

فصل اول: کلیات تحقیق

۱-۱- مقدمه

۱-۲- بیان مسئله

۱-۳- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق

۱-۴- ادبیات تحقیق

۱-۵- اهداف تحقیق

۱-۵-۱ اهدف کلی

۱-۵-۲ اهداف جزئی

۱-۵-۳ اهداف کاربردی

۱-۶- سؤالات تحقیق

فصل دوم: مروری بر ادبیات و پیشینه تحقیق

۲-۱- خلیج فارس

۲-۲- استان بوشهر

۲-۳- نفت و آلودگی‌های نفتی

۲-۴- ورود نفت به آب دریا

۲-۵- تغییرات نفت پس از ورود به آب دریا

۲-۵-۱ پراکنده شدن

۲-۵-۲ پخش شدن مواد نفتی در سطح آب

۲-۵-۳ حل شدن

۲-۵-۴ تبخیر شدن

۲-۵-۵ اکسیداسیون فتوشیمیایی

۲-۵-۶ بحالت امولسیون در آمدن

۲-۵-۷ قابلیت تجزیه زیستی

۲-۵-۸ ته نشین شدن

۲-۶- تجزیه‌زیستی

۲-۷- معرفی هیدروکربن‌های آروماتیک

۲-۷-۱ طبقه‌بندی ترکیبات آروماتیک

۲-۷-۲ فرمولاسیون ترکیبات آروماتیک

۲-۷-۳ خواص فیزیکی و شیمیایی

۲-۷-۴ درجه سمیت ترکیبات آروماتیک

۲-۷-۵ اثرات هیدروکربن‌های پلی‌آروماتیک روی سلامتی انسان‌ها و موجودات زنده

۲-۷-۶ هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک و سرطان

۲-۷-۷ چه عاملی ترکیب را سرطان‌زا می‌کند؟

۲-۸- فنل

۲-۸-۱ کلیات ترکیب فنل

۲-۸-۲ نام‌گذاری

۲-۸-۳ فنول‌های طبیعی

۲-۸-۴ ساختمان مولکولی و خواص فیزیکی

۲-۸-۵ خواص فیزیکی

۲-۸-۶ تأثیر فنل بر محیط زیست و موجودات زنده

۲-۸-۷ کاربردها

۲-۹- تجزیه‌زیستی

۲-۹-۱ روش‌های پاکسازی بیولوژیکی

۲-۹-۲ مبانی زیست‌درمانی

۲-۹-۳ میکروارگانیسم‌های هوازی

۲-۹-۴ میکروارگانیسم‌های بی‌هوازی

۲-۹-۵ مخمرها و قارچ‌ها

۲-۹-۶ استفاده از بیوراکتور‌ها

۲-۹-۷ کو‌متابولیسم

۲-۹-۸ دی‌نیتریفیکاسیون

۲-۹-۹ کمپوست کردن

۲-۹-۱۰ درمان بیولوژیکی

۲-۱۰- میکروارگانیسم های تجزیه کننده ترکیبات آروماتیک

۲-۱۱- مسیر های تجزیه زیستی

۲-۱۱-۱ تجزیه میکروبی فنل

۲-۱۱-۲ تجزیه میکروبی نفتالین

فصل سوم: روش شناسی تحقیق

۳-۱- محیط کشت‌های مورد استفاده

۳-۱-۱ محیط ONR7a

۳-۱-۲ محیط (ONR7a + نفتالین) آگار

۳-۱-۳ محیط) +ONR7a فنل( آگار

۳-۱-۴ محیط مارین براث (MB)

۳-۱-۵ محیط مارین آگار (MA)

۳-۱-۶ محیط نوترینت براث (NB)

۳-۱-۷ محیط نوترینت آگار (NA)

۳-۲- محلول‌ها

۳-۲-۱ سرم فیزیولوژی

۳-۲-۲ محلول اتیلن‌دی‌‌آمینو‌تترا‌استیک‌اسید (EDTA)

۳-۲-۳ محلول Tris-Base

۳-۲-۴ محلول TBE

۳-۲-۵ محلول   EDTA Tris-Base- (TE)

۳-۲-۶ محلول اتیدیوم بروماید

۳-۳- مواد مصرف شده در PCR

۳-۴- دستگاه‌های مورد استفاده

۳-۵- روش عملی

۳-۵-۱ نمونه برداری به منظور جداسازی باکتری های تجزیه کننده

۳-۵-۲ شمارش باکتری های موجود در محیط

۳-۵-۲-۱ شمارش باکتری های هتروتروف

۳-۵-۲-۲ شمارش باکتری‌های تجزیه‌کننده نفتالین

۳-۵-۲-۳ شمارش باکتری‌های تجزیه‌کننده فنل

۳-۵-۳ جداسازی باکتری های تجزیه کننده

۳-۵-۳-۱ جداسازی و غربالگری باکتری های  تجزیه کننده

۳-۵-۳-۲ تست های تکمیلی

۳-۵-۳-۲-۱ سنجش رشد باکتری

۳-۵-۳-۲-۲ فعالیت امولسیون‌کنندگی (E24)

