فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق)
اهداف تحقیق در نگاه اجمالی
فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینۀ تحقیق)
مشخصات جنس سالمونلا
تاریخچه
خواص شکلی
خواص بیوشیمیایی
مقاومت در برابر عوامل فیزیکی و شیمیای
خواص کشت
شرایط رشد سالمونلاها
بقا سالمونلا
زیستگاه
تاکسونومی
سالمونلا تیفی
سالمونلا انتریتیدیس
سالمونلا کلراسوئیس
سالمونلا پولوروم
سالمونلا گالیناروم
سالمونلا آریزونا
ساختمان آنتیژنی
طبقه بندی سالمونلا به منظور اهداف اپیدمیولوژیکی
ارگانیسمهای موجب عفونت در انسان
واریته های سرولوژیکی سازگار با میزبان
واریته های سرولوژیکی ناسازگار
شاخصهای بیماریزایی
آنتیژنهای سطحی
تهاجم
اندوتوکسین انتروتوکسین سیتوتوکسین
بیماریزایی و مکانیسم آن
روند بیماریزایی
میزان شیوع سالمونلوز در انسان
عفونتهای سالمونلایی در انسان
تب تیفوئید و تبهای رودهای
سپتیسمی
گاستروانتریت
علائم بالینی در انسان
اپیدمیولوژی
روشهای تشخیص
روشهای فنوتیپی
بیوتایپینگ
سروتایپینگ
روشهای ایمنولوژیک
الایزا
IMS
روشهای ژنوتیپی
روش واکنش زنجیره ایی پلیمراز PCR))
multiplex PCR
realtime PCR
روش تکثیر هم دمای وابسته به حلقه LAMP
پرایمرهای LAMP
مکانیسم واکنش LAMP
مشخصات روش LAMP
مواد لازم برای انجام واکنش LAMP
ارزیابی محصولات LAMP
مکانیسم تشکیل کدورت در واکنش LAMP
مزایای روش LAMP
مطالعات آزمایشگاهی
مطالعه بر روی سویههای سالمونلا به روش الایزا
مطالعه بر روی سویههای سالمونلا به روش PCR
مطالعه بر روی سویههای سالمونلا به روش LAMP
فصل سوم (مواد و روش ها)
وسایل مورد استفاده
مواد مورد استفاده
رنگ آمیزی گرم
تستهای بیوشیمیایی
تست سیمون سیترات
تست تریپل شوگر ایرون آگار(TSI)
تست SIM
تست اوره
روش تهیۀ گلسیرول استوک از باکتری مورد نظر
روش استخراج DNA
طرز تهیۀ محلولهای مورد نیاز برای استخراج DNA
مراحل استخراج DNA
تعیین غلظت DNA با دستگاه اسپکتروفتومتر
الکتروفورز
طرز تهیه ژل آگارز
طرز تهیۀ بافر (X)TBE
واکنش PCR
اجزا واکنش PCR
روش انجام واکنش PCR با آنزیم SmarTaq DNA Polymerase
واکنش LAMP
روش انجام واکنشLAMP
آلوده سازی سس مایونز با باکتری مورد نظر
آلوده سازی سالاد سبزیجات با باکتری مورد نظر
تهیه پورپلیت و شمارش باکتریها
تهیه رقت
کشت سطحی
کشت پورپلیت
شمارش باکتریها
فصل چهارم (نتایج)
رنگ آمیزی گرم از باکتری
نتایج کشت نمونه ها روی محیط اختصاصی shigella salmonella agar
تستهای بیوشیمیایی
تست اوره
تست سیمون سیترات
تست TSI
تست SIM
تست متیل رد
استخراج DNA
PCR
حد تشخیص PCR
LAMP
حد تشخیص LAMP
فصل پنجم (بحث)
نتیجه گیری
منابع و ماخذ
محصول های مرتبط
بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت COX-2، H2O2 وNO در زخم تجربی ایجاد شده در پوست موش
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ ضروریت انجام تحقیق ۱-۳٫ اهداف پژوهش ۱-۴٫ سئوالات و فرضیهها فصل دوم: مروری…
اپیدمیولوژی مولکولی پروتئینP2 غشای خارجی در هموفیلوس آنفلوانزا
فصل اول: کلیات ۱-۱-تاریخچه وطبقه بندی: ۱-۲-مشخصات میکروسکوپی و ماکروسکوپی: ۱-۳- کشت: ۱-۴-آنتی ژنها وعوامل بیماریزایی ۱-۴-۱-عوامل اتصالی فیمبریه ای:…
شناسایی فلور میکروبی خارجی و داخلی زالوی طبی Hirudo orientalis
مقدمه توانایی زالو در هضم خون وترشح آنزیم های آنتی کواگولانت و واسودیلیتور به طور همزمان منجر شد که سازمان…
شیوع ژن های شیگاتوکسین و اینتیمین در سویه های اشریشیا کلی O157:H7 جدا شده از عفونت ادراری در شهرستان الشتر
چکیده : باکتری E.coliO157H7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت غذایی و بیماری هایی مانند : اسهال، کولیت خونریزی…
تولید اریترومایسین بوسیله Saccharopolyspora erythraea با استفاده از منبع نیتروژنی بومی
امروزه یکی از مهم ترین و پرمصرفترین آنتی بیوتیک های مورد استفاده اریترومایسین می باشد که در درمان طیف وسیعی…
تشخیص برخی از سرووارهای سالمونلا انتریکا به کمک Multiplex PCR در موارد اسهالی ارجاعی به بیمارستانهای سبزوار
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل…
قوانین ثبت دیدگاه