فصل اول: مقدمه
پروتئین ALCAM
سرطان
سرطان کولورکتال
انواع مختلف سرطان کوورکتال
علائم شایع سرطان کولورکتال
تعیین مرحله بیماری
تشخیص سرطان کولورکتال
انواع ژنتیکی سرطان کولورکتال و تغییرات مولکولی انها
عوامل خطرزا در ابتلا به سرطان کولورکتال
درمان های رایج سرطان کولورکتال
مساله تحقیق
فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده
ALCAM در درمان سرطان
فصل سوم: مواد و روش ها
مواد مورد استفاده
باکتری مورد استفاده
پلاسمید
انزیم ها
کیت های ازمایشگاهی
انتی بیوتیک ها
محیط کشت باکتری
ژل الکتروفورز
مواد شیمیایی
وسایل و تجهیزات ازمایشگاهی
انالیز بیوانفورماتیکی ناحیه V پروتئینALCAM
استخراج توالی مورد نظر
بهینه سازی توالی یا Optimization
سنتز شیمیایی DNA ناحیه V پروتئین ALCAM
سنتز شیمیایی ژن نوترکیب
پایداری و شرایط نگهداری DNA سنتز شده
محلول سازی DNA لیوفیلیزه
کلونینگ پلاسمید AMP+ pBSK حاوی DNA ناحیهV پروتئین ALCAM
اماده سازی باکتری شایسته
مواد و محلول ها
روش کار
ترانسفورماسیون پلاسمید به سلول های مستعد TOP Ecoli
روش کار
ارزیابی کلونی ها
استخراج پلاسمید AMP+ pBSK حاوی DNA ناحیه Vپروتئین ALCAM
تایید آنزیمی پلاسمید استخراج شده
هضم آنزیمی دوگانه یا Double digestion
الکتروفورز
ساب کلونینگ ژن ناحیهV پروتئین ALCAM
تخلیص DNA ناحیه Vاز ژل
لایگیشن
ترانسفورماسیون
اماده سازی سلول های شایسته
ترانسفورماسیون سلول های شایسته Ecoli BL(DE) با محصول لایگیشن
ارزیابی کلونی ها
استخراج پلاسمید بیانی petaحاوی ژن ناحیه VپروتئیALCAM
تایید انزیمی پلاسمید استخراج شده
بیان پروتئین ناحیه V پروتئین ALCAM
القاء بیان پروتئین به کمک IPTG
بررسی بیان به کمک تکنیک SDSpage
محتویات کیت SDSpage
روش انجام SDS_page
فصل چهارم: نتایج
نتایج حاصل از انالیز بیوانفورماتیکی پروتئین ناحیه V پروتئین ALCAM
نتایج حاصل از بهینه سازی توالی یا Optimization
سنتز شیمیایی DNA ناحیه V
کلونینگ پلاسمید AMP+pBSKحاوی DNA ناحیه VپروتئینALCAM
ساب کلونینگ ژن ناحیه V پروتئین ALCAM
بیان پروتئین ناحیه V پروتئین ALCAMو تائید ان به کمک تکنیک SDSpage
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
بحث
نتیجه
محصول های مرتبط
بررسی اتصال و تشکیل بیوفیلم باکتریایی بر روی سطوح و اثر عوامل ضد میکروبی بر روی آن
فصل اول: مروری بر منابع ۱- مقدمه ۱-۱- جوامع میکروبی ۱-۲- رفتارهای جمعی ۱-۳- ساختار و تمایز در بیوفیلمها ۱-۴-…
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)
فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…
ارزیابی بیان ژنهای λ-Red در سویه های E.coli, Vibrio Cholerae & Shigella dysentrieaeجهت بهینه شدن نو ترکیبی همسان
فصل اول: مقدمه ۱-۱ انتقال ژن در باکتری ۱-۲ ترانسفورماسیون ۱-۳ نوترکیبی ۱-۴ تعریف PCR ۱-۴-۱ کاربردهای PCR : ۱-۴-۲…
شیوع ژن های شیگاتوکسین و اینتیمین در سویه های اشریشیا کلی O157:H7 جدا شده از عفونت ادراری در شهرستان الشتر
چکیده : باکتری E.coliO157H7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت غذایی و بیماری هایی مانند : اسهال، کولیت خونریزی…
مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد(18- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی
در این پژوهش تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین درطول نگهداری درشرایط انجماد بررسی…
قوانین ثبت دیدگاه