فصل اول:مقدمه(اهداف تحقیق)
۱- ۱ طبقه بندی بروسلا
۱-۲ بیماری زایی و فاکتورهای بیماری زایی
۱-۲-۱ ژن کد کننده آنزیم گلوکان حلقوی سنتتاز (cgs)
۱-۲-۲ ژن های aroc و purE
۱-۲-۳ پروتئینهای شوک حرارتی
۱-۲-۴ ژن sod
۱-۳ اپیدمیولوژی
۱-۴ خصوصیات بیوشیمیایی
۱-۵ علایم بیماری
۱-۵-۱ ناخوشى تحت بالینى (ساب کلینیکال)
۱-۵-۲ بروسلوز حاد و تحت حاد
۱-۵-۳ بروسلوز موضعى ( لوکالیزه):
۱-۵-۴ عود بروسلوز:
۱-۵-۵ بروسلوز مزمن
۱-۵-۶ بیمارى شبه بروسلوز
۱-۵-۷ بروسلوز ناشى از تلقیح واکسن حیوانى
۱-۶ انتقال بیماری
۱-۷ پاسخ های ایمنی میزبان به بروسلا
۱-۸ روشهای تشخیص
۱-۹ درمان بیماری
۱-۱۰ واکسیناسیون
۱-۱۰-۱ تولید پروتئین نوترکیب Omp31
۱-۱۰-۲ استفاده از NPAP
۱-۱۰-۳ استفاده از بروسلا ملیتنسیس سویه WR201
۱-۱۰-۴ استفاده ازپروتئینهای غشاءداخلی۱۶و۱۹(Omp16&Omp19)بروسلاآبورتوس
۱-۱۰-۵ تولید سویه زنده تخفیف حدت یافته با جهش بر روی ژنهایmanBA ،virB2 و asp24 در هر دو سویه بروسلا آبورتوس و بروسلا ملیتنسیس
۱-۱۰-۶ جهش بر روی ژنهای دخیل در سنتز LPS
۱-۱۰-۷ استفاده از LPS خالص شده بروسلا ملیتنسیس
۱-۱۰-۸ استفاده از پروتئین CP24
۱-۱۰-۹ نتیجه گیری در مورد بهترین حالت ممکن واکسن انسانی بروسلا ملیتنسیس
۱-۱۰-۱۰ مجوز استفاده از واکسن بروسلا ابورتوس سویه RB51 برای استفاده در گاوها
۱-۱۱ دیواره سلولی باکتری های گرم منفی
۱-۱۱-۱ اندوتوکسین
۱-۱۱-۲ ساختمان LPS
۱-۱۱-۳ عملکرد LPS
۱-۱۱-۴ تاثیرات LPS
۱-۱۲نایسریا
۱-۱۲-۱ پورین های مننگوکوک
۱-۱۲-۲ PorA
فصل دوم: (سابقه وپیشینه تحقیق)
فصل سوم: (مواد و روشها)
۳-۱ وسایل مورد استفاده
۳-۲ مواد مورد استفاده
۳-۳ روش کار
۳-۴ رنگ آمیزی گرم
۳-۵ طرز تهیه استوک
۳-۶ روش استخراج DNA پلاسمیدی
۳-۶-۱ طرز تهیه محلولهای مورد نیاز برای استخراج پلاسمید
۳-۶-۲ مراحل استخراج DNA پلاسمیدی
۳-۷ الکتروفورز
۳-۷-۱ طرز تهیه ژل آگاروز
۳-۷-۲طرز تهیه بافرTBE(1X)
۳-۸ بررسی بیان پروتئین
۳-۹ نحوه آماده سازی جایگاه ژل
۳-۱۰ روش تهیه بافر متراکم کننده
۳-۱۱ روش تهیه بافر جداکننده
۳-۱۲ روش تهیه بافر تانک
۳-۱۳ آماده سازی الکتروفورز عمودی
۳-۱۳-۱ آماده سازی پروتئین
۳-۱۳-۲ بارگذاری پروتئین
۳-۱۴ رنگ آمیزی ژلSDS-PAGE
۳-۱۴-۱ ساخت محلول رنگ
۳-۱۴-۲ نحوه رنگ آمیزی
۳-۱۵ خالص سازی پروتئین نوترکیب Ecoli
۳-۱۶ شکستن سلولها برای آزادسازی پروتئین
۳-۱۷ خالص سازی با ستون نیکل سفارز
۳-۱۷-۱ مواد مورد نیاز برای تهیه بافرهای خالص سازی
۳-۱۸ بردفورد
۳-۱۸-۱ تهیه معرف بردفورد
۳-۱۹ جداسازی LPS بروسلا ملیتنسیس
۳-۱۹-۱ پروتکل جدا سازی LPS
۳-۱۹-۲ تهیه محلول دیالیز یا بافرفسفات
۳-۲۰ سنجش غلضت LPS بروسلا ملیتنسیس
۳-۲۰-۱ تهیه LPS منحنی استاندارد
۳-۲۱ روش کونژوگاسیون LPS با PorA
۳-۲۲ خالص سازی کونژوگاسیون
فصل چهارم:(نتایج )
۴-۱ احیا باکتری نوترکیب PorA
۴-۲ استخراج DNA پلاسمیدی
۴-۳ بررسی بیان پروتئین
۴-۴ خالص سازی پروتئین نوترکیب PorA
۴-۵ بردفورد
۴-۶ جداسازی LPS بروسلا ملیتنسیس
۴-۷ سنجش غلظت LPS بروسلا ملیتنسیس
۴-۸ کونژوگاسیون LPS باPorA
فصل پنجم: (بحث)
نتیجه گیری
محصول های مرتبط
بررسی باکتری های احیاء کننده سولفات در عفونت های روده بزرگ و آپاندیسیت
فصل اول: کلیات تحقیق مقدمه ۱-۱- مورفولوژی روده بزرگ ۱-۱-۱ سکوم و آپاندیس ۱-۱-۲ کلون ۱-۲- بیماریهای روده بزرگ ۱-۲-۱…
انالیز بیوانفورماتیکی، کلونینگ و بیان ناحیه V پروتئین 166CD در میزبان پروکاریوتی
فصل اول: مقدمه پروتئین ALCAM سرطان سرطان کولورکتال انواع مختلف سرطان کوورکتال علائم شایع سرطان کولورکتال تعیین مرحله بیماری تشخیص…
ارزیابی کارایی اوره بعنوان یک منبع نیتروژنی ارزان در تولید اریترومایسین توسط Saccharopolyspora erythraea به روش فرمانتاسیون
فصل اول: کلیات هدف بیوتکنولوژی میکروبی روشهای سنتی میکروبیولوژی صنعتی بیوتکنولوژی میکروبی نوین جنبههای اقتصادی بیوتکنولوژی میکروبی مقدمه ای بر…
ارزیابی بیان ژنهای λ-Red در سویه های E.coli, Vibrio Cholerae & Shigella dysentrieaeجهت بهینه شدن نو ترکیبی همسان
فصل اول: مقدمه ۱-۱ انتقال ژن در باکتری ۱-۲ ترانسفورماسیون ۱-۳ نوترکیبی ۱-۴ تعریف PCR ۱-۴-۱ کاربردهای PCR : ۱-۴-۲…
ارزیابی برون تنی پیگمان های میکروبی بدست آمده در مرحله غربالگری به منظور جاذب اشعه ماورای بنفش در کرم های ضد آفتاب
فصل اول: کلیات تحقیق ۱-۱- مقدمه ۱-۲- هدف از انجام این تحقیق ۱-۳- پیگمان های میکروبی ۱-۳-۱ تعریف پیگمان های…
شیوع ژن های شیگاتوکسین و اینتیمین در سویه های اشریشیا کلی O157:H7 جدا شده از عفونت ادراری در شهرستان الشتر
چکیده : باکتری E.coliO157H7 یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده مسمومیت غذایی و بیماری هایی مانند : اسهال، کولیت خونریزی…
قوانین ثبت دیدگاه