فصل اول : روش های مستقیم خشک کردن
استفاده از انرژی خورشید در خشک کردن
خشک کن های خورشیدی
طبقه بندی خشک کن های خورشیدی
فصل دوم:مفاهیم اساسی در روش های غیر مستقیم خشک کردن
اهمیت خشک کردن در صنایع
عملیات رطوبت زدایی
اصول خشک کردن
مفاهیم کاربردی در خشک کردن
فشار بخار آب
دمای حباب خشک
دمای حباب مرطوب
حرارت مرطوب
نقطه ی شبنم
فعالیت آبی
جذب ایزوترمی
انواع آب در مواد غذایی
انواع رطوبت
رطوبت اولیه
رطوبت ماکزیمم
رطوبت سطحی
رطوبت تعادلی
رطوبت آزاد
رطوبت پیوندی
رطوبت غیرپیوندی
رطوبت نمودار بیشینه
رطوبت بحرانی
رطوبت نهایی
پارامترهای موثر در طراحی خشک کن ها
مشخصات مواد
خواص ترمودینامیکی هوا
وضعیت آب درون ماده
نحوه ی حرارت دهی به ماده
تعیین تجربی سرعت خشک کردن
مکانیسم حرکت رطوبت در جامدات
دسته بندی خشک کن ها
بررسی خشک کن ها بر اساس نحوه ی تماس گاز جامد
معرفی چند نوع خشک کن کاربردی
خشک کن سینی دار
خشک کن پاششی
خشک کن استوانه ای
خشک کن با فیلم نازک
خشک کن نوارنقاله ای
خشک کن دوار
خشک کن انجمادی
خشک کن بستر سیال
خشک کن سیلویی
خشک کن کوره ای و اتاقکی
خشک کن تونلی
انتخاب خشک کن
فصل سوم : فرایند خشک کردن و اندازه گیر ضریب انتقال جرم
نفوذ و انتقال جرم
نفوذ در جامدات
نفوذ مطابق قانون فیک
نفوذ ناپایا
ضرائب انتقال جرم
مقدمه ای بر انتقال حرارت
اصول انتقال حرارت جابجایی
انتقال حرارت با جابجایی طبیعی
انتقال حرارت با جابجایی اجباری
انتقال همزمان جرم و حرارت
فصل چهارم: خواص مهندسی غذاها
خواص مهندسی غذاها
خواص دمایی
گرمای مخصوص
نفوذ دمایی
خواص فیزیکی در مواد غذایی
دانسیته
تخلخل
چروکیدگی
تغییر ساختار میوه ها وسبزی ها در مدت خشک شدن با هوا
تآثیر خشک کردن بر تغییرات ماکروسکوپی
تآثیر خشک کردن بر چروکیدگی
تآثیر خشک کردن بر خواص فیزیکی
تآثیر خشک کردن بر تخلخل
تآثیر خشک کردن بر دانسیته ی جرئی
تآثیر خشک کردن بر دانسیته ی ظاهری
تآثیر خشک کردن بر بافت
فصل پنجم:مواد و روش ها
مواد و روش ها
مشاهدات
فصل ششم:محاسبات
آنالیز آماری
تعاریف مفاهیم در آنالیز آماری
تست ANOVA
محاسبات
اندازه گیری مقدار حجم و سطح
محاسبه ی مقدارme
محاسبه ی مقدار ماده ی خشک
محاسبه ی مقدار ضریب انتقال جرم
محاسبات آنالیز آماری
تست (ANOVA) برای مقایسه ی شرایط
فصل هفتم:بحث در نتایج،نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج
محصول های مرتبط
نانو آمیزه های جدید از کو پلی (اتر- اورتان) با الگوی نرم – سخت – نرم و “تیتانیا”ی اصلاح سطحی شده
در این پژوهش نانوذرههای TiO2 توسط ۴،’۴- متیلندیفنیلدیایزوسیانات (MDI) اصلاح شده و از نانوذره های TiO2 اصلاحشدهی سطحی در پلییورتان…
بررسی طیـف سنجی رزونانس مـغناطیسی هسته 31P و 27Al محلولهای آلومینوفسفات و توصیف غربالهای مولکولی سنتز شده
در این رساله، از طیف سنجی ۲۷Al NMR و ۳۱P NMR برای شناسایی توزیع کمپلکـس های آلومینوفسـفات در محلولهای آبی…
بررسی فعالیت نانوکاتالیست آندی بر پایه پلاتین جهت کاربرد در پیل های سوختی الکلی
در این پروژه ابتدا نانوکاتالیست پلاتین/کربن به وسیلهی کاهش شیمیایی نمک پلاتین با کاهنده شیمیایی سدیم بور هیدرید سنتز شد.…
مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی
در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…
ارزیابی کمی ریسک ناشی ازحوادث فرآیندی در ایستگاه تقویت فشار گاز شهرستان رامسر
در این تحقیق ، ارزیابی کمی ریسک ناشی از حوادث فرآیندی ، نظیر نشتی تجهیزات فرآیندی از جمله فلنج ها…
تخریب فتوشیمیایی رودامین B درمحلول های آبی با استفاده از نانو فتوکاتالیست ZnO آلاییده با C, N ,S
در سال های اخیر نانو ذرات نیمه رسانا با توجه به خواص الکتریکیو مکانیکی، که از اثرات محدود کوانتومی در…
قوانین ثبت دیدگاه