فصل اول- کلیات
۱-۱-اندوفیت
۱-۱-۱- مقدمه
۱-۱-۲- اکولوژی باکتری های اندوفیت
۱-۲-۳- منشاء باکتری های اندوفیت
۱-۱-۴- نحوه ی ورود باکتری های اندوفیت به درون بافت های گیاهی
۱-۱-۵- حرکت باکتری های اندوفیت در بافت های گیاهی
۱-۱-۶ – محل استقرار باکتری های اندوفیت
۱-۱-۷ – تراکم جمعیت باکتری های اندوفیت
۱-۱-۷-۱- فاکتورهای زنده
۱-۱-۷-۱-۱- میکروارگانیسم های همراه با گیاه
۱-۱-۷-۱-۱-۱- باکتری ها و قارچ ها
۱-۱-۷-۱-۱-۲- ویروس ها
۱-۱-۷-۱-۱-۳- نماتد ها
۱-۱-۷-۱-۲- ژنوتیپ گیاه
۱-۱-۷-۲- فاکتورهای غیر زنده
۱-۱-۸- اثرات مفید باکتری های اندوفیت گیاهی
۱-۱-۸-۱- افزایش رشد گیاه
۱-۱-۸-۲- کنترل بیولوژیکی بیمارگرهای گیاهی
۱-۱-۸-۳- استفاده ازاندوفیت ها در مهندسی ژنتیک
۱-۱-۸-۴- افزایش تولید مواد دارویی توسط گیاه
۱-۱-۹- نحوه ی استفاده از باکتری های اندوفیت
۱-۲- نعناع فلفلی
۱-۲-۱- ترکیبات
۱-۲-۲- خاستگاه و پراکنش
۱-۲-۳- استفاده های دارویی
۱-۳- مارچوبه
۱-۳-۱- خاستگاه و پراکنش
۱-۳-۲- استفاده های دارویی
۱-۴- بابونه
۱-۴-۱- ترکیبات شیمیایی
۱-۴-۲- خواص دارویی و درمانی
۱-۵- باسیلوس
۱-۵-۱- مقدمه
۱-۵-۲- باسیلوس های خاک و ویژگی آنها
۱-۵-۳- رنگ آمیزی گرم برای تشخیص باسیلوس ها
۱-۶- قارچ ها
۱-۶-۱- معرفی کلی ماهیت قارچ ها
۱-۶-۲- اهمیت بالینی قارچ ها
۱-۶-۳- بیماری زایی قارچ ها
۱-۶-۳-۱- کنترل بیماری های قارچی
۱-۶-۴- معرفی قارچ های مورد آزمایش
۱-۶-۴-۱- آسپرژیلوس های بیماری زا
۱-۶-۴-۲- فوزاریوم
۱-۶-۴-۳- آلترناریا
۱-۶-۴-۴- موکور
فصل دوم : مروری برمطالعات گذشته
فصل سوم : مواد و روش ها
۳-۱- تجهیزات و دستگاه ها
۳-۲- انواع و ترکیبات محیط کشت های مورد استفاده
۳-۳- نوع مطالعه و روش نمونه گیری
۳-۴- وسایل نمونه یری
۳-۵- وسایل آزمایشگاهی
۳-۶- انتخاب محیط کشت غربالگری
۳-۷- جداسازی باکتری های اندوفیت از ریشه گیاهان دارویی
۳-۷-۱- خالص سازی کشت های باکتریایی
۳-۸- شناسایی مقدماتی جنس و گونه ی جدایه های باکتریایی
۳-۸-۱- بررسی توانایی رشد در غلظت های مختلف Nacl
۳-۸-۲- بررسی فعالیت آنزیمی
۳-۸-۲-۱- فعالیت اوره آزی
۳-۸-۳- بررسی فعالیت تجزیه ای
۳-۸-۳-۱- تجزیه نشاسته
۳-۹- شناسایی تکمیلی(شناسایی مولکولی با روش ریبوتایپینگ)
۳-۹-۱- شرایط PCR
۳-۹-۲- تعیین توالی DNA
۳-۱۰- آزمون بازدارندگی رشد عوامل بیماری زای گیاهی
۳-۱۰-۱- تهیه سوسپانسیون باکتری ها
۳-۱۱- اثر تلقیح باکتری های اندوفیت روی پارامتر رویشی گیاه
۳-۱۱-۱- مرحله کاشت
۳-۱۱-۲- مرحله داشت و تنک کردن
۳-۱۲- اندازه گیری طولی گیاه
فصل چهارم : نتایج
۴-۱- جداسازی باکتری های اندوفیت از ریشه گیاهان دارویی
۴-۲- نتایج تست های بیو شیمیایی
۴-۳- تعیین توالی محصولات نهایی PCR
۴-۳-۱- نتایج حاصل از سکوئنسینگ ژن ۱۶ s rDNA باکتری
۴-۴- نتایج آنتاگونیسمی بدست آمده از سویه های باسیلوس علیه قارچ های مورد آزمایش
۴-۴-۱- نتایج اثر ضد قارچی علیه آسپرژیلوس نایجر
۴-۴-۲- نتایج اثر ضد قارچی علیه فوزاریوم اکسیپوروم
۴-۴-۳- نتایج اثر ضد فارچی علیه آلترناریا آلترناتا
۴-۴-۴- نتایج اثر ضد قارچی علیه موکور
۴-۵- نتایج اندازه گیری رشد طولی گیاه
۴-۵-۱- نتایج اندازه گیری رشد طولی در گیاه مارچوبه
۴-۵-۲- نتایج اندازه گیری رشد طولی در گیاه نعناع فلفلی
منابع
محصول های مرتبط
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
انالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه خارج سلولی 166CD در میزبان پروکاریوتی
فصل اول: مقدمه سرطان سرطان کولورکتال سرطان کوورکتال عوامل خطرزا در ابتلا به سرطان کولورکتال تغییرات مولکولی در سرطان تشخیص…
ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)
فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…
غربالگری اکتینومایستهای نگهداری شده در کلکسیون میکروارگانیسمهای دانشگاه تهران برای تولید ترکیبات ضد سرطان ریه
فصل اول: کلیات سرطان علل سرطان خصوصیات سلول توموری روش های درمان سرطان تاریخچه ی شیمی درمانی مقاومت دارویی فارماکولوژی…
طراحی و استقرار روش جدید سم زدایی سریع از واکسن سیاه سرفه
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ تاریخچه بیماری سیاه سرفه ۱-۳٫ باکتریولوژی ۱-۴٫ ترکیبات مهم باکتری سیاه سرفه ۱-۴-۱٫…
بررسی آلودگی و ژنوتایپینگ ژن کوآگولاز استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی روستا های اطراف شهرستان ملکان و میا ندوآب
فصل اول: مروری بر پیشینه ی تحقیق مقدمه. اهداف تحقیق جنس ا ستافیلوکوکوس طبقهبندی استافیلوکوکوس ا ورئوس استافیلوکوکوس اورئوس مورفولوژی…
قوانین ثبت دیدگاه