۳-۵-۳-۲-۳  سنجش حذف فنل

۳-۵-۳-۲-۴ سنجش حذف نفتالین

۳-۵-۴ شناسایی باکتری ها

۳-۵-۴-۱ استخراج DNA ژنومی با روش فنل کلروفورم

۳-۵-۴-۲ تعیین غلظت DNA استخراج شده

۳-۵-۴-۳ برنامه وغلظت مواد مورد استفاده در PCR

۳-۵-۴-۴ بررسی محصول PCR

۳-۵-۴-۵BLAST  کردن نتایج حاصل از توالی یابی نوکلئوتیدی نمونه ها

 

فصل چهارم: نتایج یافته های تحقیق

۴-۱- نمونه برداری

۴-۲- شمارش باکتری ها

۴-۲-۱ شمارش تعداد کل هتروتروف‌ها

۴-۲-۲ شمارش تعداد کل تجزیه کننده‌ها

۴-۳- نکات ایمنی جهت استفاده از فنل و نفتالین

۴-۴- جداسازی میکروارگانیسم های تجزیه کننده

۴-۴-۱ کشت نمونه‌ها در محیط ONR7a به اضافه فنل جهت جداسازی باکتری‌های تجزیه‌کننده فنل

۴-۴-۲ کشت نمونه‌ها در محیط ONR7a به اضافه نفتالین جهت جداسازی باکتری‌های تجزیه کننده نفتالین

۴-۵- تست‌های تکمیلی جهت انتخاب باکتری‌هایی با توان بالای تجزیه فنل و نفتالین

۴-۵-۱ سنجش میزان رشد باکتری های تجزیه کننده فنل و نفتالین

۴-۵-۲ فعالیت امولسیون کنندگی (E24)

۴-۵-۳ سنجش حذف ترکیبات آروماتیک

۴-۵-۳-۱ سنجش حذف نفتالین

۴-۵-۳-۲ سنجش حذف فنل

۴-۶- شناسایی مولکولی نمونه های تجزیه کننده ترکیبات آروماتیک

۴-۶-۱ بررسی محصول PCR

۴-۶-۲ BLAST کردن توالی نوکلئوتیدی نمونه ها

۴-۷- رسم درخت فیلوژنی برای سویه‌ها

۴-۸- فاصله ژنتیکی بین سویه‌ها

 

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

۵-۱- بحث و نتیجه گیری

۵-۲- پیشنهادات

برچسب: دانلود پایان نامه زیست شناسی دانلود پایان نامه میکروبیولوژی دانلود مقاله زیست شناسی موضوع پایان نامه زیست شناسی

محصول های مرتبط

بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان

  فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچ­ها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…

بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان

-کلیات مقدمه آبزی پروری در راستای تأمین نیازهای غذایی انسان و استفاده از مواد پروتئینی با منشأ حیوانی که کیفیّت…

ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)

  فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…

طراحی و استقرار روش جدید سم زدایی سریع از واکسن سیاه سرفه

فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ تاریخچه بیماری سیاه سرفه ۱-۳٫ باکتریولوژی ۱-۴٫ ترکیبات مهم باکتری سیاه سرفه ۱-۴-۱٫…

شناسایی فلور میکروبی خارجی و داخلی زالوی طبی Hirudo orientalis

مقدمه توانایی زالو در هضم خون وترشح آنزیم های آنتی کواگولانت و واسودیلیتور به طور همزمان منجر شد که سازمان…

مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد(18- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی

در این پژوهش تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی  فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین درطول نگهداری درشرایط انجماد بررسی…

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

17,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
17,000 تومان
دسته: زیست شناسی، میکروبیولوژی
درباره مجموعه 24 سوال

مجموعه ۲۴ سوال بهار ۱401 با تفکر خدمت به جامعه دانشجویی و جویای کار در کشور شروع به فعالیت نمود. سعی و هدف مجموعه ۲۴ سوال ارائه آموزش های مجازی می باشد که در واقع یک دفتر مجازی برای آموزش روزمه شما می باشد.

لینک های مفید
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • فروشگاه
  • وبلاگ
حساب کاربری
  • حساب کاربری من
  • مشاهده سفارشات
  • سبد خرید
  • پرداخت
  • فروشگاه

© 2025 مرجع آموزش مجازی 24 سوال. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت