هدف از این مطالعه تعیین اثر ۸ هفته تمرین شدید با و بدون عصاره آبی(ولیک سرخ وسیاه) بر سطوح نوروپتید w پلاسمایی و کبد ی ، هورمون های کورتیزول و T4 پلاسمایی در موشهای صحرایی نر میباشد.مواد و روش : در این مطالعه تجربی جامعه آماری شامل۴۲ سر موش صحرایی نر چهار تاشش هفتهای نژاد ویستار بود. آزمودنیها به طور تصادفی به ۶ گروه سالین کنترل (۷ سر)، سالین تمرین (۷سر)، سرخ ولیک کنترل (۷سر)، سرخ ولیک تمرین (۷سر)، سیاه ولیک کنترل(۷ سر) و سیاه ولیک تمرین (۷ سر) تقسیم شدند. گروه های سرخ ولیک کنترل، سرخ ولیک تمرین، سیاه ولیک کنترل و سیاه ولیک تمرین مقدار ۱ میلی لیتر عصاره سرخ و سیاه ولیک به ازای هر ۱۰۰ گرم وزن موش به صورت دهانی بلافاصله پس از تمرین، ۵ روز در هفته و به مدت ۶ هفته از پایان هفته دوم خورانده شد و گروه های سالین نیز همانند گروه های دیگر تیمار شدند. آزمودنیهای گروه تمرینی نیز به اجرای هشت هفته تمرین استقامتی پرداختند. گروه های تمرین به مدت ۸ هفته و در هر هفته ۵ روز و با سرعت ۳۴ متر بر دقیقه و شیب صفر درجه تمرین میکردند. بعد از اتمام دورهی تمرینی تمام گروهها با شرایط کاملاً مشابه کشته و بافت کبد و پلاسما جداسازی شدند. غلظت نوروپتید w پلاسمایی و کبد ی ، هورمون های کورتیزول و T4 توسط کیت الایزا مورد اندازهگیری قرار گرفت.نتایج : نتایج پژوهش نشان داد تمرین شدید با مصرف ولیک سرخ و سیاه، نتوانست تغییر معناداری در غلظت نوروپپتید w پلاسمایی و کبدی بهوجود آورد، همچنین گروه تمرین سیاه ولیک دارای بیشترین سطوح هورمون کورتیزول پلاسمایی (۱۸۵%)در مقایسه با گروه های دیگر بود. هورمون T4 در گروه تمرین سیاه ولیک (۱۳۴%)افزایش و در گروه تمرین سرخ ولیک(۸۹%)کاهش پیدا کرده بود.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۱۴۴
۱-۱) مقدمه
۱-۲) بیان مسئله
۱-۳) اهمیت وضرورت انجام پژوهش
۱-۴) اهداف پژوهش
۱-۴-۱) هدف کلی
۱-۴-۲) اهداف ویژه
۱-۵) فرضیات پژوهش
۱-۶) محدودیت های پژوهش
۱-۶-۱) محدودیت های غیر قابل کنترل
۱-۷) تعریف واژه ها واصطلاحات پژوهش
فصل دوم- مبانی نظری وپیشینه پژوهش
۲-۱) مقدمه..
۲-۲) مبانی نظری پژوهش
۲-۲-۱) چاقی
۲-۲-۲) تنظیم تعادل انرژی
۲-۲-۳) کنترل اشتها و هموستاز انرژی
۲-۲-۴) هیپوتالاموس
۲-۲-۵) سیگنال های عصبی و هورمونی کنترل اشتها
۲-۲-۶) سیستم کنترل مرکزی
۲-۲-۷)کنترل محیطی اشتها
۲-۳) تنظیم کننده های وزن و متابولیسم بدن
۲-۳-۱ ) نروپپتایدها
۲-۳-۱-۱) نوروپپتید Y (NPY)
۲-۳-۱-۲)ارکسین
۲-۳-۱-۳)گالانین
۲-۳-۱-۴) نوروپتیید w-23
۲-۳-۲)هورمون ها
۲-۳-۲-۱)گرلین
۲-۳-۲-۲)ابستاتین
۲-۳-۲-۳)لپتین
۲-۴) نوروپتیید w
۲-۴-۱)گیرنده های NPW
۲-۴-۲) توزیع مرکزی NPW
۲-۴-۳) توزیع محیطی NPW
۲-۴-۴) توزیع NPBWR1-2
۲-۴-۵)تنظیم تغذیه ومتابولیسم انرژی بوسیله NPW
۲-۴-۶)عملکرد اندوکرین NPW
۲-۵) کورتیزول
۲-۵-۱) کورتیزول و فعالیت بدنی
۲-۵-۲)متابولیسم انرژی در فعالیت ورزشی
۲-۵-۲-۱) فعالیت ورزشی فزاینده و شدید
۲-۵-۲-۲) فعالیت ورزشی دراز مدت
۲-۵-۳)تاثیرات اسمولاریته بروی هورمون ها
۲-۵-۴) ارتباط کورتیزول با واسطه های متابولیکی
۲-۵-۴-۱) ارتباط هورمون کورتیزول با اسید لاکتیک
۲-۵-۴-۲) ارتباط هورمون کورتیزول با کراتینین
۲-۵-۵)کورتیزول و چاقی
۲-۵-۵-۱) لینک پتانسیل بین کورتیزول و اشتها
۲-۵-۵-۲) اثرات مضر چاقی ناشی ازکورتیزول
۲-۶-۱) تیروکسین
۲-۶-۱-۱) تاثیر تیروکسین بر متابولیسم:
۲-۶-۱-۲) بی حرکت حاد و مزمن بر روی هورمون تیروئیدی
۲-۶-۱-۳) هورمون های تیروئیدی و لپتین
۲-۶-۱-۴) هورمون های تیروئیدی وگیاهان داروی
۲-۷)جمع بندی
فصل سوم- روش شناسی پژوهش
۳-۱) روش پژوهش
۳-۲) طرح پژوهش
۳-۳) جمع آوری وشیوه عصاره گیری ولیک (سرخ وسیاه)
۳-۳-۱) جمع آوری میوه ولیک (سرخ وسیاه)
۳-۳-۲) عصاره گیری آبی میوه ولیک (سرخ وسیاه)
۳-۳-۳) مقدار دوز عصاره مصرفی موش ها
۳-۴) جامعه و نمونه آماری و روش نمونه گیری
۳-۵) محیط پژوهش
۳-۶) تغذیه آزمودنی ها
۳-۷) دوره و زمان بندی تمرینی
۳-۸) وسایل و ابزار استفاده شده در پژوهش
۳-۹) متغیرهای پژوهش
۳-۹-۱) متغیر مستقل
۳-۹-۲) متغیرهای وابسته
۳-۱۰) روش اندازه گیری متغیرهای پژوهش
۳-۱۰-۱) روش اندازه گیری متغییر های وابسته
۳-۱۰-۱-۱) روش اندازه گیری NPW
۳-۱۰-۱-۲) روش اندازه گیری هورمون کورتیزول
۳-۱۰-۱-۳) روش اندازه گیری هورمون T4
۳-۱۱) روش اندازه گیری ترکیبات سرخ ولیک , سیاه ولیک با استفاده از GC-MS :
۳-۱۲) روش ها آماری
فصل چهارم- تجزیه وتحلیل
۴-۱) مقدمه
۴-۲) توصیف داده ها
۴-۲-۱) مشخصات آزمودنی های حیوانی
۴-۲-۲) یافتههای مربوط به متغیرهای مورد مطالعه
۴-۳) تجزیه و تحلیل استنباطی یافتههای پژوهش
۴-۳-۱) یافته های مربوط به نوروپپتید W پلاسمایی
۴-۳-۲) یافته های مربوط به نوروپپتید w کبدی
۴-۳-۳) یافته های مربوط به کورتیزول پلاسمایی
۴-۳-۴) یافته های مربوط به هورمون تیروئید T4
فصل پنجم- بحث ونتیجه گیری
۵-۱) مقدمه
۵-۲) خلاصهی پژوهش
۵-۳) بحث و بررسی(نوروپپتید w پلاسمایی و کبدی ، هورمون کورتیزول و T4
۵-۴) نتیجهگیری
۵-۵) پیشنهادات برای پژوهشهای بیشتر
محصول های مرتبط
ارتباط تعهد تمرینی، برند وکیفیت خدمات با وفاداری به اماکن تندرستی شهر تهران
فصل اول :کلیات طرح ۱٫۱٫ مقدمه ۲٫۱٫ بیان مسئله ۳٫۱٫ اهمیت و ضرورت تحقیق ۴٫۱٫ اهداف تحقیق ۱٫۴٫۱٫ هدف کلی…
اثر یک دوره برنامه تمرینی پیلاتس بر آمادگی جسمانی، ترکیب بدنی و افسردگی دانش آموزان دختر غیرورزشکار دارای اضافه وزن 12 تا 14 ساله
..فصل اول (کلیات پژوهش) ۱-۱٫ مقدمه ۱-۲٫ بیان مسأله ۱-۳٫ اهمیت و ضرورت پژوهش ۱-۴٫ اهداف پژوهش ۱-۴-۱٫ هدف کلی…
اثر مکمل بهار نارنج بر دفاع آنتی اکسیدانی پس از تغییرات بار تمرین در مردان واترپولوئیست
فصل اول: کلیات پژوهش مقدمه ۱٫۱٫ بیان مسئله ۲٫۱٫ اهمیت موضوع تحقیق ۳٫۱٫ اهداف تحقیق ۱٫۳٫۱٫ هدف کلی ۲٫۳٫۱٫ اهداف…
اثر مصرف ده روزه ی زنجبیل بر کوفتگی عضلانی تأخیری دختران دبیرستانی
فصل اول : طرح تحقیق ۱-۱٫ مقدمه ۱-۲٫ بیان مسئله ۱-۳٫ ضرورت و اهمیت تحقیق ۱-۴٫ اهداف تحقیق ۱-۴-۱٫ هدف…
تاثیر ورزش های بومی و محلی بر توسعه گردشگری شهرستان چابهار
یکی از راهبردهایی که اخیراً در اغلب کشورهای جهان مورد توجه قرارگرفته، مدیریت و برنامهریزی برای توسعه گردشگری در مناطق…
اثر تمرینات هوازی بر برخی از عوامل خطرزای بیماری شریان کرونری در بیماران مولتیپل اسکلروز (MS) متوسط
تربیت بدنی به عنوان یک علم، ارتباط و همکاری تنگاتنگی با سایر علوم دارد و در سایه همین ارتباط است…
قوانین ثبت دیدگاه