جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • info[at]soal24.com
  • فروشگاه
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مرجع آموزش مجازی 24 سوال
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
0

ورود و ثبت نام

بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران

خانهپژوهش هاشیمیبررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران
حالت مطالعه

ترکیبات شیمیایی روغن­های اسانسی استخراج شده به روش تقطیر با آب ازبرگ، ساقه و میوه گیاه عشقه (هدرا پاستوچووی) و میوه گیاه لیلکی با دستگاه GC/MS شناسایی شدند. ترکیبات عمده در روغن­های اسانسی گیاه عشقه  شامل: ۴,۲ نونادینال (۴۲/۱۶- ۶/۲ %)، آلفا- پینن (۳۳/۰- ۲۵/۲ (،بتا فارنسن( ۹۷/۶ -۳۵/۱۱ )، آلفا-کدرن (۶۵/۰-۳۴/۵ ) و گیاه لیلکی شامل پالمیتیک اسید (۳/۳۹%) لینولییک اسید (۲/۵%) اوکتا دکانوییک اسید (۳/۳%) می­باشند. همچنین فعالیت ضد باکتریایی عصاره اتانولی روغن­های اسانسی برگ، ساقه و میوه  گیاه عشقه با روش MIC بررسی شدند که عصاره های این گیاه اثرات و ضد باکتریایی مطلوبی از خود نشان دادند. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه عشقه با روش های DPPH، فنولی و فلاونوییدی اندازه­گیری شده است و سپس با فعالیت آنتی­اکسیدانی ویتامین) C آنتی­اکسیدان طبیعی) و  BHT (آنتی اکسیدان سنتزی) مقایسه شدند. با توجه به بررسی های انجام شده بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی، عصاره گیاه عشقه فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی نشان داده و این بی شک با ترکیبات مهم و مفید موجود در این گیاه مرتبط است.

نوع فایل :word

تعداد صفحات :۱۲۲

*———————————–*

بخش اول: کلیات گیاه شناسی

مقدمه

تیره آرالیاسه

مشخصات جنس هدرا

هدرا پاستوچووی

تیره نخود

مشخصات جنس لیلکی

شیمی جنس  عشقه

شیمی جنس لیلکی

بخش دوم: روغن های اسانسی و اثرات دارویی

روغنهای اسانسی

تعریف

شیمی روغن های اسانسی

روشهای تهیه و استخراج روغن های اسانسی

روشهای تقطیر

تقطیر با آب

تقطیر با بخار مستقیم

تقطیر با آب و بخار آب

استخراج توسط حلال

استخراج به کمک فشار

استخراج با چربی سرد

استخراج با چربی داغ

استخراج به کمک گازها

طبقه بندی اسانس ها

اسانس های طبیعی

اسانس های شبه طبیعی

اسانس های مصنوعی

کاربرد روغن های اسانسی

اثرات دارویی اسانس ها

اثرات گوارشی

اثرات قلبی و عروقی

اثرات تنفسی

اثر کاهش قند خون

اثرات ضد میکروبی و ضد قارچی

اثرات پوستی

عصاره گیری

استخراج مواد متشکله دارویی

روش های عصاره گیری (استخراج)

