جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • info[at]soal24.com
  • فروشگاه
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مرجع آموزش مجازی 24 سوال
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
0

ورود و ثبت نام

تهیه کرم حاوی عصاره حلزون و روغن شترمرغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

خانهپژوهش هاشیمیتهیه کرم حاوی عصاره حلزون و روغن شترمرغ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
حالت مطالعه

هدف از انجام این پژوهش،  بررسی اسیدهای چرب معمول روغن شترمرغ و تعیین مقدار رتینول موجود در ترشح حلزون جهت ساخت کرم با خواص درمانی می‌باشد.از ۳۰۰۰ سال پیش خواص درمانی روغن شترمرغ برای درمان زخم‌ها، سوختگی‌ها، درد مفاصل و ناراحتی‌های پوستی، اگزما و موارد مشابه شناخته شده است.از دوران باستان نیز ترشح حلزون در طب برای درمان دردهای مربوط به سوختگی با آفتاب، زخم‌ها و به عنوان نرم کننده پوست مورد استفاده قرار می‌گرفت.برخی از ویژگی‌های روغن شترمرغ بدین قرار می‌باشند: عدد یونی ۶۴/۷۰ و عدد صابونی ۱۸۴ و اسیدهای چرب آزاد مانند اولئیک اسید ۲۱/۰ بدست آمد.اسیدهای چرب روغن بوسیله استخراج با گداخت مرطوب جدا شدند، و با دستگاه GC MASS شناسایی و جداسازی شد. این بررسی نشان می‌دهد که روغن شترمرغ به دلیل داشتن اسیدهای چرب زنجیره کوتاه که به راحتی از پوست عبور کرده حساسیت ایجاد نمی‌کند، خاصیت ضد درد و التهاب دارند و قابلیت مصرف در موارد دارویی و آرایشی و بهداشتی و غذایی را دارد در ادامه این پژوهش از روغن بدست آمده ۹ فرمولاسیون کرم تهیه شد که آنالیزهای فیزیکوشیمیایی ۴ مورد آنها را مناسب ارزیابی کرد.و همچنین با توجه به خاصیت‌های درمانی ترشح حلزون بر آن شدیم که کرم با ترشح حلزون تهیه کنیم به همین منظور پس از استخراج ویتامین  Aموجود در ترشح حلزون تعیین مقدار انجام شد. سپس از عصاره بدست آمده ۹ فرمولاسیون کرم تهیه شد که آنالیزهای فیزیکوشیمیایی ۴ مورد آنها را مناسب ارزیابی کرد.

نوع فایل :word

تعداد صفحات :۱۳۹

فصل اول: کلیات

۱-۱٫ ضرورت اهمیت موضوع

۱-۲٫  بیان مسئله

۱-۳٫ اهداف

فصل دوم: مروری بر متون گذشته

۲-۱٫ کلیاتی در مورد پوست

۲-۱-۱٫ ساختمان تشریحی پوست

۲-۱-۱-۱٫ اپیدرم ((Epidermis

۲-۱-۱-۲٫ درم (Dermis)

۲-۱-۱-۳٫ هیپودرم (Hypodermis)

۲-۱-۲٫ اعمال و وظایف پوست

۲-۱-۳٫ انواع پوست

۲-۱-۴٫ خاصیت جذبی پوست

۲-۱-۵٫ بهداشت پوست

۲-۱-۶٫ نفوذ فرآورده‌های آرایشی به پوست

۲-۱-۶-۱٫ عوامل در دو دسته عمده قابل بررسی هستند

۲-۱-۷٫ مزایا و معایب دارو درمانی از راه پوست

۲-۲٫ امولسیون

۲-۲-۱٫ اصول مولکولی امولسیون

۲-۳٫ کرم‌ها

۲-۳-۱٫ مقدمه

۲-۳-۲٫ امولسیفایر

۲-۳-۳٫ رئولوژی کرم‌ها

۲-۳-۴٫ مزایای کرم‌ها بر سایر اشکال داروئی موضعی

۲-۳-۵٫ انواع کرم‌های پوستی

۲-۳-۵-۱٫ انواع کرم‌ها از نظر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی

۲-۳-۵-۲٫ انواع کرم‌ها از نظر ویژگی‌های فردی فرمولاسیون

۲-۳-۵-۳٫ کرم‌های مرطوب کننده و پایه

۲-۳-۵-۴٫ کرم‌های محافظت دست و بدن  hand and body protective

۲-۳-۵-۵٫ کرم‌های محو شونده vanishing creams

۲-۳-۵-۶٫ کرم‌های عمومی all- purposal cream

۲-۳-۵-۷٫ کلد کرم‌ها و کرم‌های پاک کننده

۲-۴٫ دلایل عدم موفقیت در فرمولاسیون کرم‌ها

۲-۵٫ پرورش شترمرغ

۲-۵-۱٫ شترمرغ

۲-۵-۲٫ انواع شترمرغ

۲-۵-۳٫ تاریخچه کاربرد روغن شترمرغ

۲-۶٫ لیپیدها

۲-۶-۱٫ ترکیب اصلی لیپیدهای خوراکی

۲-۶-۲٫ اهمیت تغذیه‌ای چربی‌ها و روغن‌های خوراکی

۲-۶-۳٫ اعمال غیر تغذیه‌ای چربی‌ها و روغن‌ها

۲-۶-۴٫ اسیدهای چرب

۲-۶-۴-۱٫ خصوصیات فیزیکی اسیدهای چرب

۲-۶-۴-۲٫ خصوصیات شیمیایی اسیدهای چرب

۲-۷٫ اسیدهای چرب ضروری- امگا

۲-۷-۱٫ اسیدهای چرب ضروری (Essential Fatty Acids)

۲-۷-۲٫ امگا-۳ (اسید لینولنیک)

۲-۷-۳٫ امگا- ۶ (اسید لینولئیک)

۲-۷-۴٫ امگا- ۹ (اسید اولئیک)

۲-۸٫ منشاء نرمتنان

۲-۸-۱٫ حلزون

۲-۸-۲٫ انواع حلزون

۲-۸-۳٫ تاریخچه کاربرد ترشح حلزون

۲-۹٫ ویتامین‌ها

۲-۱۰٫ پروتئین‌ها

۲-۱۱٫ اسیدهای آمینه

فصل سوم: مواد و روش‌ها

۳-۱٫ نوع مطالعه و مکان انجام آزمایشات

۳-۱-۱٫ محدودیت‌ها و مشکلات موجود طی این مطالعه

۳-۲٫ مواد و وسایل (روغن شترمرغ)

۳-۲-۱٫ چربی شترمرغ

۳-۲-۲٫ دستگاه‌های مورد استفاده

۳-۲-۳٫ حلال و معرف‌های بکار رفته در مرحله متیله کردن چربی

۳-۳٫ روش کار جهت استخراج چربی

۳-۳-۱٫ تهیه چربی مناسب

۳-۳-۲٫ استخراج چربی از بافت

۳-۳-۳٫ متیلاسیون چربی برای تزریق به دستگاه GC/ MASS

۳-۳-۴٫ تزریق چربی متیله شده به دستگاه GC/MASS

۳-۴٫ مواد و وسایل (ترشح حلزون)

۳-۴-۱٫ ترشح حلزون

۳-۴-۲٫ دستگاه‌های مورد استفاده

۳-۴-۳٫ حلال‌های بکار رفته در مرحله استخراج ویتامین A

۳-۵٫ روش استخراج ویتامین A

۳-۶٫ روش کار جهت تهیه پایه نیمه جامد

۳-۶-۱٫ برای ساخت پایه نیمه جامد با روغن شترمرغ طبق روش ذیل اقدام گردید

۳-۶-۲٫ برای ساخت پایه نیمه جامد با ترشح حلزون طبق روش ذیل اقدام گردید

۳-۷٫ بررسی‌های فیزیکی و شیمیایی

۳-۷-۱٫ بررسی یکنواختی

۳-۷-۲٫ آزمایش سیکل حرارتی

۳-۷-۳٫ آزمایش تغییرات دما

۳-۷-۴٫ آزمایش سرد و گرم شدن

۳-۷-۵٫ تعیین  pHفرآورده

۳-۷-۶٫ کنترل میکروبی نمونه‌ها

فصل چهارم: نتایج

۴-۱٫ نتایج استخراج چربی

۴-۱-۱٫ نتایج بدست آمده از آنالیزهای شیمیایی انجام شده با روش استخراج گداخت مرطوب

۴-۲٫ نتایج حاصل از استخراج ویتامین A ترشح حلزون

۴-۳٫ نتایج حاصل از تهیه کرم‌ها

۴-۳-۱٫ نتایج حاصل از آزمایشات فیزیکی بر روی کرم‌ها

فصل پنجم: بحث و پیشنهادات

۵-۱٫ نتیجه‌گیری

۵-۲٫ پیشنهادات

برچسب: دانلود پایان نامه شیمی دانلود پایان نامه شیمی کاربردی دانلود مقاله شیمی موضوع پایان نامه شیمی

محصول های مرتبط

بسپارش تراکمی پارا-(تولیل)اکسیدی کلروتری آزین با اتیلن دی آمین برای جذب فلزات

در این کار تحقیقاتی،نوعی پلیمر با نام۲-](پارا-تولیل)اکسی[-۴و۶ دی کلروتری آزین با اتیلن دی آمین سنتز شده است که این نوع…

بهینه سازی برج تقطیر با استفاده از مفهوم انتگراسیون حرارتی داخلی و تحلیل اکسرژی

در این پایان نامه روشی برای آنالیز ترمودینامیکی و ارزیابی مصرف انرژی برج تقطیر با به کار بردن خنک کننده…

مطالعات Ab-initio و DFT بر روی پایداری ترمودینامیکی نانولوله‌های بورون نیترید و بررسی NMRآن درحلال‌های مختلف

با نگاهی به تاریخ علم شیمی می‌توان دریافت که مطالعات زیادی بر روی نانو لوله‌های مختلف انجام یافته است. با…

مطالعه اثرات استریو الکترونی بر روی رفتار صورت بندی های محوری و استوایی

در حلقه سیلکوهگزان وجود هتر و اتم در داخل حلقه و اتم الکترونگاتیو در خارج حلقه ایجاد اثر آنومری می…

بررسی نظری ساختار، پیوند و ویژگی های طیفی داروهای پادتومری کمپلکس های روتنیم با بازهای DNA.

در این پایان نامه به بررسی کمپلکس های پاد سرطانی دی آمین روتنیم توسط شیمی محاسباتی میپردازیم که موارد زیر…

بررسی نقش سدیم هیدروژن سولفات تثبیت شده روی نان سیلیکا جهت تهیه برخی از مشتقات کومارین

کومارین یا همان (۲-H- کرومن-۲- اون )  ومشتقات آن ها  ترکیباتی هستند که بیشتر صورت طبیعی در بسیاری از گیاهان…

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

17,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
17,000 تومان
دسته: شیمی، شیمی کاربردی
درباره مجموعه 24 سوال

مجموعه ۲۴ سوال بهار ۱401 با تفکر خدمت به جامعه دانشجویی و جویای کار در کشور شروع به فعالیت نمود. سعی و هدف مجموعه ۲۴ سوال ارائه آموزش های مجازی می باشد که در واقع یک دفتر مجازی برای آموزش روزمه شما می باشد.

لینک های مفید
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • فروشگاه
  • وبلاگ
حساب کاربری
  • حساب کاربری من
  • مشاهده سفارشات
  • سبد خرید
  • پرداخت
  • فروشگاه

© 2025 مرجع آموزش مجازی 24 سوال. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت