![](https://24soal.ir/wp-content/uploads/2022/03/article-image-6.webp)
ترکیبات شیمیایی روغنهای اسانسی استخراج شده به روش تقطیر با آب ازبرگ، ساقه و میوه گیاه عشقه (هدرا پاستوچووی) و میوه گیاه لیلکی با دستگاه GC/MS شناسایی شدند. ترکیبات عمده در روغنهای اسانسی گیاه عشقه شامل: ۴,۲ نونادینال (۴۲/۱۶- ۶/۲ %)، آلفا- پینن (۳۳/۰- ۲۵/۲ (،بتا فارنسن( ۹۷/۶ -۳۵/۱۱ )، آلفا-کدرن (۶۵/۰-۳۴/۵ ) و گیاه لیلکی شامل پالمیتیک اسید (۳/۳۹%) لینولییک اسید (۲/۵%) اوکتا دکانوییک اسید (۳/۳%) میباشند. همچنین فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی روغنهای اسانسی برگ، ساقه و میوه گیاه عشقه با روش MIC بررسی شدند که عصاره های این گیاه اثرات و ضد باکتریایی مطلوبی از خود نشان دادند. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه عشقه با روش های DPPH، فنولی و فلاونوییدی اندازهگیری شده است و سپس با فعالیت آنتیاکسیدانی ویتامین) C آنتیاکسیدان طبیعی) و BHT (آنتی اکسیدان سنتزی) مقایسه شدند. با توجه به بررسی های انجام شده بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی، عصاره گیاه عشقه فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی نشان داده و این بی شک با ترکیبات مهم و مفید موجود در این گیاه مرتبط است.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۱۲۲
*———————————–*
بخش اول: کلیات گیاه شناسی
مقدمه
تیره آرالیاسه
مشخصات جنس هدرا
هدرا پاستوچووی
تیره نخود
مشخصات جنس لیلکی
شیمی جنس عشقه
شیمی جنس لیلکی
بخش دوم: روغن های اسانسی و اثرات دارویی
روغنهای اسانسی
تعریف
شیمی روغن های اسانسی
روشهای تهیه و استخراج روغن های اسانسی
روشهای تقطیر
تقطیر با آب
تقطیر با بخار مستقیم
تقطیر با آب و بخار آب
استخراج توسط حلال
استخراج به کمک فشار
استخراج با چربی سرد
استخراج با چربی داغ
استخراج به کمک گازها
طبقه بندی اسانس ها
اسانس های طبیعی
اسانس های شبه طبیعی
اسانس های مصنوعی
کاربرد روغن های اسانسی
اثرات دارویی اسانس ها
اثرات گوارشی
اثرات قلبی و عروقی
اثرات تنفسی
اثر کاهش قند خون
اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی
اثرات پوستی
عصاره گیری
استخراج مواد متشکله دارویی
روش های عصاره گیری (استخراج)
روش خیساندن
پرکولاسیون
هضم
روش دم کردن
روش سوکسله
بخش سوم: شیمی ترپنوییدها
شیمی ترپنوییدها
طبقه بندی ترپنوییدها
همی ترپنوییدها
مونو ترپنوییدها
سزکویی ترپنوییدها
دی ترپنوییدها
سستر ترپنوییدها
تریترپنوییدها
تترا ترپنوییدها
پلی ترپنوییدها
بخش چهارم: اثرات آنتی باکتریال وآنتی اکسیدانت
آنتی اکسیدان ها
تعریف علمی
ویژگی های آنتی اکسیدان ها
دامنه فعالیت آنتی اکسیدان ها
ویژگی های آنتی اکسیدان های سنتزی
آنتی باکتریال ها
بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره
شرح مختصری درباره میکرو ارگانیسم های مورد آزمایش
استافیلوکوکوس اورئوس
باسیلوس سوبتیلیس
اشریشیاکلی
پسودوموناس آئروژینوزا
فصل دوم: بخش تجربی
اسانس گیری
مواد و وسایل
گیاهان مورد استفاده
دستگاه¬های مورد استفاده
روش کار
استخراج اسانس
جدا سازی و شناسایی مواد تشکیل دهنده روغن اسانسی گیاه
عصاره گیری
مواد و وسایل
گیاه مورد استفاده
مواد مورد استفاده
دستگاه مورد استفاده
بررسی شیمیایی گیاه عشقه
جداسازی مواد تشکیل دهنده ی عصاره
بررسی اثرات آنتی باکتریال
مواد و وسایل
گیاه مورد استفاده
مواد مورد نیاز
وسایل مورد نیاز
روش کار
تهیه ی محیط کشت LB
باکتری ها و نحوه آماده سازی کشت باکتریایی در LB
بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره گیاهی به روش حداقل غلظت بازدارندگی رشد باکتری ها
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره
مواد و وسایل
گیاه مورد استفاده
مواد مورد نیاز
وسایل مورد نیاز
اصول کار روش DPPH
ارزیابی میزان توانایی به دام اندازی رادیکال DPPH
ارزیابی محتوای فنولی
تعیین محتوای کلی فنولی
ارزیابی محتوای فلاونوییدها
تعیین محتوای کلی فلاونوییدی
فصل سوم: بحث و نتیجه گیری
نتایج آزمایشگاهی
آنالیز و شناسایی کمی و کیفی اجزای موجود در اسانس
بررسی ترکیبات شناسایی شده از اسانس گیاهان
نتایج بررسی فعالیت آنتی اکسیدانت عصاره گیاهان مورد بررسی
داده های روش DPPH
داده های روش فنولی
داده های روش فلاونوییدی
نتیجه گیری
پیشنهاداتی برای کارهای آینده
محصول های مرتبط
بررسی فعالیت نانوکاتالیست آندی بر پایه پلاتین جهت کاربرد در پیل های سوختی الکلی
در این پروژه ابتدا نانوکاتالیست پلاتین/کربن به وسیلهی کاهش شیمیایی نمک پلاتین با کاهنده شیمیایی سدیم بور هیدرید سنتز شد.…
مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی
در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…
مطالعه حذف پیکولین توسط کامپوزیت مس پلی اکریل آمید
آلودگی آب علاوه براینکه باعث نشر بسیاری از بیماری های مختلف می شود، سلامت و کیفیت منابع محدود آب تمیز…
مدلسازی طول موج ماکزیمم جذب رنگهای آزو توسط الگوریتم مورچه و فعالیت داروئی مشتقات کاپساسین با استفاده از ماشین بردار پشتیبان
مشتقات رنگ های آزو سنتزی تهیه می شوند که دارای گروه عاملی N=N می باشند و کاربرد اصلی آنها در…
پلیمریزاسیون اتیلن با کاتالیزوری بر مبنای کروم و بررسی برخی از پارامترهای مؤثر در پلیمریزاسیون
پلیمریزاسیون اتیلن در حضور کاتالیزور فیلیپس و در فاز دوغابی با موفقیت انجام گرفت. در ادامه کار، تأثیر برخی از…
ارزیابی کمی ریسک ناشی ازحوادث فرآیندی در ایستگاه تقویت فشار گاز شهرستان رامسر
در این تحقیق ، ارزیابی کمی ریسک ناشی از حوادث فرآیندی ، نظیر نشتی تجهیزات فرآیندی از جمله فلنج ها…
قوانین ثبت دیدگاه