جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • info[at]soal24.com
  • فروشگاه
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مرجع آموزش مجازی 24 سوال
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
0

ورود و ثبت نام

استخراج و تجزیه کمی و کیفی اسانس اکسشن‌های مختلف Achillea filipendula

خانهپژوهش هاشیمیاستخراج و تجزیه کمی و کیفی اسانس اکسشن‌های مختلف Achillea filipendula
حالت مطالعه

جنس بومادران در ایران ۱۹ گونه گیاه علفی چندساله و غالباً معطر دارد که شش گونه آن انحصاری کشور ایران است.  Achillea filipendula با نام فارسی بومادران زاگرسی یکی از گونه‌های بومی این جنس در ایران است. بخش‌های مختلف گونه‌های بومادران به طور گسترده در طب سنتی به علت خواص متعدد دارویی از جمله فعالیت‌های ضد میکروبی-ضدالتهابی-ضدآلرژی و آنتی اکسیدان استفاده می‌شوند. این تحقیق با هدف مشخص کردن کمیت و کیفیت اسانس جمعیت های مختلف بومادران زاگرسی (Achillea filipendula) در شرایط زراعی انجام شد. برای این منظور ابتدا بذر جمعیت های مختلف بومادران زاگرسی از رویشگاههای مختلف جمع‌آوری شده و برای اولین بار، در شرایط محیطی یکسان در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات البرز واقع در شهرستان کرج کشت شد. به منظور بررسی و مقایسه کمی و کیفی اسانس سرشاخه های گلدار، پس از جمع‌آوری جمعیت های مختلف در زمان اوج گلدهی، و خشک کردن در سایه، از سرشاخه گلدار همه جمعیت‌ها اسانس‌گیری به روش تقطیر با آب صورت گرفت. همچنین اسانس اندامهای مختلف (برگ، گل، ساقه و کل سرشاخه هوایی) برای یکی از نمونه‌ها به صورت مجزا مورد بررسی کمی و کیفی قرار گرفت.اسانس‌های حاصل با استفاده از دستگاههای گازکروماتوگرافی (GC) و گازکروماتوگرافی متصل به طیف‌سنج جرمی (GC/Mass) مورد تجزیه کمی و کیفی قرار گرفتند و ضمن محاسبه بازده اسانس‌ها، ترکیب‌های تشکیل دهنده آن‌ها مورد شناسایی قرار گرفت

نوع فایل :word

تعداد صفحات :۱۹۳

*———————————–*

فصل اول: کلیات

مقدمه

۱-۱٫ بیان مسأله

۱-۲٫ ضرورت اهمیت موضوع

۱-۳٫ اهداف

فصل دوم: مروری بر متون گذشته

۲-۱٫ خانواده کمپوزیته

۲-۲٫ مشخصات جنس بومادران

۲-۲-۱٫ رویشگاه و پراکنش­گیاه بومادران

۲-۲-۲٫ اهمیت اقتصادی و موارد مصرف بومادران

۲-۲-۳٫ نیازهای اکولوژیکی گیاه بومادران

۲-۳٫ جایگاه بومادران زاگرسی در عالم گیاهی

۲-۳-۱٫ ویژگیهای گیاه شناسی بومادران زاگرسی (Achillea filipendula)