روش خیساندن

پرکولاسیون

هضم

روش دم کردن

روش سوکسله

بخش سوم: شیمی ترپنوییدها

شیمی ترپنوییدها

طبقه بندی ترپنوییدها

همی ترپنوییدها

مونو ترپنوییدها

سزکویی ترپنوییدها

دی ترپنوییدها

سستر ترپنوییدها

تریترپنوییدها

تترا ترپنوییدها

پلی ترپنوییدها

بخش چهارم: اثرات آنتی باکتریال وآنتی اکسیدانت

آنتی اکسیدان ها

تعریف علمی

ویژگی های آنتی اکسیدان ها

دامنه فعالیت آنتی اکسیدان ها

ویژگی های آنتی اکسیدان های سنتزی

آنتی باکتریال ها

بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره

شرح مختصری درباره میکرو ارگانیسم های مورد آزمایش

استافیلوکوکوس اورئوس

باسیلوس سوبتیلیس

اشریشیاکلی

پسودوموناس آئروژینوزا

فصل دوم: بخش تجربی

اسانس گیری

مواد و وسایل

گیاهان مورد استفاده

دستگاه¬های مورد استفاده

روش کار

استخراج اسانس

جدا سازی و شناسایی مواد تشکیل دهنده روغن اسانسی گیاه

عصاره گیری

مواد و وسایل

گیاه مورد استفاده

مواد مورد استفاده

دستگاه مورد استفاده

بررسی شیمیایی گیاه عشقه

جداسازی مواد تشکیل دهنده ی عصاره

بررسی اثرات آنتی باکتریال

مواد و وسایل

گیاه مورد استفاده

مواد مورد نیاز

وسایل مورد نیاز

روش کار

تهیه ی محیط کشت LB

باکتری ها و نحوه آماده سازی کشت باکتریایی در LB

بررسی فعالیت ضد باکتریایی عصاره گیاهی به روش حداقل غلظت بازدارندگی رشد باکتری ها

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره

مواد و وسایل

گیاه مورد استفاده

مواد مورد نیاز

وسایل مورد نیاز

اصول کار روش DPPH

ارزیابی میزان توانایی به دام اندازی رادیکال DPPH

ارزیابی محتوای فنولی

تعیین محتوای کلی فنولی

ارزیابی محتوای فلاونوییدها

تعیین محتوای کلی فلاونوییدی

فصل سوم: بحث و نتیجه گیری

نتایج آزمایشگاهی

آنالیز و شناسایی کمی و کیفی اجزای موجود در اسانس

بررسی ترکیبات شناسایی شده از اسانس گیاهان

نتایج بررسی فعالیت آنتی اکسیدانت عصاره گیاهان مورد بررسی

داده های روش DPPH

داده های روش فنولی

داده های روش فلاونوییدی

نتیجه گیری

پیشنهاداتی برای کارهای آینده

برچسب: دانلود پایان نامه شیمی دانلود پایان نامه شیمی آلی دانلود مقاله شیمی موضوع پایان نامه شیمی

محصول های مرتبط

نانو آمیزه های جدید از کو پلی (اتر- اورتان) با الگوی نرم – سخت – نرم و “تیتانیا”ی اصلاح سطحی شده

در این پژوهش نانوذره­های TiO2 توسط ۴،’۴- متیلن­دی­فنیل­دی­ایزوسیانات (MDI) اصلاح شده و از نانوذره­ های TiO2 اصلاح­شده­ی سطحی در پلی­یورتان…

مطالعات Ab-initio و DFT بر روی پایداری ترمودینامیکی نانولوله‌های بورون نیترید و بررسی NMRآن درحلال‌های مختلف

با نگاهی به تاریخ علم شیمی می‌توان دریافت که مطالعات زیادی بر روی نانو لوله‌های مختلف انجام یافته است. با…

مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی

در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…

مطالعه ترمودینامیکی جذب برخی یون های فلزی بر روی برگ درخت Ziziphus اصلاح شده با نانوگرافن

هدف از انجام این پژوهش، حذف فلزات سنگین سرب، مس و روی از محلول های آبی با استفاده از ذغال…

پلیمریزاسیون اتیلن با کاتالیزوری بر مبنای کروم و بررسی برخی از پارامترهای مؤثر در پلیمریزاسیون

پلیمریزاسیون اتیلن در حضور کاتالیزور فیلیپس و در فاز دوغابی با موفقیت انجام گرفت. در ادامه کار، تأثیر برخی از…

بررسی تشکیل گونه منگنز-اکسو به وسیله منگنز پورفیرین

در این مطالعه چهار نوع منگنز پورفیرین {MnTPP، MnTMP، MnT(4-Me)PP و      MnT(4-OMe)PP} را سنتز کردیم تا به بررسی تشکیل گونه…

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

17,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
17,000 تومان
دسته: شیمی، شیمی آلی
درباره مجموعه 24 سوال

مجموعه ۲۴ سوال بهار ۱401 با تفکر خدمت به جامعه دانشجویی و جویای کار در کشور شروع به فعالیت نمود. سعی و هدف مجموعه ۲۴ سوال ارائه آموزش های مجازی می باشد که در واقع یک دفتر مجازی برای آموزش روزمه شما می باشد.

لینک های مفید
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • فروشگاه
  • وبلاگ
حساب کاربری
  • حساب کاربری من
  • مشاهده سفارشات
  • سبد خرید
  • پرداخت
  • فروشگاه

© 2025 مرجع آموزش مجازی 24 سوال. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت