![](https://24soal.ir/wp-content/uploads/2022/03/article-image-8.webp)
در این مطالعه مدلسازی هیدرولیز اسید رقیق پوست سبز گردو بعنوان یک نمونه مواد لیگنوسلولزی به منظور تولید شکر قابل تخمیر در فرایند بیواتانول مطالعه شده است. چهار پارامتر دما، زمان، غلظت اسید و جزءجامد در سه سطح مختلف بعنوان متغیر ومیزان تولید قند های شش کربنه نظیر گلوکز و پنج کربنه نظیر زایلان بعنوان محصولات اصلی و مواد بازدارنده نظیر فورفورال و اسیداستیک بعنوان محصولات فرعی و ناخواسته در نظر گرفته شده اند. واکنش در یک حمام بخار مجهز به کنترل دما و همزن انجام شده است. محصولات هیدرولیز پس از خنثی سازی و فیلتراسون و رقیق سازی توسط دستگاه کروماتورگرافی مایع اندازه گیری شده اند. جهت بررسی نقش چهار متغیر یاد شده در میزان محصولات اصلی و فرعی مطالعه شده است. سپس با در نظر گرفتن یک معادله دو مجذوری و استفاده از مدل سطحی برای بهینه سازی فرآیند هیدرولیز اسید رقیق مدل شده اند. نتایج نشان می دهد که پوست سبز گردو می تواند یک منبع لیگنوسولوزی برای تولید شکر قابل تخمیر در فرایند بیواتانول است. غلظت این ترکیبات با دما افزایش می یابد. همچنین افزایش تولید گلوکز در طی زمان مشخص می باشد. زمانی که محتوی جزءجامد افزایش می یابد، غلظت گلوکز و محصولات دیگر نیز افزایش می یابد. مدل سازی و شرایط هیدرولیز قابل بهینه سازی بر اساس دما، زمان، غلظت اسید و غلظت جامد قابل بهینه سازی است.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۷۰
*———————————–*
فصل اول: مقدمه
بیواتانول چیست؟
ضرورت استفاده از اتانول
فصل دوم: کلیات
مقدمه
تئوری احتراق
سوزاندن (احتراق مستقیم)
فساد باکتریایی
تخمیر
روشهای هیدرولیز پسماندهای سلولزی
مواد اولیه مورد استفاده در تولید بیواتانول…
مواد اولیه قندی
مواد اولیه نشاسته
مواداولیه سلولزی (لیگنوسلولز)
سلوز
همی سلولز
لگنین
بیواتانول سوخت سبز
تولید بیواتانول بوسیله تخمیر کربوهیدراتها
هیدرولیز
هیدرولیز اسیدی
هیدرولیز اسید رقیق
محصولات جانبی هیدرولیز اسید رقیق
اسید های آلی
ترکیبات فنولیک…
ترکیبات فورال
هیدرولیز اسید غلیظ
هیدرولیز آنزیمی
پیش فرآوری فیزیکی
انفجاربخار
انفجار آمونیاک و دی اکسید کربن
پیش فرآوری شیمیایی
پیش عملیات بیولوژیکی
تخمیر
بازیابی جامدات و محصول
فصل سوم:روش آزمایش
مواد و سایل مورد استفاده
آزمایشات
طراحی روش آزمایش
اثر غلظت
اثر دما
اثر زمان …
نتایج تست زایلوز (XYL)
اثر غلظت
اثر دما
اثر زمان
نتایج تست فورفورال(FER)
غلظت
دما
زمان
نتایج تست گلوکز(GLU)
غلظت
دما
زمان
فصل چهارم: نمودار و جداول
مدل سازی فرآیند:
بررسی انطباق نتایج حاصل از گلوکز استحصال شده در مدلهای پیشنهادی
مدل اول
بررسی صحت مدل
فصل پنجم: نتیجه گیری
نتیجه گیری…
پیشنهادها
محصول های مرتبط
بررسی طیـف سنجی رزونانس مـغناطیسی هسته 31P و 27Al محلولهای آلومینوفسفات و توصیف غربالهای مولکولی سنتز شده
در این رساله، از طیف سنجی ۲۷Al NMR و ۳۱P NMR برای شناسایی توزیع کمپلکـس های آلومینوفسـفات در محلولهای آبی…
مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی
در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…
بررسی نقش سدیم هیدروژن سولفات تثبیت شده روی نان سیلیکا جهت تهیه برخی از مشتقات کومارین
کومارین یا همان (۲-H- کرومن-۲- اون ) ومشتقات آن ها ترکیباتی هستند که بیشتر صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان…
مدلسازی طول موج ماکزیمم جذب رنگهای آزو توسط الگوریتم مورچه و فعالیت داروئی مشتقات کاپساسین با استفاده از ماشین بردار پشتیبان
مشتقات رنگ های آزو سنتزی تهیه می شوند که دارای گروه عاملی N=N می باشند و کاربرد اصلی آنها در…
پلیمریزاسیون اتیلن با کاتالیزوری بر مبنای کروم و بررسی برخی از پارامترهای مؤثر در پلیمریزاسیون
پلیمریزاسیون اتیلن در حضور کاتالیزور فیلیپس و در فاز دوغابی با موفقیت انجام گرفت. در ادامه کار، تأثیر برخی از…
تخریب فتوشیمیایی رودامین B درمحلول های آبی با استفاده از نانو فتوکاتالیست ZnO آلاییده با C, N ,S
در سال های اخیر نانو ذرات نیمه رسانا با توجه به خواص الکتریکیو مکانیکی، که از اثرات محدود کوانتومی در…
قوانین ثبت دیدگاه