
در این مطالعه مدلسازی هیدرولیز اسید رقیق پوست سبز گردو بعنوان یک نمونه مواد لیگنوسلولزی به منظور تولید شکر قابل تخمیر در فرایند بیواتانول مطالعه شده است. چهار پارامتر دما، زمان، غلظت اسید و جزءجامد در سه سطح مختلف بعنوان متغیر ومیزان تولید قند های شش کربنه نظیر گلوکز و پنج کربنه نظیر زایلان بعنوان محصولات اصلی و مواد بازدارنده نظیر فورفورال و اسیداستیک بعنوان محصولات فرعی و ناخواسته در نظر گرفته شده اند. واکنش در یک حمام بخار مجهز به کنترل دما و همزن انجام شده است. محصولات هیدرولیز پس از خنثی سازی و فیلتراسون و رقیق سازی توسط دستگاه کروماتورگرافی مایع اندازه گیری شده اند. جهت بررسی نقش چهار متغیر یاد شده در میزان محصولات اصلی و فرعی مطالعه شده است. سپس با در نظر گرفتن یک معادله دو مجذوری و استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی فرآیند هیدرولیز اسید رقیق مدل شده اند. نتایج نشان می دهد که پوست سبز گردو می تواند یک منبع لیگنوسولوزی برای تولید شکر قابل تخمیر در فرایند بیواتانول است. غلظت این ترکیبات با دما افزایش می یابد. همچنین افزایش تولید گلوکز در طی زمان مشخص می باشد. زمانی که محتوی جزءجامد افزایش می یابد، غلظت گلوکز و محصولات دیگر نیز افزایش می یابد. مدل سازی و شرایط هیدرولیز قابل بهینه سازی بر اساس دما، زمان، غلظت اسید و غلظت جامد قابل بهینه سازی است.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۷۰
*———————————–*
فصل اول: مقدمه
بیواتانول چیست؟
ضرورت استفاده از اتانول
فصل دوم: کلیات
مقدمه
تئوری احتراق
سوزاندن (احتراق مستقیم)
فساد باکتریایی
تخمیر
روشهای هیدرولیز پسماندهای سلولزی
مواد اولیه مورد استفاده در تولید بیواتانول…
مواد اولیه قندی
مواد اولیه نشاسته
مواداولیه سلولزی (لیگنوسلولز)
سلوز
همی سلولز
لگنین
بیواتانول سوخت سبز
تولید بیواتانول بوسیله تخمیر کربوهیدراتها
هیدرولیز
هیدرولیز اسیدی
هیدرولیز اسید رقیق
محصولات جانبی هیدرولیز اسید رقیق
اسید های آلی
ترکیبات فنولیک…
ترکیبات فورال
هیدرولیز اسید غلیظ
هیدرولیز آنزیمی
پیش فرآوری فیزیکی
انفجاربخار
انفجار آمونیاک و دی اکسید کربن
پیش فرآوری شیمیایی
پیش عملیات بیولوژیکی
تخمیر
بازیابی جامدات و محصول
فصل سوم:روش آزمایش
مواد و سایل مورد استفاده
آزمایشات
طراحی روش آزمایش
اثر غلظت
اثر دما
اثر زمان …
نتایج تست زایلوز (XYL)
اثر غلظت
اثر دما
اثر زمان
نتایج تست فورفورال(FER)
غلظت
دما
زمان
نتایج تست گلوکز(GLU)
غلظت
دما
زمان
فصل چهارم: نمودار و جداول
مدل سازی فرآیند:
بررسی انطباق نتایج حاصل از گلوکز استحصال شده در مدلهای پیشنهادی
مدل اول
بررسی صحت مدل
فصل پنجم: نتیجه گیری
نتیجه گیری…
پیشنهادها
محصول های مرتبط
بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری
یکی از گیاهان دارویی با ارزش، گیاه رزماری با نام علمی Rosmarinus officinalis می باشد که با طبیعت گرم و…
بهره گیری از کاتالیزگرهای جدید در سنتز یک مرحله ی نووناگل
تشکیل پیوند کربن-کربن در شیمی آلی از اهمیت بسیاری برخوردار است. یکی از واکنشهایی که منجر به تشکیل این پیوند…
بررسی فعالیت نانوکاتالیست آندی بر پایه پلاتین جهت کاربرد در پیل های سوختی الکلی
در این پروژه ابتدا نانوکاتالیست پلاتین/کربن به وسیلهی کاهش شیمیایی نمک پلاتین با کاهنده شیمیایی سدیم بور هیدرید سنتز شد.…
مطالعات Ab-initio و DFT بر روی پایداری ترمودینامیکی نانولولههای بورون نیترید و بررسی NMRآن درحلالهای مختلف
با نگاهی به تاریخ علم شیمی میتوان دریافت که مطالعات زیادی بر روی نانو لولههای مختلف انجام یافته است. با…
مطالعه ترمودینامیکی جذب برخی یون های فلزی بر روی برگ درخت Ziziphus اصلاح شده با نانوگرافن
هدف از انجام این پژوهش، حذف فلزات سنگین سرب، مس و روی از محلول های آبی با استفاده از ذغال…
بررسی نقش سدیم هیدروژن سولفات تثبیت شده روی نان سیلیکا جهت تهیه برخی از مشتقات کومارین
کومارین یا همان (۲-H- کرومن-۲- اون ) ومشتقات آن ها ترکیباتی هستند که بیشتر صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان…
قوانین ثبت دیدگاه