جستجو برای:
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • info[at]soal24.com
  • فروشگاه
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
مرجع آموزش مجازی 24 سوال
  • صفحه اصلی
  • سوالات استخدامی
    • استخدامی آموزش و پرورش
    • استخدامی بانک
    • استخدامی تامین اجتماعی
    • استخدامی تخصصی
    • استخدامی دانشگاه صنعتی شریف
    • استخدامی دانشگاه فرهنگیان
    • استخدامی دستگاههای اجرایی
    • استخدامی دولتی
    • استخدامی دیوان محاسبات کشور
    • استخدامی روز
    • استخدامی شرکت نفت
    • استخدامی شهرداری
    • استخدامی قوه قضاییه
    • استخدامی مشاغل شغلی راه آهن
    • استخدامی هلال احمر
    • استخدامی هنرآموزها
    • استخدامی وزارت بهداشت
    • استخدامی وزارت نیرو
    • دولتی مصاحبه و گزینش
    • شرکت خصوصی و دانش بنیان
  • پژوهش ها
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • درباره ما
0

ورود و ثبت نام

مطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد(18- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی

خانهپژوهش هازیست شناسیمطالعه زمان ماندگاری فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین در دمای انجماد(18- درجه سانتی گراد) باتاکید بر فساد شیمیایی ومیکروبی
حالت مطالعه

در این پژوهش تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی  فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین درطول نگهداری درشرایط انجماد بررسی شد .نمونه ها پس ازصید،آماده سازی،پوست کنی در شرایط مجاورت هوا بسته بندی ودردمای ۱۸- درجه سانتی گراد درفریزر نگهداری شدند. آزمونهای کیفی ومیکروبی درزمان های صفروهرماه یکبار بمدت ۶ ماه با یک تیمار وسه تکراربرای هر دوره آزمون بر روی فیله های منجمد انجام شد.نتایج نشان دادندکه درپایان شش ماه نگهداری درسردخانه میزان (میانگین± خطای استاندارد) تیوباربیوتوریک اسید( (TBARS  از  ۰۷/۰ ±۱۹/۰به  ۲۵/۰ ±۴۵/۱میلی گرم مالون دی آلدئید بر کیلوگرم ؛ میزان پراکسید (PV)از ۲۱/۰±۸۲/۰ به  ۳۰/۰ ±۲/۲ میلی اکی والان اکسیژن در کیلوگرم چربی ماهی ؛  مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( (TVB-Nاز ۰۱/۱±۲۱/۱۳به ۴۰/۱±۶/۲۶ میلی گرم در ۱۰۰ گرم گوشت رسیدکه علیرغم اختلاف معنی دار با یکدیگر (۰۵/۰>P) در محدوده قابل قبول برای مصرف بودند.میزان pH تا پایان ماه پنجم (۰۰/۰±۲/۶) تغییرات معنی داری نداشت(۰۵/۰<P) ولی این میزان از ماه ششم(۰۵/۰ ±۵۵/۶ )بطور معنی داری افزایش یافت (۰۵/۰>P).مقدارکل باکتری ها (TVC) در ابتدای دوره از۰۰/۰ ±۴۸/۳  به ۰۹/۰ ±۸۷/۶ logCFU/g وباکتریهای سرمادوست(PTC) از۰۰/۰ ±۱ به  ۲۵/۰ ± ۷۵/۶ logCFU/gرسید .مقایسه درون گروهی پارامترهای مذکورطی دوره آزمون با یکدیگراختلاف معنی داری را نشان دادند(۰۵/۰>P) ولی ازماه ششم مقدار باکتری های سرما دوست در آستانه مصرف قرار گرفت.

نوع فایل :word

تعداد صفحات :۱۰۵

*———————————–*

فصل اول کلیات

۱-۱-مقدمه

۱-۲-بیان مسأله

۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق

۱-۴-اهداف مشخص تحقیق

۱-۵-سؤالات تحقیق

۱-۶-فرضیه‏های تحقیق

۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)

۱-۷-۱ پراکنش در جهان

۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران

۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین

۱-۷-۴ زیر گونه های A.leptodactylus

۱-۷-۵ بیماری های شاه میگوی آب شیرین

۱-۷-۶ فرآوری شاه میگو

۱-۷-۷ توصیف  کالبد شناسی شاه میگو

۱-۷-۸ انتقال شاه میگوی صید شده

۱-۷-۹ فرآوری شاه میگوی آب شیرین

۱-۷-۱۰ محل نگهداری شاه میگوی زنده

۱-۷-۱۱ تخلیه ی احشاء

۱-۷-۱۲ رقم بندی

۱-۷-۱۳ شستشو

۱-۷-۱۴ پختن

۱-۷-۱۵ سرد نمودن

۱-۷-۱۶ فیله نمودن

۱-۷-۱۷ مدیریت پسماندها

۱-۷-۱۸ بسته بندی

۱-۷-۱۹ دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین

۱-۷-۲۰ دستورالعمل های  HACCPو فرآوری شاه میگو

۱-۸ عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی

۱-۸-۱ نگهداری مواد غذایی در دمای پایین

۱-۸-۲ میکروارگانیسم های سایکروفیل

۱-۸-۳ اوری سایکروتروف

۱-۸-۴ استنو سایکروتروف

۱-۸-۵ دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی

۱-۸-۵-۱ دمای سرد کردن

۱-۸-۵-۲ دمای یخچال

۱-۸-۵-۳ دماهای فریزر

۱-۸-۶ حداقل دمای رشد باکتری ها

۱-۸-۷ مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار

۱-۸-۸ تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد

۱-۹  شاخص های کیفیت و فساد

۱-۹-۱ مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها

فصل دوم پیشینه پژوهش

۲-۱ مقدمه

۲-۲ جمعیت میکروبی

۲-۳ جمع بندی

فصل سوم روش شناسی

۳-۱مقدمه

۳-۲ جامعه آماری و نمونه برداری

۳-۳ ابزار های گردآوری داده ها

۳-۳-۱ مواد مورد نیاز

۳-۳-۲ محیط های کشت و لوازم و دستگاه های مورد نیاز

۳-۴ شیوه تجزیه و تحلیل داده ها

۳-۵ آزمون های شیمیایی

۳-۵-۱ اندازه گیری pH

۳-۵-۲  اندازه گیری مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( TVB-N )

۳-۵-۳  اندازه گیری اندیس تیوباربیوتوریک اسید( TBARS )

۳-۵-۴  اندازگیری اندیس پراکسید(PV)

۳-۵-۵-  TBA

۳-۶ آزمون های میکروبی

فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها

۴-۱ مقدمه

۴-۲ توصیف متغییر ها

۴-۲-۱ متغییر های میکروبی

۴-۲-۱-۱ فساد میکروبیMicrobial Spoilage

۴-۲-۱-۲ شمارش کلی میکروبی(total count) به روش) pour plate (TVC

۴-۲-۱-۳ باکتری های سرمادوستPTC

۴-۲-۲ آزمون های شیمیایی

۴-۲-۲-۱ فسادشیمیایی Chemical Spoilage

۴-۲-۲-۲ اندازه گیری اسیدیته

۴-۲-۲-۳ اندیس PV

۴-۲-۲-۴-TBA

۴-۲-۲-۵-TVB-N

۴-۳ آزمون فرضیه ها و سوالات

۴-۴ آزمون های میکروبی

۴-۵ آزمون های شیمیایی

فصل پنجمبحث و نتیجه گیری:

۵-۱ یافته ها

۵-۱-۱ آزمون های شیمیایی

۵-۱-۲ آزمون های میکروبی

۵-۲ نتیجه گیری کلی

۵-۳ پیشنهادات

برچسب: دانلود پایان نامه زیست شناسی دانلود پایان نامه میکروبیولوژی دانلود مقاله زیست شناسی موضوع پایان نامه زیست شناسی

محصول های مرتبط

بررسی باکتری های احیاء کننده سولفات در عفونت های روده بزرگ و آپاندیسیت

فصل اول: کلیات تحقیق مقدمه ۱-۱- مورفولوژی روده بزرگ ۱-۱-۱ سکوم و آپاندیس ۱-۱-۲ کلون ۱-۲- بیماری­های روده بزرگ ۱-۲-۱…

بررسی باکتری سالمونلا تیفی در سالاد به وسیله روش LAMP-PCR

فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) اهداف تحقیق در نگاه اجمالی فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینۀ تحقیق) مشخصات جنس سالمونلا…

ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)

  فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…

ارزیابی برون تنی پیگمان های میکروبی بدست آمده در مرحله غربالگری به منظور جاذب اشعه ماورای بنفش در کرم های ضد آفتاب

فصل اول: کلیات تحقیق ۱-۱- مقدمه ۱-۲- هدف از انجام این تحقیق ۱-۳- پیگمان های میکروبی ۱-۳-۱ تعریف پیگمان های…

بررسی تاثیرspp. Streptomyces جدا شده از خاک بر انحلال فسفات به منظور تولید کود زیستی فسفاته

مصرف بی رویه کودهای شیمیایی موجب عدم تعادل عناصر و مواد غذایی موجود در خاک، کاهش بازده محصولات کشاورزی و…

بررسی تنوع ژن Coa در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های بالینی در رشت

استافیلوکوکوس اورئوس از عوامل بیماریزای متداول در انسان و دام است که طیف وسیعی از بیماریها را ایجاد میکند و…

نظرات

قوانین ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن به محصولات فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت :

17,000 تومان

امتیاز
0 از 0 رأی
17,000 تومان
دسته: زیست شناسی، میکروبیولوژی
درباره مجموعه 24 سوال

مجموعه ۲۴ سوال بهار ۱401 با تفکر خدمت به جامعه دانشجویی و جویای کار در کشور شروع به فعالیت نمود. سعی و هدف مجموعه ۲۴ سوال ارائه آموزش های مجازی می باشد که در واقع یک دفتر مجازی برای آموزش روزمه شما می باشد.

لینک های مفید
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • سوالات متداول
  • فروشگاه
  • وبلاگ
حساب کاربری
  • حساب کاربری من
  • مشاهده سفارشات
  • سبد خرید
  • پرداخت
  • فروشگاه

© 2025 مرجع آموزش مجازی 24 سوال. تمامی حقوق محفوظ است

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت