![](https://24soal.ir/wp-content/uploads/2022/03/article-image-6.webp)
در این پژوهش تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین درطول نگهداری درشرایط انجماد بررسی شد .نمونه ها پس ازصید،آماده سازی،پوست کنی در شرایط مجاورت هوا بسته بندی ودردمای ۱۸- درجه سانتی گراد درفریزر نگهداری شدند. آزمونهای کیفی ومیکروبی درزمان های صفروهرماه یکبار بمدت ۶ ماه با یک تیمار وسه تکراربرای هر دوره آزمون بر روی فیله های منجمد انجام شد.نتایج نشان دادندکه درپایان شش ماه نگهداری درسردخانه میزان (میانگین± خطای استاندارد) تیوباربیوتوریک اسید( (TBARS از ۰۷/۰ ±۱۹/۰به ۲۵/۰ ±۴۵/۱میلی گرم مالون دی آلدئید بر کیلوگرم ؛ میزان پراکسید (PV)از ۲۱/۰±۸۲/۰ به ۳۰/۰ ±۲/۲ میلی اکی والان اکسیژن در کیلوگرم چربی ماهی ؛ مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( (TVB-Nاز ۰۱/۱±۲۱/۱۳به ۴۰/۱±۶/۲۶ میلی گرم در ۱۰۰ گرم گوشت رسیدکه علیرغم اختلاف معنی دار با یکدیگر (۰۵/۰>P) در محدوده قابل قبول برای مصرف بودند.میزان pH تا پایان ماه پنجم (۰۰/۰±۲/۶) تغییرات معنی داری نداشت(۰۵/۰<P) ولی این میزان از ماه ششم(۰۵/۰ ±۵۵/۶ )بطور معنی داری افزایش یافت (۰۵/۰>P).مقدارکل باکتری ها (TVC) در ابتدای دوره از۰۰/۰ ±۴۸/۳ به ۰۹/۰ ±۸۷/۶ logCFU/g وباکتریهای سرمادوست(PTC) از۰۰/۰ ±۱ به ۲۵/۰ ± ۷۵/۶ logCFU/gرسید .مقایسه درون گروهی پارامترهای مذکورطی دوره آزمون با یکدیگراختلاف معنی داری را نشان دادند(۰۵/۰>P) ولی ازماه ششم مقدار باکتری های سرما دوست در آستانه مصرف قرار گرفت.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۱۰۵
*———————————–*
فصل اول کلیات
۱-۱-مقدمه
۱-۲-بیان مسأله
۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
۱-۴-اهداف مشخص تحقیق
۱-۵-سؤالات تحقیق
۱-۶-فرضیههای تحقیق
۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)
۱-۷-۱ پراکنش در جهان
۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران
۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۴ زیر گونه های A.leptodactylus
۱-۷-۵ بیماری های شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۶ فرآوری شاه میگو
۱-۷-۷ توصیف کالبد شناسی شاه میگو
۱-۷-۸ انتقال شاه میگوی صید شده
۱-۷-۹ فرآوری شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۱۰ محل نگهداری شاه میگوی زنده
۱-۷-۱۱ تخلیه ی احشاء
۱-۷-۱۲ رقم بندی
۱-۷-۱۳ شستشو
۱-۷-۱۴ پختن
۱-۷-۱۵ سرد نمودن
۱-۷-۱۶ فیله نمودن
۱-۷-۱۷ مدیریت پسماندها
۱-۷-۱۸ بسته بندی
۱-۷-۱۹ دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۲۰ دستورالعمل های HACCPو فرآوری شاه میگو
۱-۸ عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی
۱-۸-۱ نگهداری مواد غذایی در دمای پایین
۱-۸-۲ میکروارگانیسم های سایکروفیل
۱-۸-۳ اوری سایکروتروف
۱-۸-۴ استنو سایکروتروف
۱-۸-۵ دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی
۱-۸-۵-۱ دمای سرد کردن
۱-۸-۵-۲ دمای یخچال
۱-۸-۵-۳ دماهای فریزر
۱-۸-۶ حداقل دمای رشد باکتری ها
۱-۸-۷ مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار
۱-۸-۸ تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد
۱-۹ شاخص های کیفیت و فساد
۱-۹-۱ مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها
فصل دوم پیشینه پژوهش
۲-۱ مقدمه
۲-۲ جمعیت میکروبی
۲-۳ جمع بندی
فصل سوم روش شناسی
۳-۱مقدمه
۳-۲ جامعه آماری و نمونه برداری
۳-۳ ابزار های گردآوری داده ها
۳-۳-۱ مواد مورد نیاز
۳-۳-۲ محیط های کشت و لوازم و دستگاه های مورد نیاز
۳-۴ شیوه تجزیه و تحلیل داده ها
۳-۵ آزمون های شیمیایی
۳-۵-۱ اندازه گیری pH
۳-۵-۲ اندازه گیری مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( TVB-N )
۳-۵-۳ اندازه گیری اندیس تیوباربیوتوریک اسید( TBARS )
۳-۵-۴ اندازگیری اندیس پراکسید(PV)
۳-۵-۵- TBA
۳-۶ آزمون های میکروبی
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ مقدمه
۴-۲ توصیف متغییر ها
۴-۲-۱ متغییر های میکروبی
۴-۲-۱-۱ فساد میکروبیMicrobial Spoilage
۴-۲-۱-۲ شمارش کلی میکروبی(total count) به روش) pour plate (TVC
۴-۲-۱-۳ باکتری های سرمادوستPTC
۴-۲-۲ آزمون های شیمیایی
۴-۲-۲-۱ فسادشیمیایی Chemical Spoilage
۴-۲-۲-۲ اندازه گیری اسیدیته
۴-۲-۲-۳ اندیس PV
۴-۲-۲-۴-TBA
۴-۲-۲-۵-TVB-N
۴-۳ آزمون فرضیه ها و سوالات
۴-۴ آزمون های میکروبی
۴-۵ آزمون های شیمیایی
فصل پنجمبحث و نتیجه گیری:
۵-۱ یافته ها
۵-۱-۱ آزمون های شیمیایی
۵-۱-۲ آزمون های میکروبی
۵-۲ نتیجه گیری کلی
۵-۳ پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی اتصال و تشکیل بیوفیلم باکتریایی بر روی سطوح و اثر عوامل ضد میکروبی بر روی آن
فصل اول: مروری بر منابع ۱- مقدمه ۱-۱- جوامع میکروبی ۱-۲- رفتارهای جمعی ۱-۳- ساختار و تمایز در بیوفیلمها ۱-۴-…
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
بررسی مقاومت نسبت به نالیدیکسیک اسید و مطالعه مولکولی آن در سویه های شیگلا جدا شده از موارد بالینی در تهران
فصل اول:کلـیات تحقیق ۱- مقدمه ۱-۱ بیان مسئله ۱-۲ کلیات ۱-۲-۱ باکتریولوژی شیگلا ۱-۲-۲ طبقه بندی شیگلا ۱-۲-۳ فاکتورهای ویرولانس…
بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر فلور باکتریایی روده فیل ماهیان جوان
-کلیات مقدمه آبزی پروری در راستای تأمین نیازهای غذایی انسان و استفاده از مواد پروتئینی با منشأ حیوانی که کیفیّت…
ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون
فصل اول: کلیات هدف بیوتکنولوژی میکروبی روشهای سنتی میکروبیولوژی صنعتی بیوتکنولوژی میکروبی نوین جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی مقدمه ای بر…
طراحی و استقرار روش جدید سم زدایی سریع از واکسن سیاه سرفه
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ تاریخچه بیماری سیاه سرفه ۱-۳٫ باکتریولوژی ۱-۴٫ ترکیبات مهم باکتری سیاه سرفه ۱-۴-۱٫…
قوانین ثبت دیدگاه