فصل اول : کلیات پژوهش
مقدمه۲
۱-۱- بیان مسأله۳
۱-۲- اهمیت و ضرورت پژوهش ۴
۱-۳- اهداف پژوهش ۵
۱-۴- سؤال های پژوهش ۵
۱-۵- فرضیات پژوهش۵
۱-۶- متغیرهای پژوهش۶
۱-۷- کلیات روش پژوهش۶
۱-۸- قلمرو پژوهش۸
۱-۹- تعریف واژگان تخصصی۹
فصل دوم : مبانی نظری پژوهش
مقدمه ۱۱
بخش اول : رقابت پذیری و تئوری های مرتبط با آن۱۲
۲-۱-۱- تعریف رقابت پذیری ۱۲
۲-۱-۲- سطوح رقابت پذیری ۱۵
۲-۱-۲-۱- رقابت پذیری در سطح بنگاه یا صنعت ۱۶
۲-۱-۲-۲- رقابت پذیری در سطح منطقه۱۶
۲-۱-۲-۳- رقابت پذیری در سطح ملی۱۷
۲-۱-۳- مروری بر تئوری ها، مدل ها و رویکردهای مرتبط با رقابت پذیری۱۷
۲-۱-۴- مدل رقابت پذیری مینتزربرگ۱۸
۲-۱-۵- مدل رقابت پذیری کوتا و همکاران۲۰
۲-۱-۶- دیدگاه مبتنی بر منابع۲۱
۲-۱-۷- دیدگاه موقعیت در بازار ۲۳
۲-۱-۸- رابطه با تأمین کنندگان۲۴
۲-۱-۹- دیدگاه مبتنی بر توان خلاقیت و نوآوری۲۵
۲-۱-۱۰- سایر دیدگاه ها۲۶
۲-۱-۱۰-۱- سرمایه فکری۲۶
۲-۱-۱۰-۱-۱- سرمایه انسانی۲۷
۲-۱-۱۰-۱-۲- سرمایه سازمانی۲۸
۲-۱-۱۰-۱-۳- سرمایه رابطه ای۲۹
۲-۱-۱۰-۱-۴- نقش سرمایه فکری بر رقابت پذیری۲۹
۲-۱-۱۰-۲- دیدگاه مبتنی بر هوشمندی رقابتی۳۰
۲-۱-۱۰-۳- نقش هوشمندی رقابتی در افزایش توان رقابتی ۳۳
۲-۱-۱۰-۴- مدیریت دانش۳۶
۲-۱-۱۰-۴-۱- مدیریت دانش، تعاریف و مفاهیم۳۶
۲-۱-۱۰-۴-۲- نقش مدیریت دانش در رقابت پذیری بنگاه ها۳۷
۲-۱-۱۰-۵- فناوری اطلاعات۴۱
۲-۱-۱۰-۵-۱- فناوری اطلاعات، تعاریف و مفاهیم۴۲
۲-۱-۱۰-۵-۲- نقش مداخله گر قابلیت یادگیری بازار۴۳
۲-۱-۱۰-۵-۳- تجارت الکترونیک و توسعه توان رقابتی۴۴
۲-۱-۱۰-۵-۴- تأثیر اینترنت و بازاریابی اینترنتی بر محصول۴۴
۲-۱-۱۰-۵-۵- تأثیر اینترنت و بازاریابی اینترنتی بر توزیع۴۴
۲-۱-۱۰-۵-۶- تأثیر اینترنت و بازاریابی اینترنتی بر قیمت۴۵
۲-۱-۱۰-۵-۷- تأثیر اینترنت و بازاریابی اینترنتی بر ترفیع۴۵
۲-۱-۱۰-۶- مدل رقابت پذیری پورتر۴۵
۲-۱-۱۰-۷- پیشینه تحقیقات داخلی و خارجی ۵۱
بخش دوم : نوسان پذیری سود و تئوری های مرتبط با آن ۵۵
۲-۲-۱- سود حسابداری۵۵
۲-۲-۲- نوسان پذیری سود۵۶
۲-۲-۲-۱- عوامل اقتصادی (محیط عملیاتی)۵۶
۲-۲-۲-۱-۱- ارتباط شرکت با محیط اقتصادی (عملیاتی)۵۶
۲-۲-۳- پیشینه تحقیقات داخلی و خارجی انجام شده۵۷
بخش سوم : صنایع غذایی۶۰
۲-۳-۱- تعریف صنعت۶۱
۲-۳-۲- تقسیم بندی صنایع۶۱
۲-۳-۳- تعریف صنایع غذایی۶۲
۲-۳-۴- تاریخچه صنایع غذایی۶۳
۲-۳-۵- صنایع مواد غذایی در ایران۶۴
۲-۳-۶- مشخصات عمومی صنایع غذایی۶۵
۲-۳-۷- عمده مشکلات صنایع غذایی۶۸
فصل سوم : روش شناسی پژوهش
مقدمه۷۱
۳-۱- روش پژوهش۷۲
۳-۱-۱- الگوریتم پژوهش (فلوچارت پژوهش)۷۶
۳-۲- جامعه آماری۷۷
۳-۳- روش نمونه گیری۸۰
۳-۴- حجم نمونه آماری۸۰
۳-۵- روش گرد آوری داده ها و اطلاعات ۸۲
۳-۶- روش سنجش روایی و پایایی ابزار جمع آوری داده ها۸۲
۳-۷- متغیرهای پژوهش۸۳
۳-۸- روش تجزیه و تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها۸۵
۳-۹- جنبه نوآوری پژوهش۸۶
۳-۱۰- ابزارهای آماری۸۶
فصل چهارم : تجزیه و تحلیل داده های پژوهش
مقدمه۹۴
۴-۱- تحلیل داده ها متناسب با سوالات و فرضیه های پژوهش ۹۵
فصل پنجم : نتیجه گیری و پیشنهادات
مقدمه۱۰۸
۵-۱- جمع بندی فصل های گذشته۱۰۹
۵-۲- بحث و نتیجه گیری۱۰۹
۵-۳- محدودیت های پژوهش۱۱۴
۵-۴- پیشنهادات پژوهش۱۱۴
محصول های مرتبط
بررسی رابطه ی سرمایه فکری با عملکرد سازمانی
فصل اول : کلیات ۱-۱- مقدمه: ۱-۲- بیان مساله ۱-۴- اهداف تحقیق ۱-۵- فرضیههای تحقیق ۱-۶- چارچوب نظری ۱-۷- مدل…
بررسی ارتباط نظام جبران خدمات کل با بهرهوری نیروی انسانی
۱ فصل اول: کلیات پژوهش ۱.۱ مقدمه ۲ ۱.۲ تشریح و بیان مساله. ۲ ۱.۳ اهمیت و ضرورت انجام تحقیق..…
رابطه معنویت در محیط کار و سرمایه اجتماعی
رابطه معنویت در محیط کار و سرمایه اجتماعی فصل اول: کلیات تحقیق ۱-۱-مقدمه ۱-۲-بیان مسئله پژوهش ۱-۳-اهداف تحقیق ۱-۴-اهمیت موضوع…
تاثیر تعهد کارکنان بر مسئولیت اجتماعی سازمان
تاثیر تعهد کارکنان بر مسئولیت اجتماعی سازمان فهرست مطالب فصل اول-کلیات تحقیق مقدمه ۱-۱بیان مسئله ۲-۱ اهمیت و ضرورت ۳-۱مدل…
پیشنهاد الگوی آرایش رسانه ای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران در فضای نوین رسانه ای جهان
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ مقدمه ۲-۱٫ بیان مسئله ۳-۱٫ ضرورت و اهمیت تحقیق: ۴-۱٫ اهداف تحقیق ۵-۱٫ سؤالات تحقیق ۶-۱٫…
شناسائی و رتبه بندی عوامل تاثیر گذار آمیخته ترفیع در فروش صنایع لوازم خانگی (مطالعه موردی شرکت اسنوا)
هدف از تحقیق حاضر شناسایی و رتبه بندی عوامل تأثیرگذار آمیخته ترفیع درفروش صنایع لوازم خانگی بوده است. روش پژوهش…
قوانین ثبت دیدگاه