
فصل اول: کلیات
۱-۱-بیان مسئله
۱-۲- اهداف،فرضیات وسئوالات تحقیق
۱-۳- روش تحقیق و پژوهش
فصل دوم:بررسی منابع
۲-۱- تاریخچه
۲-۲- ترکیبات غذای کودک
۲-۲-۱- ماده اولیه در تهیه غذای کودک
۲-۲-۲- مواد اولیه مجاز جهت تهیه غذای کودک بر اساس غلات
۲-۲-۳- انواع غذای کودک
۲-۲-۴- صنعتی کردن غذا های سنتی
۲-۲-۵- امنیت غذا و تغذیه کودک
۲-۲-۶ شرح فرآیند و مراحل تولید
۲-۲-۶-۱ تحویل مواد اولیه
۲-۲-۶-۲ آماده سازی وذخیره نمودن مواد اولیه
۲-۲-۶-۴ عملیات خشک کردن
۲-۲-۶-۵ مخلوط کردن و الک کردن
۲-۲-۶-۶ مرحله آگلومریزه کردن
۲-۲-۶-۷ مرحله بسته بندی
۲-۲-۶-۸ مرحله انبارداری
۲-۳- شیر خشک
۲-۳-۱تاریخچه(اهمیت تغذیه باشیرمادر)
۲-۳-۲ شرح فرآیند و مراحل تولید شیر خشک
۲-۳-۳ ملاحظات فیزیکی و شیمیائی
۲-۳-۴- شیر خشک نوزاد
۲-۳-۵- شرح فرآیند ومراحل تولید
۲-۳-۵-۱ مخلوط کردن و تغلیظ
۲-۳-۵-۲ – عملیات حرارتی
۲-۳-۵-۳-خشک کردن
۲-۳-۵-۴- توده سازی و تولید پودر فوری
۲-۳-۵-۵- خواص فیزیکی و شیمیایی
۲-۳-۵-۶- ملاحظات ضروری در فرمولاسیون
۲-۳-۵-۷- نگهداری وانبار داری
۲-۳-۵-۸-مقررات سازمان بهداشت جهانی درخصوص ترکیبات جایگزین شیر مادر
۲-۴- سم شناسی سرب
۲-۴-۱- سرب
۲-۴-۲- مصارف ترکیبات معدنی سرب
۲-۴-۳- توکسیکوکینیتیک سرب
۲-۴-۳- جذب سرب
۲-۴-۳-۲-تجمع سرب در بدن
۲-۴-۳-۳- دفع
۲-۴-۴-راه های مسمومیت از سرب
۲-۴-۵- مکانیسم مسمومیت
۲-۴-۶- عوارض مسمومیت های حاصل از ترکیبات سرب
۲-۴-۷- عوارض سرب بر ارگان های مختلف بدن
۲-۴-۷-۱ خون
۲-۴-۷-۲- سیستم عصبی
۲-۴-۷-۳- گوارش
۲-۴-۷-۴- تولید مثل
۲-۴-۷-۵-کلیه
۲-۴-۷-۶- سیستم اسکلتی
۲-۴-۷-۷ – جفت و جنین
۲-۴-۸- مسمومیت با املاح آلی سرب
۲-۴-۹- سرطانزایی سرب
۲-۴-۱۰- تشخبص مسمومیت با سرب
۲-۴-۱۱- درمان مسمومیت با سرب
۲-۴-۱۱- حد مجاز سرب
۲-۵- سم شناسی کادمیوم
۲-۵-۱ کادمیوم
۲-۵-۲- مصارف کادمیوم
۲-۵-۳- راه های مسمومیت با کادمیوم
۲-۵-۴- توکسیکوکینیتیک کادمیوم
۲-۵-۴-۱ جذب
۲-۵-۴-۲- تجمع کادمیوم در بدن
۲-۵-۴-۳ – دفع
۲-۵-۴-۴- علایم مسمومیت با کادمیوم
۲-۵-۵- عوارض کادمیوم بر ارگانهای مختلف بدن
۲-۵-۵-۱- کلیه
۲-۵-۵-۲- سیستم اسکلتی
۲-۵-۵-۳- دستگاه تولید مثل
۲-۵-۵-۴- سیستم تنفسی
۲-۵-۶-سرطانزایی کادمیوم
۲-۵-۷- تشخیص مسمومیت با کادمیوم
۲-۵-۸- درمان مسمومیت
۲-۵-۹- حد مجاز کادمیوم
۲-۵-۱۰ – مروری بر مطالعات انجام شده
۲-۵-۱۰-۱– تعاریف و اصطلاحات رایج در غذای کودک
۲-۵-۱۰-۲– غذای کمکی
۲-۵-۱۰-۳– زمان شروع غذای کمکی
۲-۵-۱۰-۴– اهمیت دوران تغذیه با غذای کمکی
۲-۵-۱۱- مروری بر تحقیقات انجام شده در جهان
فصل سوم: مواد و روش کار
۳-۱- روشهای طیف سنجی اتمی
۳-۱-۱- جذب اتمی
۳-۱-۲- مشخصات دستگاه
۳-۱-۲-۱- منبع تابش
۳-۱-۲-۲- لامپ کاتد تو خالی
۳-۱-۲-۳ – لامپ تخلیه بدون الکترود
۳-۱-۲-۴- اتم ساز
۳-۱-۳- شعله
۳-۱-۴- کوره
۳-۲- مواد و تجهیزات
۳-۳- اندازه گیری سرب
۳-۴- اندازه گیری کادمیوم
فصل چهارم: نتایج
۴-۱- رسم منحنی کالیبراسیون
۴-۱-۱- رسم منحنی کالیبراسیون برای سرب
۴-۱—۲- رسم منحنی کالیبراسیون برای کادمیوم
۴-۲- تکرار ها و بازیافت
۴-۲-۱- نتایج غلظت و جذب هشت مرتبه ای شیر خشک
۴-۲-۲-نتایج غلظت و جذب هشت مرتبه ای غذای کودک
۴-۳- نتایج
۴-۴- آنالیز آماری مورد استفاده
فصل پنجم :بحث و پیشنهادها
۵-۱- بحث
۲-۵-نتیجه گیری
۵-۳- پیشنهادات
محصول های مرتبط
ارائه یک مدل برای استقرار رقابتی تسهیلات در بازار با استفاده از خوشه بندی
مقدمه تعریف مسئله ضرورت بررسی مکانیابی رقابتی اهداف مسئله جنبه نوآوری و جدید بودن پایاننامه ساختار کلی پایاننامه جمعبندی…
ارائه یک مدل جدید جایابی و تخصیص در محیط غیرقطعی
فصل ۱: مقدمه ۱-۱- مقدمه ۱-۲- تعریف و اهمیت موضوع ۱-۳- هدف تحقیق ۱-۴- روش تحقیق ۱-۵- معرفی فصلها فصل…
ارائه ی مدلی برای برنامه ریزی استراتژیک در محیطهای پروژه محور
فصل اول: کلیات تحقیق مقدمه بیان مساله اهمیت ضرورت و انجام تحقیق جنبه جدید و نوآوری در تحقیق اهداف مشخص…
ارائه و مقایسه سه مدل دو مرحلهای برای بخشبندی مشتریان براساس ارزششان
فصل اول: کلیات تحقیق ۱-۱ مقدمه ۱-۲ ضرورت انجام تحقیق ۱-۳ بیان مسئله ۱-۴ سوالات تحقیق ۱-۵ روش و ابزار…
ارائه مدل چند هدفه انتخاب تامین کنندگان در زنجیره تامین چند محصوله در فضای تخفیف
فصل اول-کلیات تحقیق ۱-۱- مقدمه ۱-۲- بیان مساله ۱-۳- ضرورت خاص انجام تحقیق ۱-۴- جنبه نوآوری و جدید بودن تحقیق…
ارائه راهکاری برای انتخاب مدل هزینهی کیفیت با استفاده از تکنیک گسترش ویژگی های کیفیت
۱-فصل اول تعرف مساله ۱-۱ مقدمه و تعریف مسئله ۱-۲ ضرورت انجام تحقیق ۱-۳ تعریف مسئله ۱-۴ روش تحقیق و…
قوانین ثبت دیدگاه