
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل عفونت در ماده غذایی رشد میکند تا به مقدار قابل توجهی برسد. به این ترتیب احتمال عفونت افزایش یافته و موجب بروز بیماری در خانوادهها و گروههای بزرگ میشوند. سالمونلا و سروتیپهای آن منبع مهم آلودگیهای غذایی انسان و عامل پاتوژن بسیار قوی و بیماریزا در انسانهاست. سالمونلا باکتری گرم منفی، متحرک و باسیلی شکل است که خصوصیات عمومی خانواده انتروباکتریاسه را داراست. امروزه بیش از ۲۴۵۰ سروتیپ سالمونلا شناسایی شده است که برخی از این سروتیپها عامل بیماریهایی از قبیل تب تیفوئید و انتروکولیت در انسان میباشند. در این مطالعه ۵۰ نمونه مدفوع افراد مبتلا به اسهال از سطح بیمارستانهای شهرستان سبزوار جمعآوری گردید و با رعایت کامل موارد بهداشتی به آزمایشگاه تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار منتقل شدند. برای جداسازی اولیه از محیط کشتهای بافر پپتون واتر ، سلنیت F براث ،XLD و SS آگار استفاده گردید. جهت تایید تشخیص از تستهای بیوشیمیایی نظیر TSI و اوره آگار و VP، اندول و سیمون سیترات و حرکت استفاده شد. در مطالعه حاضر ۱۰ مورد باکتری سالمونلا با استفاده از روش کشت میکروبی جدا شد. این در حالی است که با استفاده از روش مولکولی Multiplex PCR ، ۲۱ مورد باکتری سالمونلا در نمونهها ردیابی گردید. بنابراین میتوان گفت که روش PCR نسبت به کشت میکروبی از دقت بالاتری برخوردار است و همچنین روشهای سنتی کشت میکروبی اغلب زمانبر خستهکننده و پرهزینه است.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۱۰۶
*———————————–*
فصل اول مقدمه
مقدمه وهدف
فصل دوم مروری بر تحقیقات گذشته
خصوصیات سالمونلا
تاریخچه
طبقه بندی
خصوصیات ماکروسکوپیک و میکروسکوپیک
حساسیت به مواد شیمیایی
ساختار پادگنی سالمونلا
روش های طبقه بندی
شرایط رشد سالمونلا
بقا سالمونلا
منشا سالمونلا
آلودگی در انسان
میزان شیوع سالمونلوز در انسان
علائم سالمونلوز در انسان
دوز آلوده کننده
پیشگیری
سالمونلوز در حیوانات
سالمونلوز در پرندگان
آلودگی در طیور
میزان شیوع
روش های تشخیص سالمونلا
روش های کشت
روش سرولوژیکی
روش الایزا
روش آگلوتیناسیون به کمک لاتکس
روشPCR
جستجو وآنالیز محصولاتPCR
بهبود حساسیت و ویژگی تکثیرPCR
اجزای PCR
سابقه PCR در شناسایی سالمونلا
فصل سوم:مواد و روش ها
وسایل مورد استفاده
مواد مورد استفاده
گرد آوری نمونه های آزمایشی
مواد و وسایل لازم برای تهیه محیط
مواد و وسایل لازم جهت کشت نمونه
کشت در محیط جامد انتخابی
آزمون های بیوشیمیایی
کشت در محیط آهن دار سه قندی
آزمون اوره آز
آزمون وژس پروسکوئر
آزمون اندول
آزمون سیترات
آزمون حرکت
آزمون رنگ آمیزی گرم
تهیه گسترش روی لام
رنگ آمیزی با کریستال ویوله
مرحله شستشو
مرحله اضافه کردن محلول ید
مرحله رنگ بری با استفاده از استن – الکل
رنگ آمیزی با فوشین
خشک کردن لام
نکات مهمی که هنگام رنگ آمیزی گرم باید مورد توجه قرار گیرد
استخراج DNA
مواد و وسایل لازم
آزمون PCR
مواد و وسایل لازم
روش کار
الکتروفورز محصولاتPCR
مواد و وسائل لازم
تهیه بافر x
تهیه ژل آگاروز
بارگذاری محصولات PCR
مشاهده باند های روی ژل
مواد و وسایل لازم
فصل چهارم :نتایج
نتایج
کشت در محیط جامد انتخابی
کشت در محیط XLD
کشت در محیط سالمونلا شیگلا آگار
آزمون گرم
تست های بیو شیمیایی
آزمون TSI
آزمون اوره آز
آزمون VP
آزمون اندول
آزمون سیترات
آزمون حرکت
استخراج DNA
استخراج توسط KOH / مولار
آزمونPCR
نتایج آزمون کای دو
فصل پنجم : بحث و پیشنهادات
بحث
نتیجه گیری نهایی
پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی اتصال و تشکیل بیوفیلم باکتریایی بر روی سطوح و اثر عوامل ضد میکروبی بر روی آن
فصل اول: مروری بر منابع ۱- مقدمه ۱-۱- جوامع میکروبی ۱-۲- رفتارهای جمعی ۱-۳- ساختار و تمایز در بیوفیلمها ۱-۴-…
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
بررسی اثر فرمولاسیون نانو ذرات نقره، عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار برخی باکتری های بیماریزای پوست شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
فصل اول: کلیات ۱-۱- اهمیت موضوع وبیان مسئله ۱-۲- اهداف فصل دوم: مروری بر متون گذشته ۲-۱- کلیات گیاه شناسی…
ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون
فصل اول: کلیات هدف بیوتکنولوژی میکروبی روشهای سنتی میکروبیولوژی صنعتی بیوتکنولوژی میکروبی نوین جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی مقدمه ای بر…
ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)
فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…
بیان وتخلیص پروتئین نوترکیب DR2418 داینوکوکوس رادیودورانس در اشریشیا کلی
زمینه و اهداف: داینوکوکوس رادیودورانس یکی از میکروارگانیسم های مقاوم به پرتو است و می تواند در محیط های خشن…
قوانین ثبت دیدگاه