جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • info[at]soal24.com
  • فروشگاه
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مرجع آموزش مجازی 24 سوال
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
0

ورود و ثبت نام

بررسی آلودگی فاژهای لاکتوباسیل‌های بومی جدا شده از نمونه‌های لبنی

خانهپژوهش هازیست شناسیبررسی آلودگی فاژهای لاکتوباسیل‌های بومی جدا شده از نمونه‌های لبنی
حالت مطالعه

فصل اول:کلیات

بیان مسئله

ضرورت های خاص

اهداف عملی و کاربردی

پرسش های اصلی تحقیق

فرضیه ها

غذاهای تخمیری و تاریخچه بشریت

خصوصیات غذاهای تخمیری        نگه داری

تغذیه

عملکرد

خواص ارگانولپتیکی

منحصر به فرد بودن

ارزش اقتصادی

باکتری های لاکتیکی

نقش باکتری های اسید لاکتیک در صنایع غذایی

متابولیسم باکتری های اسید لاکتیک

باکتری های اسید لاکتیک هموفرمنتاتیو (همگن)

باکتری های اسید لاکتیک هتروفرمنتاتیو (ناهمگن)      لاکتوباسیل ها

طبقه بندی لاکتوباسیل ها

تاریخچه ی لاکتوباسیل ها

محصولات

پنیر

انواع پنیر

ارزش غذایی پنیر

ماست

باکتریوفاژ

نقش باکتریوفاژ در صنایع لبنی شیر

منابع اصلی آلودگی فاژی در کارخانجات صنایع لبنی

اثر باکتریوفاژها

تاریخچه کشف باکتریوفاژ

مورفولوژی باکتریوفاژ ها

طبقه بندی باکتریوفاژ

مراحل ورود و تکثیر باکتریوفاژ

مرحله جذب فاژ بر روی سلول باکتری

مرحله ورود فاژ به داخل باکتری

بیوسنتز

رسیدگی کامل

منشا فاژ

سیکل حیاتی فاژ

سیکل لیتیک

سیکل لیزوژنیک

روش جداسازی فاژ

روش مستقیم

روش های میکروبیولوژی

روش مولکولی

روش غیر مستقیم سنتی

تست فعالیت

تست اندیکاتور

فلوسایتومتری

امپدانس الکتریکی یا رسانایی شیر

سنجش پلاک  لکه و رشد  توربیدومتری

انواع PCR  …

…Mutiplex PCR

Quntitive PCR…

Traditional PCR  ……

کنترل فاژ

مقاومت انتی بیوتیک

مقاومت آنتی بیوتیکی لاکتوباسیل های پروبیوتیک

انواع مقاومت  آنتی بیوتیک

انتقال ژن های افقی لاکتوباسیل های پروبیوتیک

عوام ضد باکتریایی

آنتی بیوتیک ها

مکانیسم آنتی بیوتیک ها

آنتی بیوتیک ها ی ممانعت کننده از سنتز دیواره سلول

آنتی بیوتیک های بتالاکتام

مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک بتالاکتام

پنی سیلین ها

سفالوسپورین ها و سفامایسین ها

گلیکوپپتیدها

پلی پپتید ها

ایزونیازید، اتیونامید، اتامبتول و سیکلوسرین

انتی بیوتیک های مهار کننده سنتز پروتئین

آمینوگلیکوزید ها

تتراسایکلین

مقاومت به تتراسایکلین

اگزازولیدین

کلرامفنیکل

ماکرولیدها

مقاومت به ماکرولید ها

کلیندامایسین

استرپتوگرامین

آنتی بیوتیک های مهار کننده اسید نوکلوئیک

کینولون ها

ریفامپین و ریفابوتین

مترانیدازول

آنتی متابولیت ها

اهمیت مقاومت آنتی بیوتیک ها در دام

فصل دوم: مروری بر متون گذشته

تاریخچه

مطالعات انجام شده در باکتریوفاژ

مقاومت آنتی بیوتیکی لاکتوباسیل ها

 

فصل سوم: مواد و روش کار

دستگاه های مورد نیاز

لوازم مورد نیاز

مواد مورد نیاز

سویه های میکروبی مورد مطالعه

آماده سازی محیط های کشت

محیط های کشت MRS  آگار

محیط های کشت نرم MRS  آگار

محیط کشت MRS  مایع

کشت و آزمایشات تعین هویت باکتری

سنجش فاژ

روش دو لایه ای پلاک

مشاهده پلاک توسط القاء با پرتو UV

آزمون Heap and Lawrence

سنجش حساسیت نسبت به آنتی بیوتیک

آزمایش تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی به روش انتشار دیسک در آگار ( دیسک دیفیوژن)

روش انجام آزمایش دیسک گذاری

تهیه محیط کشت

روش کار

 

فصل چهارم : نتایج

شرح مختصری از مطالعه

نتایج

نتایج حضور یا عدم حضور فاژ در سویه ها

نتایج مشترک جداسازی فاژ در روش القاء  UV و میتومایسین C

نتایج مشترک جداسازی فاژ در روش القاء با میتومایسین C و Heap and Lawrence

نتایج مشترک جداسازی فاژ در روش القاء با پرتو UV و Heap and Lawrence

نتایج حساسیت ومقاومت آنتی بیوتیکی لاکتوباسیل ها

نتایج میزان درصد حساسیت و مقاومت سویه ها به آنتی بیوتیک

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به آمینوگلیکوزید ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به سفالوسپورین ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به گلیکوپپتیدها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به لینکوزامید ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به ماکرولیدها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به پنی سیلین ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به کینولون ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به سولفانامید ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به تتراسایکلین ها

نتایج الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های لاکتوباسیل بومی نسبت به دیگر آنتی بیوتیک‌ها

فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری

اهمیت جداسازی فاژ

نتایج جستجو برای جداسازی فاژ

اهمیت الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی پروبیوتیک ها

راه های انتقال ژن های مقاومت به آنتی بیوتیکی در لاکتوباسیل ها

نتایج تفسیر برای الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی

پیشنهادات

برچسب: دانلود پایان نامه زیست شناسی دانلود مقاله زیست شناسی موضوع پایان نامه زیست شناسی

محصول های مرتبط

بررسی تنوع ژنتیکی درون جمعیتی و بین جمعیتی ماهی گورخری فارسی

ساختار ژنتیکی ماهی بومزاد گورخری فارسی (Aphanius farsicus) حوضه‌ی مهارلو، از چهار منبع آبی مختلف شامل پیربنو، برم‌شور، دوبنه و…

بررسی جهشهای شایع ژن(MAPT , APOE) در بیماران ایرانی مبتلا به آلزایمر دیررس

مقدمه : بیماری آلزایمر یک اختلال مولتی فاکتوریال بوده است و شایع ترین عامل دمانس در جهان می­باشد. بنابراین قویترین…

ارتباط پلی مورفیسم TaqI گیرنده ویتامین D (VDR ) با سرطان پستان در شمال ایران

مقدمه: سرطان پستان شایع ترین سرطان در بین زنان است که هزینه‌های سنگینی را به بیمار و جامعه تحمیل می‌کند.بنابراین…

بررسی اثرضد ویروسی عصاره گیاه مرزه علیه ویروس هرپس سیمپلکس تیپ یک درکشت سلول

ویروس هرپس سیمپلکس تیپ یک در خانواده هرپس ویریده قرار دارد. این ویروس طیفی از  بیماریها شامل التهاب حاد مخاط…

تاثیر عصاره برگ گیاه جغجغه( prosopis farcta)بر بیان ژن فسفوفروکتوکیناز-1در موش های صحرایی دیابتی (نوع1)

دیابت قندی یکی از مشکلات مهم پزشکی در همه کشورها می‌باشد. امروزه، درد و رنج انسان نه تنها در مورد…

بررسی تنوع گیاهی و فیتوسوسیولوژیکی پارکهای جنگلی نور و سیسنگان، استان مازندران

جنگل­های شمال ایران میراثی به­جا مانده از دوران سوم زمین شناسی است که به علت تخریب و تداخلات شدید، امروزه…

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

17,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
17,000 تومان
دسته: زیست شناسی
درباره مجموعه 24 سوال

مجموعه ۲۴ سوال بهار ۱401 با تفکر خدمت به جامعه دانشجویی و جویای کار در کشور شروع به فعالیت نمود. سعی و هدف مجموعه ۲۴ سوال ارائه آموزش های مجازی می باشد که در واقع یک دفتر مجازی برای آموزش روزمه شما می باشد.

لینک های مفید
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • فروشگاه
  • وبلاگ
حساب کاربری
  • حساب کاربری من
  • مشاهده سفارشات
  • سبد خرید
  • پرداخت
  • فروشگاه

© 2025 مرجع آموزش مجازی 24 سوال. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت