فصل اول : کلیات
۱-۱مقدمه ۲
۱-۲ بیان مسئله، اهمیت و ضرورت تحقیق۵
۱-۲-۱ آنزیم ها
۱-۲-۲ غربالگری screeningآنزیم ها واهمیت آن
۱-۲-۳ منابع آنزیمی
۱-۲-۳-۱ میکروارگانیزم ها به عنوان عمده ترین منابع آنزیمی
۱-۲-۳-۲ موقعیت تاکسونومیک تولید کننده های شناخته شده آنزیمی
۱-۲-۳-۳ میکروارگانیسم هایGRAS
۱-۲-۴ کلکسیونهای میکروب (Culture Collection)به عنوان منابع میکروارگانیسم ها
۱-۲- ۵ بازار جهانی آنزیم
۱-۲-۶ پروتئازها
۱-۲-۶-۱ اعمال پروتئازها
۱-۲-۶-۲ دسته بندی پروتئازها
۱-۲-۷ کاربرد پروتئازها
۱-۲-۷-۱ صنعت شوینده
۱-۲-۷-۲ صنعت چرم
۱-۲-۷-۳ صنایع دارویی
۱-۲-۷-۴ صنایع غذایی
۱-۲-۸ سراشیا مارسسنس
۱-۲- ۹ سراشیاپپتیداز و اهمیت آن
۱-۲-۱۰ روشهای DNA نوترکیب و اهمیت آن
۱-۲-۱۱ انتخاب میزبان بیان ژن
۱-۲- ۱۲راهبردهای نسخه برداری (انتخاب حاملین بیان ژن)
۱-۲-۱۳ سیستم بیانpET
۱-۲-۱۴استراتژی خالص سازی محصول نوترکیب
هدف از انجام پروژه
فصل دوم: پیشینه پژوهش
۲-۱ ادبیات و سوابق مربوطه۳۹
فصل سوم: روش شناسی
۳-۱مواد شیمیایی
۳-۲ میکروارگانیسم ها ومحیط های کشت مورد استفاده
۳-۲-۱ میکروارگانیسم ها و پلاسمیدها
۳-۲-۲محیط های کشت میکروبی
۳-۳ روش سنجش فعالیت پروتئاز
۳-۴ مطالعات اولیه آنزیم شناسی
۳-۴-۱ اثر دما بر پایداری آنزیم
۳-۴-۲ اثر pH بر پایداری آنزیم
۳-۴-۳ دمای بهینه
۳-۴-۴ تعیین پارامترهای سینتیکی آنزیم
۳-۵ جداسازی باکتری
۳-۵-۱ استخراج DNAژنومی
۳-۵-۲ طراحی پرایمر و انجام PCR
۳-۵-۲-۱ مراحل PCR 49
۳-۵-۳ کلون سازی ژن سراپپتیداز در وکتورT/A
۳-۵-۴ رسم درخت فیلوژنتیک
۳-۵-۵ تعیین توالی ژن کدکننده سراپپتیداز
۳-۶ روشهای الکتروفورزی
۳-۶-۱ SDS-PAGE
۳-۶-۲ الکتروفورز ژل آگارز(۱۰۰)
۳-۷ فنون مربوط به DNA نوترکیب
۳-۷-۱ ساختار ناقل کلونینگ
۳-۷-۲ آماده سازی قطعهDNA برای انتقال به درون وکتور
۳-۷-۳ استخراج DNA از روی ژل
۳-۷- ۴ مراحل کلون مجدد
۳-۷-۵ مستعدکردن باکتری DH5αبه روش استفاده از محلول CaCl2 (M 1/0)
۳-۷-۶ انتقال محصول الحاق به درون باکتری مستعدDH5α
۳-۸ بافرCracking
۳- ۹بیان ژن سراپپتیداز و تعیین خلوص آن توسطSDS-PAGE
۳-۹-۱ القاء باکتری و بیان پروتئین های نوترکیب
۳-۹-۲ بررسی بیان پروتئین های نوترکیب با استفاده از روش الکتروفورز
۳-۱۰ تخلیص پروتئین های نوترکیب
۳-۱۰-۱ بافرهای موردنیاز تخلیص پروتئین نوترکیب
۳-۱۰-۲ روش تخلیص پروتئین نوترکیب
فصل چهارم: تجزیه وتحلیل داده ها
۴-۱ جداسازی باکتری
۴-۲ استخراج DNAژنومی
۴-۳ رسم درخت فیلوژنتیکی
۴-۴ کلون کردن ژن سراپپتیداز در حامل بیانیpET28-a (+)
۴-۵ بیان و تخلیص ژن سراپپتیداز نوترکیب
۴-۶ منحنی استاندارد
۴-۷ اثر pH روی فعالیت آنزیم
۴-۸ دمای بهینه آنزیم
۴ -۹ بررسی خصوصویات کاتالیتیک آنزیم۷۹
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
۵-۱ نتیجه گیری نهایی
۵-۲ پیشنهادات
منابع و مأخذ
فهرست منابع انگلیسی۸۹
محصول های مرتبط
بررسی تنوع ژنتیکی اقوام ایرانی با استفاده از STR
بررسی تنوع ژنتیکی در جمعیتها با استفاده ار تعیین فراوانی آللی و پارامترهای ژنتیکی روش نوینی است که در سالهای…
بررسی تأثیر پلی مورفیسم کدون 164 ژن گیرنده بتا
یکی از اختلالات شایع غدد اندوکرین در زنان، سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) می باشد. فرم کلاسیک این سندرم به…
بررسی اثر عصاره آرتیشو در مسمومیت کبدی حاد ناشی از استامینوفن در موش صحرایی نر نژاد ویستار
استامینوفن یک داروی متداول ضد درد و تب است که در دوزهای بالا منجر به نکروز کبدی و کلیوی در…
“پراکنش مکانی و زمانی گاماروس در سواحل استان مازندران بابلسر و فریدون کنار “
به منظور بررسی تغییرات فصلی پراکنش و تنوع گاماروسها به تفکیک جنسیت در سواحل ، نمونه برداری بصورت فصلی در…
بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بلوط ایرانی(Lindl. Quercus brantii) در بخشی از منطقه زاگرس با استفاده از مارکر مولکولی SRAP
بلوط (Quercus) یکی از مهمترین جنسهای چوبی نیمکره شمالی است. این جنس از اصلیترین گونه های درختی ایران به شمار…
بررسی تنوع گیاهی و فیتوسوسیولوژیکی پارکهای جنگلی نور و سیسنگان، استان مازندران
جنگلهای شمال ایران میراثی بهجا مانده از دوران سوم زمین شناسی است که به علت تخریب و تداخلات شدید، امروزه…
قوانین ثبت دیدگاه