فصل اول: کلیات
۱-۱-تاریخچه وطبقه بندی:
۱-۲-مشخصات میکروسکوپی و ماکروسکوپی:
۱-۳- کشت:
۱-۴-آنتی ژنها وعوامل بیماریزایی
۱-۴-۱-عوامل اتصالی فیمبریه ای:
۱-۴-۲-سایرعوامل بیماریزائی:
۱-۵-بیماریها و عوارض
۱-۶- روشهای تشخیص کلاسیک:
۱-۷-اپیدمیولوژی
۱-۷-۱-جلوگیری از پنومونی
فصل دوم: پیشینه پژوهش
۲-۱- مقدمه
۲-۲- تاریخچه
فصل سوم: روش شناسی
۳-۱- مواد و وسایل:
۳-۲- دستگاه ها:
۳-۳- محلول سازی:
۳-۳-۱- آماده سازی محیط کشت:
۳-۳-۲- محیط شکلات اگار:
۳-۳-۳- آماده سازی ژل اگارز ۱ درصد:
۳-۴- طراحی و روش اجرا:
۳-۴-۱- جمعآوری نمونه:
۳-۵- کشت نمونه ها:
۳-۶- تست های بیوشیمیایی:
۳-۷- رنگ آمیزی:
۳-۸- نگهداری ایزولههای بالینی هموفیلوس آنفلوانزا در شرایط کرایو در دمای -۸۰ْ:
۳-۹- استخراج DNA
۳-۹-۱-استخراج DNA به روش جوشاندن:
۳-۱۰- بررسی کیفیت و کمیت DNAاستخراج شده:
۳-۱۱- راه اندازی و انجام PCR:
۳-۱۲- واکنشPCR
۳-۱۳- الکتروفورز محصول PCR:
۳-۱۳-۱- مواد و وسایل مورد نیاز:
۳-۱۳-۲- نحوه تهیه ژل اگارز و انجام الکتروفورز:
۳-۱۴- تفسیر ژل الکتروفورز
۳-۱۵- RFLP
۳-۱۵-۱- استخراج باند اصلی از روی ژل اگارز
۳-۱۵-۲- بررسی غلظت محصولات تخلیص شده توسط دستگاه نانودراپ:
۳-۱۶- مواد و وسایل لازم برای RFLP:
۳-۱۶-۱- روش انجام RFLP باآنزیمAlu1:
۳-۱۶-۲- انجامRFLP باآنزیم محدودالاثر EcoR1:
۳-۱۷- تعیین توالی و پردازش داده ها:
۳-۱۷-۱- ارسال نمونهها جهت توالی یابی قطعه تکثیر شده:
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱- تعداد نمونهها و ایزولاسیون:
۴-۲-تستهای بیوشیمیایی:
۴-۳-نتایج بررسی کمیت و کیفیت DNA استخراج شده:
۴-۴- PCRژن ompP2 ایزولههای بالینی هموفیلوس آنفلوانزا:
۴-۵- RFLP:
۴-۶: نتایج تعیین توالی (Sequencing) و ثبت توالیها دردیتابیسGeneBank/EMBL:
۴-۷- آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی نمونه ها:
۴-۷-۱- آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی ایزوله بالینی شماره ۳:
۴-۷-۲٫ آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی ایزوله بالینی شماره ۵:
۴-۷-۳- آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی ایزوله بالینی شماره ۸:
۴-۷-۴- آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی ایزوله بالینی شماره ۳۵:
۴-۷-۵- آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی ایزوله بالینی شماره ۴۷:
۴-۷-۵- آنالیز بازهای حاصل از تعیین توالی ایزوله بالینی شماره۱۴:
۴-۸- بررسی میزان شباهت و تفاوت ایزولههای بالینی تهران:
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
۵-۱- آنالیز RFLP از ایزولههای بالینی:
۵-۲٫ آنالیز و بررسی جهشهای ایجاد شده در ساختمان ژن ompP2 ایزوله شماره ۳:
۵-۲-۱آنالیز و بررسی جهشهای ایجاد شده در ساختمان ژن ompP2 ایزوله شماره ۵:
۵-۲-۲- آنالیز و بررسی جهشهای ایجاد شده در ساختمان ژن ompP2 ایزوله شماره ۸:
۵-۲-۳- آنالیز و بررسی جهشهای ایجاد شده در ساختمان ژن ompP2 ایزوله شماره ۳۵:
۵-۲-۴- آنالیز و بررسی جهشهای ایجاد شده در ساختمان ژن ompP2 ایزوله شماره ۱۴:
۵-۲-۵- آنالیز و بررسی جهشهای ایجاد شده در ساختمان ژن ompP2 ایزوله شماره ۴۷:
۵-۳- بحث:
پیشنهادات:
محصول های مرتبط
بررسی اثر لیپو پلی ساکارید استخراج شده از سالمونلا انتریکا بر فعالیت COX-2، H2O2 وNO در زخم تجربی ایجاد شده در پوست موش
فصل اول: کلیات ۱-۱٫ بیان مسئله ۱-۲٫ ضروریت انجام تحقیق ۱-۳٫ اهداف پژوهش ۱-۴٫ سئوالات و فرضیهها فصل دوم: مروری…
بررسی اثر فرمولاسیون نانو ذرات نقره، عصاره و اسانس گیاه آویشن شیرازی در مهار برخی باکتری های بیماریزای پوست شامل استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
فصل اول: کلیات ۱-۱- اهمیت موضوع وبیان مسئله ۱-۲- اهداف فصل دوم: مروری بر متون گذشته ۲-۱- کلیات گیاه شناسی…
انالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه V پروتئین 166CD در میزبان پروکاریوتی
فصل اول: مقدمه پروتئین ALCAM سرطان سرطان کولورکتال انواع مختلف سرطان کوورکتال علائم شایع سرطان کولورکتال تعیین مرحله بیماری تشخیص…
ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون
فصل اول: کلیات هدف بیوتکنولوژی میکروبی روشهای سنتی میکروبیولوژی صنعتی بیوتکنولوژی میکروبی نوین جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی مقدمه ای بر…
بررسی آلودگی و ژنوتایپینگ ژن کوآگولاز استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی روستا های اطراف شهرستان ملکان و میا ندوآب
فصل اول: مروری بر پیشینه ی تحقیق مقدمه. اهداف تحقیق جنس ا ستافیلوکوکوس طبقهبندی استافیلوکوکوس ا ورئوس استافیلوکوکوس اورئوس مورفولوژی…
بررسی تنوع ژن Coa در استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از نمونه های بالینی در رشت
استافیلوکوکوس اورئوس از عوامل بیماریزای متداول در انسان و دام است که طیف وسیعی از بیماریها را ایجاد میکند و…
قوانین ثبت دیدگاه