۲-۴٫ پیشینه تحقیق در مورد گونه های مختلف بومادران

۲-۴-۱٫ پیشینه تحقیق در داخل ایران

۲-۴-۲٫ پیشینه تحقیق در خارج از ایران

۲-۵٫ روغن های اسانسی و اثرات دارویی آنها

۲-۵-۱٫ روغن های اسانسی

۲-۵-۲٫ تشکیل و محل جایگزینی اسانس ها

۲-۵-۳٫ عوامل ﻣﺆثر در کیفیت اسانس ها

۲-۵-۴٫ ﺗﺄثیر مناطق رویشی بر میزان اسانس

۲-۵-۵٫ کمیت و کیفیت اسانس در اندامهای مختلف

۲-۶٫ ویژگی های اسانس ها

۲-۶-۱٫ خواص فیزیکی اسانس ها

۲-۶-۲٫ خواص شیمیایی اسانس ها

۲-۷٫ اثرات فارماکولوژی اسانس ها

۲-۷-۱٫ اثرات گوارشی

۲-۷-۲٫ اثرات قلبی و عروقی

۲-۷-۳٫ اثرات تنفسی

۲-۷-۴٫ اثر کاهش قند خون

۲-۷-۵٫ اثرات ضدمیکروبی و ضدقارچی

۲-۷-۶٫ اثرات پوستی

۲-۸٫ ترکیبات شیمیایی اسانس ها

۲-۸-۱٫ ترپنوئیدها

۲-۸-۲٫ فنیل پروپانوئیدها

۲-۹٫ ترکیب های اسانس ها

۲-۹-۱٫ الکل ها

۲-۹-۲٫ استرها

۲-۹-۳٫ هیدروکربن های معطر

۲-۹-۴٫ اکسیدها

۲-۹-۵٫ آلدئیدها

۲-۹-۶٫ کتون ها

۲-۹-۷٫ فنل ها

۲-۹-۸٫ اترهای فنلی

۲-۹-۹٫ اسیدها

۲-۹-۱۰٫ اسانس های حاوی ترکیب های ازتی و گوگرد

۲-۱۰٫  راههای مختلف مصرف اسانس ها

۲-۱۱٫ عوارض جانبی ناشی از مصرف اسانس ها

۲-۱۲٫ نگهداری اسانس ها

۲-۱۳٫ روش های تهیه و استخراج اسانس ها

۲-۱۳-۱٫ روش تقطیر با آب (Hydro Distillation )

۲-۱۳-۲٫ روش تقطیر با آب و بخار آب (Water & Steam Distillation )

۲-۱۳-۳٫ روش تقطیر با بخار آب مستقیم ( Direct Steam Distillation )

۲-۱۳-۴٫ استخراج بوسیله آنزیم ها

۲-۱۳-۵٫ روش فشردن در حرارت معمولی (Exprssion)

۲-۱۳-۶٫ روش اکوله (Ecuelle)

۲-۱۳-۷٫ استخراج بوسیله حلالهای آلی فرار

۲-۱۳-۸٫ استخراج بوسیله حلالهای غیر فرار

۲-۱۳-۸-۱٫ استخراج با چربی سرد (Enfleurange)

۲-۱۳-۸-۲٫ استخراج با چربی داغ (Maceration)

۲-۱۴٫ روشهای تجزیه و شناسایی اسانس ها

۲-۱۴-۱٫ تقطیر جز.ء به جزء

۲-۱۴-۲٫ کروماتوگرافی

۲-۱۴-۲-۱٫ کروماتوگرافی  لایه نازک (TLC)

۲-۱۴-۲-۲٫ کروماتوگرافی گازی

۲-۱۴-۲-۳٫ کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)

۲-۱۴-۳٫ طیف سنجی جرمی

۲-۱۵٫ کاربرد شاخص بازداری در شناسایی اجزای اسانس ها

فصل سوم: مواد و روش‌ها

۳-۱٫ منابع گیاهی استفاده شده

۳-۲٫ مشخصات اقلیمی منطقه گیاه کشت شده ی مورد مطالعه

۳-۲-۱٫ مشخصات اقلیمی و زراعی منطقه اجرای طرح

۳-۲-۲٫ خصوصیات خاک محل کشت گیاهان

۳-۲-۳٫ مواد گیاهی مورد آزمایش

۳-۳٫ جمع آوری گیاهان و خشک کردن

۳-۴٫ اسانس گیری به روش تقطیر با آب

۳-۴-۱٫ روش اسانس گیری از گیاهان

۳-۴-۲٫ محاسبه بازده اسانس

۳-۵٫ تجزیه و شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس

۳-۵-۱٫ دستگاه GC

۳-۵-۲٫ دستگاه GC/MS

۳-۶٫ تجزیه و تحلیل کاری

فصل چهارم: نتایج

۴-۱٫ بازده اسانس نمونه های مختلف Achillea filipendula

۴-۲٫ بازده اسانس اندامهای مختلف نمونه تصادفی Achillea filipendula

۴-۳٫ ترکیب‌های تشکیل دهنده اسانس اندامهای مختلف  Achillea filipendula

۴-۴٫ ترکیب‌های تشکیل دهنده اسانس سرشاخه گلدار اکسشن های مختلف  Achillea filipendula

۴-۵٫ مقایسه بازده اسانس جمعیت های مختلف بومادران زاگرسی

۴-۵-۱٫ مقایسه بازده اسانس اندام های مختلف نمونه تصادفی بومادران زاگرسی

۴-۶٫ بررسی کیفیت اسانس نمونه های مختلف بومادران زاگرسی

۴-۶-۱٫ بررسی کیفیت اسانس اندامهای مختلف نمونه تصادفی بومادران زاگرسی

۴-۶-۲٫ بررسی کیفیت اسانس سرشاخه گلدار اکسشن های مختلف بومادران زاگرسی

۴-۷٫ بررسی خواص برخی از ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس بومادران زاگرسی

