
فصل اول:کلـیات تحقیق
۱- مقدمه
۱-۱ بیان مسئله
۱-۲ کلیات
۱-۲-۱ باکتریولوژی شیگلا
۱-۲-۲ طبقه بندی شیگلا
۱-۲-۳ فاکتورهای ویرولانس شیگلا
۱-۲-۴ توصیف علائم بیماری ناشی از عفونت با شیگلا
۱-۲-۵ اپیدمیولوژی
۱-۲-۶ تشخیص آزمایشگاهی
۱-۲-۶-۱ کشت
۱-۲-۶-۲ تست های بیوشیمیایی
۱-۲-۶-۳ روش های مولکولی(PCR )
۱-۲-۷ کنترل و پیشگیری
۱-۲-۷-۱ بهداشت فردی
۱-۲-۷-۲ واکسن ها
۱-۲-۸ درمان
۱-۲-۸-۱ مقاومت دارویی و اهمیت آن در شیگلا
۱-۲-۸-۲ تاریخچه استفاده از کینولون ها و فلوروکینولون ها به عنوان آنتی بیوتیک
۱-۲-۸-۳ کاربرد فلوروکینولون ها در درمان عفونت های انسانی
۱-۲-۸-۴ مکانیسم عمل کینولون ها
۱-۲-۸-۴-۱ آنزیم DNA جیراز
۱-۲-۸-۴-۱-۱ نقش آنزیم DNA جیراز سلول های باکتریایی
۱-۲-۸-۵ مقاومت به فلوروکینولون ها
۱-۲-۸-۵-۱ موتاسیون در ژن های شیگلا
۱-۲-۸-۵-۲ تغییرات در توپوایزومراز IV
۱-۲-۸-۵-۳ مقاومت وابسته به پلاسمید
۱-۲-۸-۵-۴ کاهش جذب و تغییرات در افلوکس پمپ ها
۱-۲-۸-۵-۵ تغییرات در غشاء خارجی
۱-۲-۹ عوارض فلوروکینولون ها
۱-۳ اهداف تحقیق
۱-۳-۱ هدف کلی تحقیق
۱-۳-۲ اهداف جزئی تحقیق
۱-۳-۳ هدف کاربردی
۱-۳-۴ فرضیات
۳-۶ تعاریف واژه ها
فصل دوم: مروری بر تحقیقات انجام شده
۲-۱ مروری بر تحقیقات انجام شده
فصل سوم:مواد وروش ها
۳-۱- دستگاهها، تجهیزات و مواد مورد استفاده
۳- ۱- ۱- فهرست وسایل به کار گیری شده
۳- ۱- ۲- فهرست مواد به کار گیری شده
۳- ۱- ۳- ترکیبات و محلول های مورد نیاز و فرمول ساخت
۳-۲- روش مطالعه و اجرای طرح
۳- ۲- ۱- نوع مطالعه
۳- ۲- ۲- جامعه مورد مطالعه
۳- ۲ – ۳- تعداد نمونه های مورد استفاده
۳-۲–۴- روش تجزیه و تحلیل داده ها
۳- ۲- ۵- ملاحظات اخلاقی
۳- ۲- ۶- مشکلات و محدودیت ها
۳- ۲ – ۷- جمع آوری اطلاعات بیماران
۳- ۳- انجام امور باکتریولوژیک
۳- ۳ – ۱-کشت، جداسازی و تعیین هویت باکتریها
۳- ۳ – ۲-بررسی حساسیت آنتی بیوتیکی
۳- ۳ – ۳- روش تعیین حساسیت باکتری ها نسبت به آنتی بیوتیک
۳- ۳ -۳- ۱-تهیه ی محیط کشت
۳- ۳ -۳- ۲-تهیه ی سوسپانسیون میکروبی
۳- ۳ -۳- ۳-مرحله دیسک گذاری
۳- ۴- انجام آزمایشات مولکولی
۳- ۴ – ۱- استخراجDNA باکتری
۳- ۴ – ۱- ۱-کشت
۳- ۴ – ۱- ۲- جداسازی رسوب باکتری
۳- ۴ – ۱- ۳- نگه داری DNA استخراج شده
۳- ۴ – ۱- ۴- اندازه گیری مقدار DNA استخراج شده
۳- ۴ – ۲- پرایمر های مورد استفاده جهت شناسایی ژنهای gyrA
۳ -۴-۲–۱- طراحی و سنتز پرایمر و بررسی کیفیت پرایمر ها
۳-۴-۳- PCR
۳-۴-۳-۱-گرادیانت دمایی جهت بدست آوردن دمای اتصال
۳-۴–۳-۱- بررسی جهش ای احتمالی بر روی ژن gyrA با استفاده ازPCR-RFLP پرایمر (L وD)
۳-۴–۴- الکتروفورز
۳-۴-۴–۱- الکتروفورز محصول PCR
۳-۴-۴–۲- رنگ آمیزی ژل و عکس برداری
۳-۴-۵- ترادف یابی
فصل چهارم:نتایج تحقیق
۴- ۱- نتایج کشت جداسازی و تعیین هویت باکتری ها و اطلاعات مربوط به بیماران
۴-۲- فراوانی بیماران بر اساس سن و سال و جنس
۴-۳- نتایج مربوط به توزیع سرو گروه های شیگلا
۴-۴- نتایج مربوط به حساسیت آنتی بیوتیکی
۴-۵- نتایج آزمون PCR برای شناسایی ژنgyrA در سویه های مقاوم نسبت به نالیدیکسیک اسید
۴-۶- انجام آزمون روی سایر ایزوله ها توسط Primer L
۴-۷- بررسی جهش های احتمالی بر روی ژن gyrA با استفاده از PCR-RFLP
۴-۸- انجام آزمون روی سایر ایزوله ها توسط Primer D
۴-۹- بررسی جهش های احتمالی بر روی ژن gyrA با استفاده از PCR-RFLP
۴ – ۱۰- نتایج مربوط به بررسی وجود ژنهای qnrA، qnrB، qnrS در نمونه های بالینی شیگلا
۴ – ۱۱- نتایج تعین توالی
فصل پنجم:بحث و نتیجه گیری
۵-۱ بحث و نتیجهگیری
محصول های مرتبط
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
اپیدمیولوژی مولکولی پروتئینP2 غشای خارجی در هموفیلوس آنفلوانزا
فصل اول: کلیات ۱-۱-تاریخچه وطبقه بندی: ۱-۲-مشخصات میکروسکوپی و ماکروسکوپی: ۱-۳- کشت: ۱-۴-آنتی ژنها وعوامل بیماریزایی ۱-۴-۱-عوامل اتصالی فیمبریه ای:…
انالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه خارج سلولی 166CD در میزبان پروکاریوتی
فصل اول: مقدمه سرطان سرطان کولورکتال سرطان کوورکتال عوامل خطرزا در ابتلا به سرطان کولورکتال تغییرات مولکولی در سرطان تشخیص…
بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان
-کلیات مقدمه آبزی پروری در راستای تأمین نیازهای غذایی انسان و استفاده از مواد پروتئینی با منشأ حیوانی که کیفیّت…
بررسی تنوع ژن Coa در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های بالینی در رشت
استافیلوکوکوس اورئوس از عوامل بیماریزای متداول در انسان و دام است که طیف وسیعی از بیماریها را ایجاد میکند و…
تشخیص برخی از سرووارهای سالمونلا انتریکا به کمک Multiplex PCR در موارد اسهالی ارجاعی به بیمارستانهای سبزوار
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل…
قوانین ثبت دیدگاه