۱- فصل اول
مقدمه
۱-۱- گیاهشناسی
۱-۱-۱- خصوصیات گیاه شناسی
۱-۲- استخراج مواد موثرگیاهان
۱-۲-۱- روشهای استخراج
۱-۲-۲- تهیه نمونه گیاه مورد آزمایش
۱-۳- طبقه بندی مواد موثر گیاهان
۱-۳-۱- آلکالوئیدها
۱-۳-۲- گلیکوزیدها
-۳-۳-۱ اسانسها
۱-۳-۴- مواد تلخ
۱-۳-۵- فلاونها و فلاونوئیدها
۱-۳-۶- موسیلاژها
۱-۳-۷- ساپونین ها
۱-۳-۸- تاننها
۱-۳-۹- ویتامینها
۱-۴- معرفی تفصیلی آلکالوئیدها
۱-۴-۱- تعریف آلکالوئیدها
۱-۴-۲- پراکندگی آلکالوئیدها در گیاهان
۱-۴-۳- نقش آلکالوئیدها در گیاهان
۱-۴-۴- مکان بیوسنتز و ذخیره آلکالوئیدها در گیاهان
۱-۴-۵- ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آلکالوئیدها
۱-۴-۶- طبقه بندی آلکالوئیدها
۱-۵- معرفی تفصیلی فلاونوئیدها
۱-۵-۱- مقدمه
۱-۵-۲- خصوصیات فیزیکی و شیمیایی فلاونوئیدها
۱-۵-۳- آثار و نقش فلاونوئید ها در گیاهان
۱-۵-۴- طبقه بندی فلاونوئید ها
۱-۵-۴-۱- فلاونوئیدهای -Oگلیکوزیده
۱-۵-۴-۲- فلاونوئیدهای – C گلیکوزیده
۱-۵-۴-۳- فلاونوئیدها (بر اساس ساختار مولکولی[
۱-۵-۵- استخراج و جداسازی فلاونوئیدها
۱-۵-۶- روشهای شناسایی فلاونوئیدها
۱-۶- معرفی تفصیلی تاننها
۱-۶-۱- مقدمه
۱-۶-۲- نقش تانن ها در گیاهان
۱-۶-۳- ماهیت شیمیایی تانن ها
۱-۶-۴- خواص دارویی تانن ها
۱-۶-۵- کاربرد تانن ها
۱-۶-۶- طبقه بندی تاننها براساس خواص ساختاری
۱-۶-۶-۱- تاننهای متراکم ( Condensed tannins]
۱-۶-۶-۲- تاننهای کمپلکس شونده (Complex Tanins]
۱-۶-۶-۳- تاننهای دروغین ( Pseudotannins]
۱-۶-۶-۴- تاننهای هیدرولیزشونده (Hydrolysable tannins]
۱-۶-۷- استخراج تاننها
۱-۶-۸- اندازه گیری تاننها
۱-۷- معرفی تفصیلی روغنهای اسانسی
۱-۷-۱- مقدمه
۱-۷-۲- نقش روغنهای اسانسی در گیاه
۱-۷-۳- خواص مشترک روغنهای اسانسی
۱-۷-۴- دسته بندی ترکیبات اسانسی
۱-۷-۴-۱- طبقهبندی اسانسها بر اساس ترکیبات شیمیایی
۱-۷-۴-۲- طبقهبندی اسانسها بر اساس مبدأ بیوسنتز
۱-۷-۵- روشهای استخراج روغنهای اسانسی
۱-۷-۶- روشهای تجزیه و شناسایی اسانسها
۱-۸- خواص بیولوژیک
۱-۸-۱- خواص آنتی اکسیدانی
۱-۸-۲- خواص ضدسرطانی
۱-۸-۳- خواص ضد میکروبی
۱-۸-۳-۱- منابع طبیعی آنتی بیوتیک ها
۱-۸-۳-۲- ساز و کار عمل داروهای ضد میکروبی
۱-۹- مبانی علمی دستگاه اسانس گیری با بخار سرد
۱-۹-۱- تاریخچه امواج فراصوت
۱-۹-۲- تعریف صوت
۱-۹-۳- اصول عملی مبدل فراصوت
۱-۹-۴- تعریف کاویتاسیون
۱-۹-۵- انواع کاویتاسیون
۱-۹-۶- روشهای تولید امواج فراصوت
۱-۹-۶-۱- روش پیزو الکتریسیته
۱-۹-۶-۲- روش مگنتو استریکسیون ( Magnetostrictive ]
۲- فصل دوم
۱-۲- شرح کلی
۲-۲- وسایل، مواد و دستگاههای مورد استفاده
۲-۲-۱- وسایل آزمایشگاهی
۲-۲-۲- مواد شیمیایی
۲-۲-۳- دستگاههای مورد استفاده
۲-۳- طراحی دستگاه اسانس گیری با بخار سرد
۲-۳-۱- استخراج اسانس از نمونههای گیاهی
۲-۳-۲- جداسازی و شناسایی ترکیبهای اسانسی
۲-۴- شناسایی متابولیتهای ثانویه غیرفرار موجود در گیاه
۲-۴-۱- آزمون شناسایی آلکالوئیدها
۲-۴-۲- آزمون سیانیدین برای تعیین آنتوسیانین ها و فلاونوئیدها
۲-۴-۳- آزمون حضور تانن ها
۲-۵- عصاره گیری از نمونههای گیاهی
۲-۶- ارزیابی اثرات بیولوژیکی
۲-۶-۱- بررسی اثر آنتی اکسیدانی
۲-۶-۱-۱- بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی به روش DPPH
۲-۶-۱-۲- بررسی محتوای ترکیبات فنلی به روش فولین سیکالتو
۲-۶-۱-۳- آزمون بی رنگ شدن بتاکاروتن در حضور لینولئیک اسید
۲-۶-۱-۴- آزمون های میکروبی
۲-۶-۱-۵- آزمون تعیین سمیّت سلولی
۳- فصل سوم
۳-۱- آماده سازی نمونه گیاهی
۳-۲- معرفی اجزای درونی دستگاه اسانس گیری با بخار سرد
۳-۲-۱- شرح وظایف هر قسمت از دستگاه اسانس گیری به کمک مبدل امواج فراصوت
۳-۳- استخراج و شناسایی اجزای اسانس
۳-۳-۱- استخراج اسانس
۳-۳-۱-۱- اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه بومادران
۳-۳-۱-۲- اجزای تشکیل دهنده اسانس گیاه مینای دماوندی
۳-۳-۱-۳- مقایسه روش اسانس گیری فراصوت و تقطیر با بخار آب
۳-۴- آزمونهای فیتوشیمیایی
۳-۴-۱- بررسی آزمونهای فیتوشیمیایی در گیاه بومادران
۳-۴-۲- بررسی آزمونهای فیتوشیمیایی در گیاه مینای دماوندی
۳-۵- بررسی اثرات بیولوژیکی
۳-۵-۱- بررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی
۳-۵-۱-۱- نتایج ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی به روش DPPH
۳-۵-۱-۲- ارزیابی میزان فعالیت عصاره متانولی برگ گیاه بومادران
۳-۵-۱-۳- عصاره متانولی سرشاخه گیاه مینای دماوندی
۳-۵-۲- بررسی ترکیبات فنولی به روش Folin-Ciocalteus
۳-۵-۲-۱- بررسی ترکیبات فنولی نمونه استاندارد گالیک اسید
۳-۵-۲-۲- بررسی ترکیبات فنلی عصاره گیاه بومادران
۳-۵-۲-۳- بررسی ترکیبات فنلی عصاره گیاه Tanacetum pinnatum
۳-۵-۳- آزمون بی رنگ شدن β- کاروتن در حضور لینولئیک اسید
۳-۵-۳-۱- آزمون بی رنگ شدن β- کاروتن در حضور BHT
۳-۵-۳-۱- آزمون بی رنگ شدن β- کاروتن در حضور عصاره متانولی گیاه بومادران
۳-۵-۳-۱- آزمون بی رنگ شدن β- کاروتن در حضور عصاره متانولی گیاه Tanacetum pinnatum
۳-۶- بررسی فعالیت ضدمیکروبی اسانس و عصاره
۳-۶-۱- گیاه مینای دماوندی
۳-۷- ارزیابی میزان سمیت سلولی عصاره ها
۳-۸- نتیجه گیری
محصول های مرتبط
نانو آمیزه های جدید از کو پلی (اتر- اورتان) با الگوی نرم – سخت – نرم و “تیتانیا”ی اصلاح سطحی شده
در این پژوهش نانوذرههای TiO2 توسط ۴،’۴- متیلندیفنیلدیایزوسیانات (MDI) اصلاح شده و از نانوذره های TiO2 اصلاحشدهی سطحی در پلییورتان…
بررسی واکنش تک ظرفی اسپایرو دی هیدروفوران حاصل از سیکلوهگزان دی
ترکیبات کربوسیکل مولکولهای حلقوی هستند که در آنها حلقه فقط از اتمهای کربن تشکیل شده است، در صورتی که ترکیبات…
بررسی طیـف سنجی رزونانس مـغناطیسی هسته 31P و 27Al محلولهای آلومینوفسفات و توصیف غربالهای مولکولی سنتز شده
در این رساله، از طیف سنجی ۲۷Al NMR و ۳۱P NMR برای شناسایی توزیع کمپلکـس های آلومینوفسـفات در محلولهای آبی…
پلیمریزاسیون امولسیونی مونومرهای اکریلیکی برای بهبود خواص چسبهای حساس به فشار
چسبهای حساس به فشار با پایه اکریلیکی پر هزینه تر از چسبهای با پایه لاستیک هستند، اما طول عمر بیشتر…
بررسی نظریه تابع چگالی تعادلهای توتومری هتروآروماتیکها :مطالعه NBO
از روش (DFT) Density Functional Theory در سطح DFT/6-31G برای بررسی ساختار هندسی، انرژیهای نسبی و ویژگیهای الکترونی توتومرهای پروتروپیک…
مطالعه ترمودینامیکی جذب برخی یون های فلزی بر روی برگ درخت Ziziphus اصلاح شده با نانوگرافن
هدف از انجام این پژوهش، حذف فلزات سنگین سرب، مس و روی از محلول های آبی با استفاده از ذغال…
قوانین ثبت دیدگاه