فصل اول: کلیات تحقیق
۱-۱- مقدمه
۱-۲-ایزوپرنالین
۱-۲-۱-شیمی ایزوپرنالین
۱-۲-۲-اهمیت اندازهگیری
۱-۳-جمعبندی
فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق و پیشینه تحقیق
۲-۱- مروری بر روشهای آنالیز ایزوپرنالین
۲-۲- روشهای رایج استخراج
۲-۲-۱-استخراج مایع- مایع
۲-۲-۲-استخراج با فاز جامد
۲-۲-۳- میکرو استخراج با فاز مایع
۲-۲-۴- میکرو استخراج با فاز جامد
۲-۲-۵-استخراج با سیال فوق بحرانی
۲-۲-۶-استخراج با سوکسله
۲-۳- میکرواستخراج مایع- مایع پخشی
۲-۳-۱- عوامل موثر بر بازده استخراج
۲-۳-۲-کاربردهای میکرواستخراج مایع – مایع پخشی
۲-۳-۳- اصول میکرو استخراج مایع – مایع پخشی
۲-۳-۴-محاسبهی فاکتورهای موثر در روش میکرواستخراج مایع- مایع پخشی
۲-۳-۵-ویژگیهای حلال استخراجکننده و پخشکننده در DLLM
۲-۳-۶-سازگاری روش با تکنیکهای دستگاهی
۲-۳-۷-مزایا و معایب میکرو استخراج مایع – مایع پخشی
۲-۴- مشتقسازی ایزوپرنالین
فصل سوم: روش اجرای تحقیق
۳-۱- مواد شیمیایی و تجهیزات
۳-۱-۱-مواد شیمیایی و معرفها
۳-۱-۲-تجهیزات و وسایل مورد استفاده
۳-۲-استخراج و اندازهگیری ایزوپرنالین در آب
۳-۳-بهینهسازی شرایط استخراج
۳-۳-۱- بررسی اثر نوع فاز پخشکننده
۳-۳-۲-بررسی اثر حجم فاز پخشکننده
۳-۳-۳- بررسی اثر نوع فاز استخراجکننده
۳-۳-۴-بررسی اثر حجم فاز استخراج کننده
۳-۳-۵- بررسی اثر مشتقسازی قبل و در حین استخراج
۳-۳-۶- بررسی اثر زمان استخراج و مشتقسازی
۳-۳-۷- بررسی اثر حجم واکنشگر مشتقساز
۳-۳-۸- بررسی اثر درصد کربنات پتاسیم
۳-۳-۹- بررسی اثر افزایش نمک
۳-۳-۱۰- بررسی تکرار پذیری میکرو استخراج مایع- مایع پخشی
۳-۳-۱۱- محاسبه راندمان استخراج و فاکتور تغلیظ
۳-۳-۱۲-تهیه منحنی کالیبراسیون در استخراج مایع- مایع پخشی
۳-۴- آنالیز نمونههای حقیقی
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل دادهها
۴-۱- بهینهسازی شرایط استخراج
۴-۱-۱- بررسی اثر نوع فاز پخشکننده
۴-۱-۲- بررسی اثر حجم فاز پخشکننده
۴-۱-۳-بررسی اثر نوع فاز استخراجکننده
۴-۱-۴- بررسی اثر حجم فاز استخراجکننده
۴-۱-۵- بررسی اثر مشتقسازی قبل و در حین استخراج
۴-۱-۶- اثر زمان بر کارایی استخراج
۴-۱-۷- بررسی اثر حجم واکنشگر مشتقساز
۴-۱-۸- بررسی اثر درصد کربنات پتاسیم
۴-۱-۹-بررسی اثر افزایش نمک
۴-۱-۱۰- بررسی تکرارپذیری میکرو استخراج مایع- مایع پخشی
۴-۱-۱۱- محاسبه راندمان استخراج و فاکتور تغلیظ
۴-۱-۱۲- تهیه منحنی کالیبراسیون
۴-۲-آنالیز نمونههای حقیقی
فصل پنجم: بحث و نتیجهگیری
۵-۱-نتیجهگیری
۵-۲- پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی واکنش تک ظرفی اسپایرو دی هیدروفوران حاصل از سیکلوهگزان دی
ترکیبات کربوسیکل مولکولهای حلقوی هستند که در آنها حلقه فقط از اتمهای کربن تشکیل شده است، در صورتی که ترکیبات…
بهینه سازی برج تقطیر با استفاده از مفهوم انتگراسیون حرارتی داخلی و تحلیل اکسرژی
در این پایان نامه روشی برای آنالیز ترمودینامیکی و ارزیابی مصرف انرژی برج تقطیر با به کار بردن خنک کننده…
مطالعه سینتیک جذب سطحی رنگ آزو نارنجی توسط خاک اصلاح شده
فاضلاب واحدهای چاپ و رنگرزی در صنایع نساجی اغلب حاوی رنگ و مواد شیمیایی هستند. یکی از رنگهای مورد استفاده…
مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی
در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…
بررسی نقش سدیم هیدروژن سولفات تثبیت شده روی نان سیلیکا جهت تهیه برخی از مشتقات کومارین
کومارین یا همان (۲-H- کرومن-۲- اون ) ومشتقات آن ها ترکیباتی هستند که بیشتر صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان…
ترکیبهای آروماتیک معدنی مطالعه نظری ساختار،پیوند، ویژگی های طیفی و نوری
با توجه به کاربردخواص نوری غیر خطی (NLO) در فن آوری هایی مانند لیزر، ارتباط از راه دور، سلول های…
قوانین ثبت دیدگاه