۴-۷-۱٫ آلفا-پینن

۴-۷-۲٫ بتا-پینن

۴-۷-۳٫ میرسن

۴-۷-۴٫ کامفن

۴-۷-۵٫ ۱،۸-سینئول

۴-۷-۶٫ سانتولینا الکل

۴-۷-۷٫ ای-بتا-اوسیمن

۴-۷-۸٫ گاما-ترپینن

۴-۷-۹٫ ترانس-پینوکاروول

۴-۷-۱۰٫ کامفر

۴-۷-۱۱٫ بورنئول

۴-۷-۱۲٫ ترپینن-۴-اول

۴-۷-۱۳٫ آلفا-ترپینئول

۴-۷-۱۴٫ سیس-کریزانتنیل استات

۴-۷-۱۵٫ بورنیل استات

۴-۷-۱۶٫ نریل استات

۴-۷-۱۷٫ جرماکرن دی

۴-۷-۱۸٫ اسپاتولنول

۴-۸٫ مشخصات آمار توصیفی شامل میانگین، حداکثر، حداقل و انحرف معیار برای هر یک از ترکیب‌های مورد مطالعه بر اساس تجزیه ۱۶ جمعیت A. filipendula

۴-۹٫ تجزیه به مؤلفه‌های اصلی

۴-۱۰٫ تجزیه‌ای خوشه‌ای براساس ترکیبات اسانس

فصل پنجم: بحث و پیشنهادات

۵-۱٫ بحث

۵-۱-۱٫ نتیجه‌گیری کلی

۵-۲٫ پیشنهادات

برچسب: دانلود پایان نامه شیمی دانلود پایان نامه فناوری اسانس دانلود مقاله شیمی موضوع پایان نامه شیمی

محصول های مرتبط

نانو آمیزه های جدید از کو پلی (اتر- اورتان) با الگوی نرم – سخت – نرم و “تیتانیا”ی اصلاح سطحی شده

در این پژوهش نانوذره­های TiO2 توسط ۴،’۴- متیلن­دی­فنیل­دی­ایزوسیانات (MDI) اصلاح شده و از نانوذره­ های TiO2 اصلاح­شده­ی سطحی در پلی­یورتان…

بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری

یکی از گیاهان دارویی با ارزش، گیاه رزماری با نام علمی Rosmarinus officinalis می باشد که با طبیعت گرم و…

مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی

در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…

بررسی نظریه تابع چگالی تعادلهای توتومری هتروآروماتیکها :مطالعه NBO

از روش­ (DFT) Density Functional Theory در سطح DFT/6-31G برای بررسی ساختار هندسی، انرژی­های نسبی و ویژگی­های الکترونی توتومرهای پروتروپیک…

پیش تغلیظ واندازه گیری داروی پنتوپرازول سدیم سسکوهیدرات در نمونه های حقیقی

استخراج فاز جامد یک تکنیک آماده سازی نمونه پرکاربرد، سریع، ساده است. در این تحقیق کارایی نانوذرات اصلاح شده (Fe3O4)…

بررسی تشکیل گونه منگنز-اکسو به وسیله منگنز پورفیرین

در این مطالعه چهار نوع منگنز پورفیرین {MnTPP، MnTMP، MnT(4-Me)PP و      MnT(4-OMe)PP} را سنتز کردیم تا به بررسی تشکیل گونه…

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

17,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
17,000 تومان
دسته: شیمی، فناوری و اسانس
درباره مجموعه 24 سوال

مجموعه ۲۴ سوال بهار ۱401 با تفکر خدمت به جامعه دانشجویی و جویای کار در کشور شروع به فعالیت نمود. سعی و هدف مجموعه ۲۴ سوال ارائه آموزش های مجازی می باشد که در واقع یک دفتر مجازی برای آموزش روزمه شما می باشد.

لینک های مفید
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • فروشگاه
  • وبلاگ
حساب کاربری
  • حساب کاربری من
  • مشاهده سفارشات
  • سبد خرید
  • پرداخت
  • فروشگاه

© 2025 مرجع آموزش مجازی 24 سوال. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت