در این پژوهش تغییرات کیفیت شیمیایی و میکروبی فیله ی دمی شاه میگوی درازآب شیرین درطول نگهداری درشرایط انجماد بررسی شد .نمونه ها پس ازصید،آماده سازی،پوست کنی در شرایط مجاورت هوا بسته بندی ودردمای ۱۸- درجه سانتی گراد درفریزر نگهداری شدند. آزمونهای کیفی ومیکروبی درزمان های صفروهرماه یکبار بمدت ۶ ماه با یک تیمار وسه تکراربرای هر دوره آزمون بر روی فیله های منجمد انجام شد.نتایج نشان دادندکه درپایان شش ماه نگهداری درسردخانه میزان (میانگین± خطای استاندارد) تیوباربیوتوریک اسید( (TBARS از ۰۷/۰ ±۱۹/۰به ۲۵/۰ ±۴۵/۱میلی گرم مالون دی آلدئید بر کیلوگرم ؛ میزان پراکسید (PV)از ۲۱/۰±۸۲/۰ به ۳۰/۰ ±۲/۲ میلی اکی والان اکسیژن در کیلوگرم چربی ماهی ؛ مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( (TVB-Nاز ۰۱/۱±۲۱/۱۳به ۴۰/۱±۶/۲۶ میلی گرم در ۱۰۰ گرم گوشت رسیدکه علیرغم اختلاف معنی دار با یکدیگر (۰۵/۰>P) در محدوده قابل قبول برای مصرف بودند.میزان pH تا پایان ماه پنجم (۰۰/۰±۲/۶) تغییرات معنی داری نداشت(۰۵/۰<P) ولی این میزان از ماه ششم(۰۵/۰ ±۵۵/۶ )بطور معنی داری افزایش یافت (۰۵/۰>P).مقدارکل باکتری ها (TVC) در ابتدای دوره از۰۰/۰ ±۴۸/۳ به ۰۹/۰ ±۸۷/۶ logCFU/g وباکتریهای سرمادوست(PTC) از۰۰/۰ ±۱ به ۲۵/۰ ± ۷۵/۶ logCFU/gرسید .مقایسه درون گروهی پارامترهای مذکورطی دوره آزمون با یکدیگراختلاف معنی داری را نشان دادند(۰۵/۰>P) ولی ازماه ششم مقدار باکتری های سرما دوست در آستانه مصرف قرار گرفت.
نوع فایل :word
تعداد صفحات :۱۰۵
*———————————–*
فصل اول کلیات
۱-۱-مقدمه
۱-۲-بیان مسأله
۱-۳-اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
۱-۴-اهداف مشخص تحقیق
۱-۵-سؤالات تحقیق
۱-۶-فرضیههای تحقیق
۱-۷ شاه میگوی دراز آب شیرین(A. leptodactylus)
۱-۷-۱ پراکنش در جهان
۱-۷-۲ پراکنش شاه میگو ی آب شیرین در ایران
۱-۷-۳ کلیاتی در مورد شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۴ زیر گونه های A.leptodactylus
۱-۷-۵ بیماری های شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۶ فرآوری شاه میگو
۱-۷-۷ توصیف کالبد شناسی شاه میگو
۱-۷-۸ انتقال شاه میگوی صید شده
۱-۷-۹ فرآوری شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۱۰ محل نگهداری شاه میگوی زنده
۱-۷-۱۱ تخلیه ی احشاء
۱-۷-۱۲ رقم بندی
۱-۷-۱۳ شستشو
۱-۷-۱۴ پختن
۱-۷-۱۵ سرد نمودن
۱-۷-۱۶ فیله نمودن
۱-۷-۱۷ مدیریت پسماندها
۱-۷-۱۸ بسته بندی
۱-۷-۱۹ دیگر محصولات شاه میگوی آب شیرین
۱-۷-۲۰ دستورالعمل های HACCPو فرآوری شاه میگو
۱-۸ عوامل موثر در نگه داری مواد غذایی
۱-۸-۱ نگهداری مواد غذایی در دمای پایین
۱-۸-۲ میکروارگانیسم های سایکروفیل
۱-۸-۳ اوری سایکروتروف
۱-۸-۴ استنو سایکروتروف
۱-۸-۵ دسته بندی دمای پایین جهت نگهداری مواد غذایی
۱-۸-۵-۱ دمای سرد کردن
۱-۸-۵-۲ دمای یخچال
۱-۸-۵-۳ دماهای فریزر
۱-۸-۶ حداقل دمای رشد باکتری ها
۱-۸-۷ مدل سازی و ویژگی های کیفی تعیین زمان ماندگاری در فرآورده های نگهداری شده در انبار
۱-۸-۸ تاثیر درجه حرارت بر روی نرخ میزان فساد
۱-۹ شاخص های کیفیت و فساد
۱-۹-۱ مدل سازی جنبشی برای میکروب ها براساس رشد آنها
فصل دوم پیشینه پژوهش
۲-۱ مقدمه
۲-۲ جمعیت میکروبی
۲-۳ جمع بندی
فصل سوم روش شناسی
۳-۱مقدمه
۳-۲ جامعه آماری و نمونه برداری
۳-۳ ابزار های گردآوری داده ها
۳-۳-۱ مواد مورد نیاز
۳-۳-۲ محیط های کشت و لوازم و دستگاه های مورد نیاز
۳-۴ شیوه تجزیه و تحلیل داده ها
۳-۵ آزمون های شیمیایی
۳-۵-۱ اندازه گیری pH
۳-۵-۲ اندازه گیری مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( TVB-N )
۳-۵-۳ اندازه گیری اندیس تیوباربیوتوریک اسید( TBARS )
۳-۵-۴ اندازگیری اندیس پراکسید(PV)
۳-۵-۵- TBA
۳-۶ آزمون های میکروبی
فصل چهارم تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱ مقدمه
۴-۲ توصیف متغییر ها
۴-۲-۱ متغییر های میکروبی
۴-۲-۱-۱ فساد میکروبیMicrobial Spoilage
۴-۲-۱-۲ شمارش کلی میکروبی(total count) به روش) pour plate (TVC
۴-۲-۱-۳ باکتری های سرمادوستPTC
۴-۲-۲ آزمون های شیمیایی
۴-۲-۲-۱ فسادشیمیایی Chemical Spoilage
۴-۲-۲-۲ اندازه گیری اسیدیته
۴-۲-۲-۳ اندیس PV
۴-۲-۲-۴-TBA
۴-۲-۲-۵-TVB-N
۴-۳ آزمون فرضیه ها و سوالات
۴-۴ آزمون های میکروبی
۴-۵ آزمون های شیمیایی
فصل پنجمبحث و نتیجه گیری:
۵-۱ یافته ها
۵-۱-۱ آزمون های شیمیایی
۵-۱-۲ آزمون های میکروبی
۵-۲ نتیجه گیری کلی
۵-۳ پیشنهادات
محصول های مرتبط
بررسی اتصال و تشکیل بیوفیلم باکتریایی بر روی سطوح و اثر عوامل ضد میکروبی بر روی آن
فصل اول: مروری بر منابع ۱- مقدمه ۱-۱- جوامع میکروبی ۱-۲- رفتارهای جمعی ۱-۳- ساختار و تمایز در بیوفیلمها ۱-۴-…
بررسی مورفولوژی و میکروسکوپی قارچهای مولد مایکوتوکسین به ویژه آفلاتوکسین در پسته و تعیین آفلاتوکسینهای پسته به روش HPLC در شهرستان دامغان
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق) معرفی عمومی قارچها مایکوتوکسین ساختار طبقه بندی…
ارزیابی پتانسیل بیوالکتروژنیک باکتری های موجود در پساب صنعتی با طراحی پیل سوختی میکروبی (MFC)
فصل اول: مقدمه ۱-۱ زمینه تحقیق ۱-۲ لزوم انجام تحقیق ۱-۳ سؤالات تحقیق ۱-۴ شیوه انجام تحقیق ۱-۵ خلاصه…
بررسی تاثیرspp. Streptomyces جدا شده از خاک بر انحلال فسفات به منظور تولید کود زیستی فسفاته
مصرف بی رویه کودهای شیمیایی موجب عدم تعادل عناصر و مواد غذایی موجود در خاک، کاهش بازده محصولات کشاورزی و…
بیان وتخلیص پروتئین نوترکیب DR2418 داینوکوکوس رادیودورانس در اشریشیا کلی
زمینه و اهداف: داینوکوکوس رادیودورانس یکی از میکروارگانیسم های مقاوم به پرتو است و می تواند در محیط های خشن…
تشخیص برخی از سرووارهای سالمونلا انتریکا به کمک Multiplex PCR در موارد اسهالی ارجاعی به بیمارستانهای سبزوار
عفونتهای سالمونلایی که عفونت های غذایی نامیده میشوند، ممکن است توسط هر یک از سرووارها ایجاد شود. معمولا باکتری عامل…
قوانین ثبت دیدگاه